kendi karanlığımda boğuluyorum

bende sorunun ne sedef ne nısanlın oldugunu dusunuyorum
kıskanclık damarlarına kadar işlemiş durumda senin ... Yapabilecek bişeyinde yok bu duruma sedefi yok edemeyeceğine göre.

Nisanlinin sedef'e hayranligi artik tartisilmaz bir gercek.

Bu kisiye omrunu vermek istedigine emin misin?

Bu kadar tahammülsüzken ayrılmak en doğrusu olurdu ama madem onu yapamıyorsun...

Sedef'i kabulleneceksin..

Ondan bahsetmeyin dedikçe daha da ilgi artıyor ve sen kıskanç elti olarak kalıyorsun..

İyisi mi sende kaynını veya erkek kuzenini öv dermişim..

Ne bileyim karşı taraf sizi anlamıyorsa kısasa kısas taktiği uygulayın..

Belki o da kıskanır..

Son düzenleme:
Amanede neden ayrılmıyorsun bu adamdan.bak ruh halşn iyice dibe vurdu çıkamayacaksın sonra bu durumdan yol yakınken ayrıl hayatını heba etme bu insanlara

Bu sedef ne rahat kız ya korktuğu icin kayinlariyla aynı odada kalmak he vay be ne kadar geniş mezhepliler ya. Madem ayrilamiyosun gormemezlikten gelmek zorundasınız. Mesela o sana sederi söyleyince sen duyma takma hi bişey mı dedin anlamadım aman ya Banane falan de yani kendi icinde takintinhaline gelmiş bu Sedef ama bunu ona yansıtma belki takıntı haline geldigi icin sen 1 i 1000 yapıyorsun. Biraz siyril bu sedef takıntından sen takmazsan oda söylemekten vazgeçer ama aralarında yanlış bişey olacağını düşünmüyorum istersen özelden yazabilirsin bana bende de ona benzer bı durum var yazıp icini dökebilirsin iyi bak kendine

SEVMEK insana nasıl zarar verir diye düşünürdüm bir zamanlar...

işte en güzel örnek sensin.

nişanlını sevmek sana zarar veriyor. nişanlının seni sevmesi de sana zarar veriyor.

istanbuldaysan, Erenköy Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesi var. Bakırköyde Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesi var. Devlet hastanelerinin de aynı bölümleri var. mutlaka bir psikoloğa gidip terapi görmelisin. hafif ilaçlarla birlikte. sadece ilaç yetmez konuşarak terapi görmelisin.

içini boşaltmalı, böyle hissetmenin en temelinde ne yattığını, bu sorunu neden çözemediğini bulmalısın.

BENCE, KANSER OLAN YERİ KESİP ATMAK EN DOĞRUSUDUR. tabi karar senin.

Tedavi olmanız lazım, Sedef gider Ayşe gelir çevrede arkadaşlar , aile dostları biter mi? Kendinize güveninizi sağlamalısınız. Bu şekilde kendinizi de segilinizi de hayattan soğutuyor gibisiniz. Umarım bu rahatsızlığınız düzelir.

sedefi tanımıyorum günahını almak istemem ama bu akraba samiyetlri hiç iyi olmuyo
dayım bekardı ve amcasının gelini çok yakın davranıyodu bizimkine
bi samimiyet bi samimiyet neymiş kız bulacakmış bizimkine
tabiki böyle olunca kimse şüpelenmiyo sadece annem şüpeleniyo
anneanneme diyo uyarıyo bu kadını sokma eve diye
anneannemde bir güzel annemi haşlıyo fesat diye
dayıma güveniyo çünkü
bu arada bi kızla çıkıyoda ciddi düşünüyo
zaten önüne gelenle ciddi düşünüyodu bizimki o da ayrı mevzu
neyse uzatmim sonuçç
dkadının kocası anladı durumu bi ton dayak eşinede bizimkinede hala inkar hala inkar
kadının iki çocuğu var birisi dayımdanmış dayım teyzeme itiraf etmiş
zatende benzeyip duruyo dayıma
dayım evlendi şimdi tabiki eşinden sakladılar baştan beri
dayımın aklı hala o kadında ama
rezillik

birgün eltimlerdeyiz merdivenlerden hepimiz asagiya iniyoruz hep birlikte bir yere gidecektik...

esim önde arkasinda eltim ve onun arkasindada ben...

eltim (söylemesi ayip) esimin poposuna saplatmasinmi bi tane...beynimden asagiya kaynar sular döküldü...hic utanma olmuyor bazi insanlarda...basa cikmak cok zor....

nisanlinizla yuva kurmayi tekrar gozden gecirin..henuz nisanlilik doneminde bu denli karanlikta kalmanizi saglayanlar evlendikten sonra dibsiz kuyuya atarlar.. hergecen gun actiginiz konulardaki yazilariniz iyice cikmaza girdiginizi gosteriyor.yazik degil mi size neden kendinize bu denli aci cektiriyorsunuz.artik sizin mazosist oldugunuza inanmaya basliyorum.
nisanliniza olan sevginiz kendinize olan sevginizi yok etmis..siz kendinizi sevmiyor,guvenmiyor,begenmiyorken baskasinin sizi begenmesini beklemeniz ne kadar dogru?.. sizi bu denli uzen birisinin sizi olan sevginizi tekrar sorgulayin..ayrilinca belki bir sure aci cekersiniz ama bu sorunu halletmeden evlenirseniz omur boyu aci cekersiniz..

Önceki konularınıza bakınca baya bir tutarsızlık sezdim ama yine de bir yorum yapmak istedim..
Kendinizi daha fazla huzursuz etmeyin daha yaşınız da 22 imiş, gerçekten yazık.. Ne bu adamdan ne de aileden size bir hayır yok.
Sizinki sevgi de değil ayrıca bana göre, saplantı olmuş nişanlınıza karşı.
Sedefi zaten geçiyorum artık o apayrı bir hastalık durumu.. Gerçekten önünüze daha neler neler çıkar...

Siz kendi huzurunuz için bunu yapın ve uzaklaşın bitirin gitsin..
Belki ilk günler üzüleceksin, bitip tükeneceksin ama sonrası senin için huzur dolu bir dünya olacaktır..
Bunu başaramaman için bir tek nedenin bile olmamalı.. Kendine gelmelisin..
Kendini hafife alıp yazık ediyorsun..
Umarım en kısa zamanda bu evlilik olmadan(henüz evli değilsin diye biliyorum ama) herşey düzelir senin için...

Resmen delirmek hastalanmak uğruna saçma saçma sapan bir evlilik peşinde tutturmuşsun gidiyorsun. Kişi önce kendi canından mesuldur sen kendini düşüneceksin ama yazdıklarından düşünmediğin anlaşılıyor o zaman bir başkasından nasıl bunu bekliyorsun biz de burda buna anlam veremiyoruz. Ayrıl sen de rahatla biz de rahatlayalım ölüm yok sonucunda belki senin için hayırlı olan budur Allah da bunun için senin önüne seriyor her şeyi ama yok ben anlamayacağım hayatımı sağlımı mahvedeceğim diye çabalıyorsun resmen. Olmuyorsa olmuyordur hayatını heba etmek uğruna bu çılgınca evlilik psikopatlığı niye yani.

Son düzenleme:
kendimi senin yerine koyup cevap veriyorum..
2 seçenek var..
ya açık oynayıp nişanlına ailesine ve bu konuda rahatsız olduğun herkese rahatsızlığını söyleyeceksin, sedefle kıyaslanmak istemiyorum gerekirse bazen kıskanıyorum bile diyeceksin, insanlar bunu düşünüp dengeli davranmıyorsa sen kartlarını açık oynayıp tüm hissettiklerini çekinmeden açıkça söyleyeceksin.
ya da nişanlından ayrılıp kendine bu eziyeti etmekten vazgeçeceksin, daha çok gençsin ne yaşamış olursan ol o adama mecbur değilsin.. sakin bir kafayla düşünürsen şuan en mutlu olman gereken zamanlardasın, en pohpohlanman gereken zamanlardasın sen bunları hak etmiyorsun.. ayrılınca belki çok üzülebilirsin ama düşünsene daha şimdiden bu kadar psikolojin yıpranmışsa evlenince ne olur? nişanlın asla ama asla sedef zaafından vazgeçmez sadece bastırır bir süre sonra yeniden çıkar ortaya , hayatın bu evrelerde gidip gelir.. ve gün gelir bir kaç senelik evli ve belki çocuklu olursun ama hala kafanda şüphelerin olur.. ve en önemli nokta da nişanlıyken ayrılırsın tamam çok üzülürsün ama evli ve çocukluyken ayrılırsan çok çok daha fazla üzülürsün ve bu sefer artık sadece sen değil çocuklarında arada perişan olur.. şimdi kendine biraz zaman ver ve ayrılmayı ciddi ciddi düşün... umarım başarırsın ve kendini kurtarırsın..

Ben daha önceki konularınıza bakmaya çalıştım ama sedef kim onu anlamadım. Şu an evlisiniz sanırım, bence daha açık yazın. Yani konudan birşey anlaşılmıyor. Siz evli misiniz, nişanlı mı? Sedef akraba mı, eski arkadaşı mı?

Kadının kocası biliyor mu çocuğun kendisinden olmadığını?

Son düzenleme:

Yok artık
Aşk-ı memnu yayındamıydı o aralar???

Geçen günlerde açılan konuya benziyor.
Hani,
14 yaşında yengesiyle 7 yıl ilişki yaşayan vs vs işte o konu.
Yenge şu an 4. hamileymiş,
ben de dahl pek çok arkadaş,
çocuklardan biri eşinden olmasın demiştik konu sahibine.

Son düzenleme:

gercekten gereksiz samimiyetin altindan cikiyo bazen boyle seyler ama sizinli soook yani dayin nasil kabullendi durumu cocuktan haberi varmi

sorun nişanlında değil sende.hakaret amaçlı söylemiyorum.Hastasın Amanede.Ssk anlaşmalı özel muaynehaneler var.Bul öyle biyeri.Tedavi ol.bir de bu durumdaki bir ilişki içinde kendini cinsellik yaşamaya zorluyorsun.İlaçsız da olmaz senin tedavin.Psikiyatriye git.

cınsellık derken nısanlım beraber olmak ıstıyor dıye acılan konu amanede'yemı ait :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…