- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Ozel bir hastane mi ben de bunu merak ettim.insan ozellerden soguyor artik..2-3 hafta sonra hukuki yollara birebir başvuracağım ama burada da bilgi toplamak istiyorum. Mahremiyete dikkat etmek adına hastane bilgisi vs paylaşmadım ama burada kalmayacak zaten..
ozel hastanede asistan olmaz kiOzel bir hastane mi ben de bunu merak ettim.insan ozellerden soguyor artik..
konu sahibi hakkında şikayette bulunduğumu nereden çıkardınız ,yazılanı madem anlamadınız yorum yapmayın ..site yönetiicisini ekledik o duyarlılığı ile gerekeni yapar ,rahat olun siz.Kadın zaten suç duyurusunda bulunacakmış. Neyi şikayet ettiniz ki anlamadım? Benim de bir bebeğim var, bazen burada verilen tepkiler, olayın kendisinin üzücülüğünü daha da vahim hale getiriyor. Gerçekten bir şey yapmak istiyorsanız, ekran görüntüsünü alıp, bimer e yazın. Ya da ne bileyim savcılığa bildirin dilekçe ile. Burası devlet kurumu değil ki işlem başlatılsın. En fazla bildirilir gerekli kurumlara. Ama burada onlarca konu açılıyor şiddet, istismar içerikli. Kamuda infial yaratmadıkça bir şey yapılacağını sanmıyorum.
Şikayet girişimlerini siz de yapabilirsiniz, böylece daha hızlı sonuç alınır.
Klavyede gayet girişkensiniz. Kolay gelsin.konu sahibi hakkında şikayette bulunduğumu nereden çıkardınız ,yazılanı madem anlamadınız yorum yapmayın ..site yönetiicisini ekledik o duyarlılığı ile gerekeni yapar ,rahat olun siz.
mesleğim bu ,teşekkür ederim,size de iyi yazışmalar.Klavyede gayet girişkensiniz. Kolay gelsin.
Sabah erken saatte bu durumu bimere yazdım inceleme yapılması gerektiğini belirttim, üstüme düşeni yaptım. Mahremiyet ve ifşa olmaması adına her bildiğim detayı yazmadım. Sorgulamanız inanmamanız en doğal hakkınız, ama bazı yorumlar bu durumu kendime dert etmemi pişman hale getirdi offline olduğum süre boyunca, hepsini de okudum kimseyi üzmek ya da karalamak değil niyetim en başta da belirttim ama ben ne anlarım ki değil mi? Göz yummamam ya da bilenlerden fikir aramam hata yaptığımı düşünüyorum, vicdan azabım o kadar büyükki sinirlenemiyorum bile.Mune Kazen lütfen konuyu kapatır mısın yorumlara? Yapmam gereken 2 şeyi yaptım, artık daha fazla üstüme gelinsin istemiyorum...
Kaka niye agizdan gelsin.Gelmez bence.Kan kusulur safra kusulur ama kaka kusulur mu bilemedim .Öğrenci hemşire hanım;hemşirelik bölüm başkanınız veya o sırada hastanede sorumlu hocanız yok muydu onlarla paylaşmalısınız bir olayla karşılaştıgınızda
Anlattıgınız gibi bir durum olsaydı kolostomi açılırdı diye düşünüyorum bir şeyleri atlamadıgına emin misin?
Yıllar önce sağlık meslek mezunu atanamamış bir hemşireyim maalesefKaka niye agizdan gelsin.Gelmez bence.Kan kusulur safra kusulur ama kaka kusulur mu bilemedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?