Amanede neden ayrılmıyorsunbu adamdan?Eninde sonunda seni ruh hastası yapacak bu adam.
defalarca denedim sayamadığım kadar çok.haklısınız ama sadece kendinizi benim yerime koyarak dinleyin anlamaya çalışın neolur
bu kadar beter anlattığım beni bu hale getren bu adamın beni deli gbi sevdiğinden zerre şüphem yok
bir dediğimi iki etmez beni mutlu etmek için herseyi yaptı bu zmna kadar
hiçbi zmn değişmedi asla umuresamz olmadı hiç uzaklaşmadı benden
ama o farkında bile değilken bu hale geldim işte ben
ilşkimizn ilk 5 ayında hep sedefe olan övgüleri dinledim yengesidir dedim kafaya bile takmadım
sonra sonra ztn burda herkesin bildiği sorunlar basladı işte yani bu konuda anlattığım bütün hersey bugnlerde yasanan şeyler değil
geçmişte yasıyorum ve acı cekiyorum
dün içim dopdoluyken nişanlıma hiçbişey anlatamadığım için içime atarken ona gülmeye çalışmak beni çok yordu olamayacak byerde öyle bir patladımki konuyu burda yazdıklarıma getrdim
herseyi anlattım arkadasıma anlatrmıs gbi herseyi
amacın beni yengene benzetmek çünkü senin için doğru kadın o dedim
beni gözünde seytan yaptın çünkü göznde melek olanda o dedim
yazmakla btmeyecek kadar çok şey içimde ne brktyse anlattım
bi ara açıklama yapmak için lafıma grdiğinde ztn kendimden gecmiştim ellerimi masaya vuravura agladım kahve bardağını fırlattım yeter diye bağıra bağıra,
lavaboya gtmek için kapıyı açtığımda iş arkadası kapıda ellerini kaldırmış bağırışımdan korkmuş içeri grememiş vaziyette bekliyordu(işyerinde ettik bu kavgayı)
işte orda anladım ben ne kadar zavalı bi hale geldiğimi.bi aptal olduğumu acınacak bi yaratık olduğumu
yüzümü yıkadım nişanlımın yanına döndüm bitti dedim bitti ben seni seviyorum annem babamdan bile önde tutuyorum seni nasıl böyle hissedebiliyosun dedi gitmek istedim karsı koydu
hastanede randevum vardı hastaneye gttim sonra esyalarımı almaya işyerine gttim nişanlımın yanına
kıpkırmızı gözlerle ilk kez zavallı bi şeklde
o bana bakıyordu yalvarıyodu hayatını mahvettim seni bu hale ben getrdim senn hiç bi suçun yok nabtysam ben yapmısım hersey benm yüzümden olmuş neolur beni bırak ben yapamıyorum sen beni bırak
benim yüzümden mutlu olamıyosun kafandakilerle yasayamıyosun diye agladı
kabul ettim içimin nasıl yandığını ben biliyorum ama
ordan çıktım piknik alanında ailemle iftara gttim
2 saat sonra oraya geldi sarıldık sanki öglende bunları yasayan biz değildik hersey çok güzeldi
psikopat gbi olduk aynı aglıyorum kavga ediyorus 5 dakika sonra sigara yaıkp hiç bişle olmamış gbi ee sonra diye muhabbet ediyoruz
yani oda çok saglıklı değil bu yasadıklarımız ikimizide mahvetti
basınız agrıttım çok uzun yazdım affola