kendi karanlığımda boğuluyorum

bir an önce ayrıl o adamdan bacım...bununla evleniceksin de nolucakevlenirsen ayrılmak dahada zorlaşır.en güzel dönemlerinizde adam seni ruh hastası yapmış beeebırak arkana bile bakma.sonra canının istediği gibi giyin gez toz ye iç kendine gel değerini bilen biriyle güzel bir evlilik yap...onuda kokuşmuş ailesinide sedefleriyle başbaşa bırak...ne düşünüp hasta oluyosun bu kadar yaa nikahlı kocan mı bu senin.tez vakitte kurtul şu adamdan

sevgısınden supem yok dıyorsun,ınsan sadece sevdıgı ınsana hayranlık duyar,herseyını ove ove bıtıremez,bu adam senı ezmekten baska bısey yapmıyokı!
yazık degıl mı sana bak ne hale gelmıssın...

" Bak..Bil ki domuzların önüne inciler serilmez
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez
Ne fark eder ki kör insan için elmas da bir camda
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.."

Mevlâna

Kurtul gitsin bir ömür sana kendini kötü hissettirecek adamla ne isin var..

haaa bide beni deli gibi seviyo falan gibi bişiyler okudum...boşversene yaaa alsın aşkını soksun gözüne gözüne

yine aynı isim sedef sedef sedef .......
amenede ben sana kızmıyorum seni bu dereceye getiren nişanlına kızıyorum
artık öyle bir hale geldinki anlatırken bile çoğu yerde sedef sedef sedef
senin nişanlının kesinlikle psikolojisi iyi değil ve senide bu hale getirdi
beni çok seviyo diyosun
amaaa
senin nişanlın seni sedefe benzetmeye çalışıyo farkındaysan
neden onun giydiği tişört çok güzelmiş neden sende o tişörtten giyecekmişsinki böyle saçmalık olurmu
sen kendi üzerine suçu alıyosun ama seni bu hale nişanlın getirdi
aileside sedef sedef diyo ama sadece ailesi yapsaydı inan bu kadar saplantılı olmazdın
ama nşanlının düşkünlüğü seni mahvetti kim olsa böyle olurdu sadece bu kadar bu duruma gelmeden ayrılırdı ama sen inat ediyosun sevgi filan değil bence inat bu başka bişey değil
bunca anlattığın şeyden sonra senin yerinde kim olsa nişanlından soğur ayrılır
ne demek ya neden sedefe benzeyenecek neden onun giydiği tişört örnek alınacak.....
öyle saçma şey olurmu
bence sen sona geldin ama bu yaşadıklarından sonra sanırım nişanlına sedefi unutturup kendine bağlamadan ayrılmayacaksın
keşke ailen anlasa bazı şeyleri bu halde verdiğin kararlar çok sağlıklı olmaz çünkü

Bu sırf sizin değil bizim de rutinimiz haline geldi amanede.

.......................​

Amanede: Nişanlım ve kayınvalidemler beni Sedef diye diye çıldırtacaklar, her şeyimi onunla kıyaslıyorlar. Zamanında aralarında şöyle böyle olmuş, sinir krizi geçirdim kavga ettik vs vs.

Kk ahalisi: Neden kendine eziyet ediyorsun bitir bu ilişkiyi psikolojin bozulmaya başlamış bile.

Amanede: Ama biz birbirimizi gerçekten seviyoruz.
.......................​

Birkaç hafta sonra:

Amanede: Nişanlım yine şöyle böyle yaptı, kaynanam beni delirtmeye devam ediyor. Ne yapacağım?

Kk ahalisi: Neden kendine eziyet ediyorsun bitir bu ilişkiyi psikolojin bozulmaya başlamış bile.

Amanede: Ama beni gerçekten seviyor, bu ilişkiyi bitiremem.
.......................​

Çokça haftalar sonra:

Amanede: Yine nişanlım yine sedef yine kaynanamlar....

Amanede: Ama nişanlım beni çok seviyor, bu ilişkiyi bitiremem.

Kk ahalisi::44:
........................​

Yanlış anlama amanede, senin ayrılığın ne beni ne başkasını mutlu edecek. Ama sana göre anormal olan bir ailenin oğluyla evlenmek acaba seni mutlu edecek mi? Ya da şu an bitmiş olan psikolojin daha ne kadar kötüleşecek?

Son düzenleme:
yol yakınken dönün bence...şimdiden dertler derya olmuş gibi görünüyor...ileride daha farklı sorunlar olabilir aranızda...ayrıca sizi sedef gibi yapmaya bir nevi onun kopyası gibi şekillendirmeye çalışıyor sanki...sevdiği erkek bir kadına huzur vermeli ,mutluluk vermeli onun yanında kendinizi bambaşka hisedemiyorsanız, sizi herşeyinizle herkesten ve herşeyden farklı görmüyorsa sürekli kusurlar buluyor ve bir kıyas içine sokuyorsa tekrar tekrar düşünün derim...kuracağınız yuvaya bu sorunları da beraberinde götürmek mi istersiniz yoksa bu sorunlardan en kısa zamanda kurtulup arkanıza bile bakmadan bu defteri kapatmak mı istersiniz?...

yol yakınken iyi düşünün

akıl alır gibi değil yani aile bağınız bir sedeftir gidiyor bir elti bu kadar değerli olmamalı ya elti yani adı üstünde dış kapının mandalı bana göre ama eğer nişanlın kıyaslama yapıyorsa bu işten erkenden vazgeç birbirimiz seviyoruz diyorsun ama o sevgiden hayır gelmez herşey evlenince 5 e katlar sen ayrılmayı dene başka türlü olmaz bu iş bi kaç ay daha acı çekersin sonra normale dönmeye başlarsın yoksa ömür billah bitmez bu mesele 3 kişi evlenirsiniz sen nişanlın sedef

allah allah ya dünyada ne insanlar var :44::44: eger bir insan seni mutlu etmiyorsa ayrilirsin olur biter, zorlamanin anlami neki

ya canım ayrıl ayrıl anlamıyormusun evli değilsin bişey değilsin sapık bi aile ortamına düşmüşsün sen neyi düşünüyorsun ben anlamıyorum. ailenin mezhebi geniş!!!!!! yengelerle kayınların aynı odada uyuması elele tutuşması şakalaşması felan ya en önemlisi sen mutlu değilsin evlenirsen sen intihar edersin ben sana diyeyim ben bayıldım artık yaa ayrılsana kardeşim neden ayrılmıyorsun nişanlını bu olayların dışında tutuyorsun ama bence sedef ve nişanlın eş değer hiç onu aklamaya çalışma gencecik insansın ne hayatı zehir ediyorsun kendine bak ayrıl yada şikayet etme kabullen olayı sende kurtyl bizde kurtulalım

bence kendini kandiriyorsun nisanlinin sevgisinden hic suphen yokmus cok seviyormus, allah askina aski sevgiiy bilmesem inancam , insan sevdigine asik olduugu kadina hayran olur , elestirmes gorunusunu baskasina benzetmek istemez , canim buyuk bir dert degil bu kendi elinde olan birsey sanirim sende egon takili kalmissin gercekleride gormek istemiyorsun hic bir erkek ben yapamiyorum sen beni birak dermi yaa sen böyle devam edersen bakirköy e dogru yol alirsin

Canım sonuçta daha evlenmemişsin. Sana böyle davranan, başkasını sana tercih eden adamla evlenerek onu onurlandırma. Onu hayatına alma. Onu bırakır unutursun, sana daha çok değer veren birini bulursun. Hiç kimse ömrünü ziyan etmene değmez. Unutma bu hayat bize bir kere veriliyor.

Yazık canım sana yaaa
Yine mi Sedef..... Anla artık bu böyle devam edecek
Ya ayrılacaksın , yada Sedefle ve nişanlınla 3 kişilik bir dünyayı kabulleneceksin.
Zaten ilişkinizin b.ku çıkmış, yol yakınken ayrıl ve yeni bir hayat kur kendine..
Zaten böyle bir evlilik yürümez.

Son düzenleme:
konu sahibine üzülmeyi bırakalı epey oldu

Konu sedef değil nişanlın. Ne zaman anlayacaksın?

Sana birşey anlatayım. Eşimin bir kız kuzeni var. Acayip arahat bir kız. Herkesle sarılır sırnaşır vs... Diğer amcasının oğluna aynen böyle davranıyor ve çocuğun ciddi olduğu kız çıldırma noktasında (tanıdık geldimi?). O çekemez gelin adayı oldu, sırnaşan akraba kızı ise "samimi". Mesela eşim de kuzeni aynı şekilde ama aynı hareketleri ona yapamıyor. Diğer çocuğun sevgilisi merak ediyor benim nasıl katlandığımı ama katlanacak birşeyim yok ki, eşim izin vermiyor yaklaşmasına. Eşime yaklaşamıyor ama diğer kuzene yaklaşıyor. Bunu düşün bence. Ayrıca nişanlı olduğun halde mutsuzsun. Evlenince herşey daha iyi olmayacak.

ne sen sedefi kabul edebilirsin,ne de sedef o aıleden degerınden duser.bazen olmayınca olmuyor zorlamanın anlamı yok.ben snn kdr sıkıntıya dussem mutlaka nısanlıma soyler bunu ve uzerıne ayrılırdım belkı de...senın gozunde 1 olan sedef sorunu 1000 oluo zaten buna da dıkkat et.

insanlara kendini zorla sevdiremezsin artık vazgeç ve senı gerçekten sevecek bir adam bul kendını kandırmaktan vazgeç hala bu adam benı deli gibi seviyor diyosun o zaman sedefi ıkı kat daha fazla delice seviyor bu adam.

Amanede, sen istiyorsunki sedef yok olsun sende nişanlinla
mutlu ol.
Ama Sedef olmasada başkası olur bunu bil.
Nişanlindir seni bu hale getiren, sedef değil.
Zaten sana kim ne derse desin boş.
Sen kendi karanlığını kendin yapıyorsun.
Allah yardımcın olsun.

Allah aklı insanlara kullansınlar diye vermiş, daha sonra kullanılmayan aklın izahı kader olamaz.

Bazı arkadaşlarımın sorun Sedef değil , sorun nişanlın diyorlar ya katılmıyorum açıkcası. Sorun nişanlında değil, sorun sensin. Birde muhtemel olaylar senin yansıttığın gibi değil. Ama hayal dünyanda ama kurarak çok büyütüyorsun. İnan bana bununla ayrılsan Ahmet le nişanlansan onunla da Zeynep problemin olacak.

Bak canım ben senden çok büyüğüm buraları öyle dök içini rahatla şeklinde görme, ablalarımdan fikir alıyorum de. Bence senin gerçekten ciddi bir ruhsal problemin olabilir. Ama bu sandığın depresyondan çok farklı daha ciddi birşeyler olabilir lütfen Devlet hastanesi bile olsa bir dr.a git.

Son düzenleme:
sende bir erkek sedef bul, onu öv öv dur nişanlına.
dinsizin hakkından imansız gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…