- 12 Ocak 2020
- 83
- 28
- 38
- 27
- Konu Sahibi kayazeynep
-
evet kesınlıkle anlattıklarım bu bunlar dsıında yasanan seyler yok 4yıldır calısıyroum calıstıgım parayla eksılerı neyse onu gıdermeye calısıyorum ben burda annemı kotulememısım sadece acaba ben mı hata yaptım bunları yaparkenEvet cok ilginç yorumlar oluyor bazen. Benim etrafımda da var böyle aileler.
o kadar cok böyle aileler var ki.NE tuhaf anneniz varyüzük atmakla rezillik ne alaka. Evlenseniz her gün mutsuz olsanız daha mı iyi olcaktı.
bır ınsnaın dını zaten tesettur tek degıl kıBir insan kapanacaksa bunu baskı altında olduğu için değil istediği için yapmalı.
malesefo kadar cok böyle aileler var ki.
malaesef annem anlamıyorYapamamışsın acılmıssın işte zorla olmaz ki bu işler insanın içinden gelmeli aileler karısmamalı böyle durumlara ayrıca yuzuk atmak ayıp bısey değil yuzlerce insan var anlasamayıp bitiren ne yani yuzuk taktın diye evlenmen mutsuz mu olman gerek evladının mutsuzluğu ailenin de huzursuzluğu demek.
Kaç tane batılı aile tanıdınız bu şekilde merak ediyorumAslında bunu Türkiye olarak değerlendirmemek gerek. Batıda aileler 18 yaşa gelince bırakıyor çocuğu hala burada yaşayacaksan ücret belirtiyorlar bunun haricinde onlara göre yanlış olan şeylere yine müdahil oluyorlar. Sadece yanlış diye adlandırdıklarımız topluma göre değişkenlik gösteriyor.
Baban veya samimi oldugunuz amca dayı hangisi ise o konussın annenle. Benim ailem bişeye onay vermediklerinde ben oyle yapardımmalaesef annem anlamıyor
Kendi çocuğunu öldüren anneler var ama kalkıp kazak yırtan anneler yoktur ülkemizde kesin. Öyle bi pırıl pırıllıkiyi de şimdi sen bize 25 yıllık hayatı burada 3 satırda anlatmışsın da. hangi anne durduk yere kahvaltı masasından birden kalkıp kızının kazağını yırtmaya başlar. zaten böyle biri tımarhanede olurdu kusura bakma ne çocuk bakabilirdi. ne de normal hayatına devam edebilirdi.
o yüzden gerçek anlamda yorum istiyorsan dürüstçe herşeyi yazmalısın. yoksa herşey çok hava kalıyor.
babam annem ne dese ona gore gıdıyor baska akrbalarada gelınce annem tarafı hepsı boyle amca tarafıda annemın baskısını bıldıklerı ıcn bıde buyuk yenge oldugu konusmazlar onlaBaban veya samimi oldugunuz amca dayı hangisi ise o konussın annenle. Benim ailem bişeye onay vermediklerinde ben oyle yapardım
evlılıkten cok korkuyorumKararlara saygı duymalarıni öğrenmeleri gerek. Bende testturluyum ama yaptıkları çok yanlış. Ayrı eve çıkmalıdır hazır olduğunda da yeni biriyle evlenebikirsn önce kendi sağlığın kendi yaşamını belirle
25 yaş küçük yaş değil kendi kararlarjnizi sorgulatmayin25 yasındayım asla boyle bırseye musade etmezler
sanlıurfada yasıyorumKendi çocuğunu öldüren anneler var ama kalkıp kazak yırtan anneler yoktur ülkemizde kesin. Öyle bi pırıl pırıllık
Nerde yaşıyorsunuz merak ediyorum hakikaten. Ben nişanlısından ayrıldı diye ailemizi dile düşürdün denip dayak yiyen de gördüm kıyafeti açık diye dövülüp elbiseleri parçalananda. Eminim herkes görmüştür.
Siz nerde yaşıyorsunuz?
ınsallahBirine güvenmenin belki zaman alır ama evlilik için gencsiniz zaten aceleniz yok
Birgün gelir o heyecanı tekrar yaşarsınız ınsaallah
valla benim etrafımda kahvaltı masasından kalkıp kazak yırtan insan tipleri yok. çok şükür.Kendi çocuğunu öldüren anneler var ama kalkıp kazak yırtan anneler yoktur ülkemizde kesin. Öyle bi pırıl pırıllık
Nerde yaşıyorsunuz merak ediyorum hakikaten. Ben nişanlısından ayrıldı diye ailemizi dile düşürdün denip dayak yiyen de gördüm kıyafeti açık diye dövülüp elbiseleri parçalananda. Eminim herkes görmüştür.
Siz nerde yaşıyorsunuz?
ustum kısa dıe yırttı kazagımıvalla benim etrafımda kahvaltı masasından kalkıp kazak yırtan insan tipleri yok. çok şükür.
çocuğunu öldüren demişsiniz de senede bir yada iki haber vardır bu şekilde kaldıki onlar da hasta insanlar.
ben tabi ki konu sahibinin ailesini psikolojik teste tutamam. zaten annesinin sorunu varsa yazardı diye düşünüyorum
eğer yoksa herhangi bir psikolojik sorun hiç bir insan kalkıp durduk yere saldırmaz. önce nasıl bir etki oldu ki böyle bir tepki verdi. onu da anlatması gerekiyor. yoksa şurada yazılan 3 satırla ağız dolusu annesine hakaretler savuralım. bu mu yani?
ayrıca bu da benim düşüncem, nerde yaşadığım da sizi ilgilendirmez.
eğer hiçbir dialog geçmeden sadece gelip üstünüzü yırtmaya başladıysa bu annenizin öfke kontrolu yok demektir. ama şu da var ki, madem ailen bazı konularda hassas o zaman kendine ait bir yol çizmen gerekiyor. yoksa bu şekilde annen de sen de zarar görürsünüz.ustum kısa dıe yırttı kazagımı
25 yaşında çalışan kadınsan müsade isteme, çık git.çözüm kendinde ama çözmüyorsun.rahatsız ederlerse şikayetçi ol.dişli ol biraz böyle pısıp susma.25 yasındayım asla boyle bırseye musade etmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?