kendı kararlarını vermek sucmu

Bu ülkenin şartlarında aileniz buna karşı ise ayrı eve çıkmanız zor. Sabır diliyorum size. Anne yüreği sonunda yumuşar.

25 yaşında çalışan kadınsan müsade isteme, çık git.çözüm kendinde ama çözmüyorsun.rahatsız ederlerse şikayetçi ol.dişli ol biraz böyle pısıp susma.
urfa gibi bir yerde çıkıp nereye gidicek sizce? ev mi tutacak tek başına. konuşması kolay da gerçekte öyle değil.

Sanırım aileniz laf anlamaz insanlar.Bu saatten sonra da değişmezler iş bulun uzak bir yerde ve ayrılın o evden yaşınız küçük değil.Küçük dahi olsa kimsenin bunu yapmaya hakkı yok.

25 yaşında çalışan kadınsan müsade isteme, çık git.çözüm kendinde ama çözmüyorsun.rahatsız ederlerse şikayetçi ol.dişli ol biraz böyle pısıp susma.
işte turkıyede yasıyoruz bı kadın ne kadar korunabılıyor kı

Evet bizler aileye bağımlıyız ama onlardaki durumlar buradan baktığınız kadar güllük gülistanlık değil.
Bir yorum yaparken tanımadan görmeden bilmeden aktarmam. Herkesi tanımadığımız bir platformda yargılamadan yorum yapmak lazım.

Ailenizin tutumu cok yanlış yapacağınız fazla bişey yok göz yumup görmezden geleceksiniz veya ayri eve cikicaksiniz ama siz rezil olucak bir şey yapmadınız emin olun

Acaba çok mu çevre akraba lafına bakan insanlar öyleyse Allah yardımcın olsun bu böyle gider. Bir insan kapanır kapanmaz kimse karışamaz benım aılemde muhafazakar ıkı taraftada tek açık benim bazen yakın akrabalarım ne zaman kapancan şöyle giy dedikçe ayar oluyor anam babam demiyor ne hadlerineyse. Babama direk derim onlar kim ki senin kıyafetine kapanmana karışırlar ben demiyorum onlar kim der hep sal der sen ister kapanırsın kapanmazsın senin bilceğin iş sadece çok mini giyme kızım der o kadar acaba babanızla iletişiminiz nasıl al karşına güzelce konuş babalar kızlarına farklı bi bağla bağlıdır belki anlar zamanla hem yüzük atmak normal o ara tanışma aşamasıdır tanırsın olmaz ıse atarsın bunları güzelcene bi anlat

Babam annem ne derse ona gore davranır aslında babam ama anneme gore daha rahat ve daha yumusak ama annem onunda bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…