- 19 Ocak 2020
- 43
- 3
- 1
- Konu Sahibi kayazeynep
-
25 yasındayım asla boyle bırseye musade etmezler
emın olkı oyle bırsey yapmsam olume kadar gıderAy yaşınız ufak da değil. E müsaade istemeyin? Zaten aynı evin içinde konuşmadan yaşıyorsunuz. Ne yapabilirler en fazla sizi öldürecek halleri yok ya
benı keseerler biçerler :)Calışıyorsanız ayrı eve çıkın. Asgari ücretli bile olsanız yurtta kalın. Siz rezil olacak hiçbir şey yapmadınız. Herkesin inancı kendine. Ailelere laf anlatilmiyor.
ona gore rezıl olmkatansa mutsuz olmaya katlanamalşı bır ınsanNE tuhaf anneniz varyüzük atmakla rezillik ne alaka. Evlenseniz her gün mutsuz olsanız daha mı iyi olcaktı.
emın olkı oyle bırsey yapmsam olume kadar gıder
tesekkur ederımE o zaman size kolay gelsin ne diyelim. Aynı evde yaşıyorsanız onların kulları geçerli. Çok odanızdan çıkmayın bari de hiç değilse kavga gürültü olmasın. Evlenene kadar bu şekilde sessiz sedasız yaşamaya çalışın.
Böyle daha mi iyi ? Ne yapacaklar öldürecekler mibenı keseerler biçerler :)
cahıl zıhnıyet onu bıle yaparlar valaBöyle daha mi iyi ? Ne yapacaklar öldürecekler mi
Ailen cahil. Bu nasıl bir kafa yapısı anlamıyorum. Kendi kararlarını kendin vereceksinarkadaslarben kapalı bı byandım 2ıla yakın 1ay once daha fazla ıstemedıgım sey maruzkalmak ıstemedım ve acıldım annem ve babam benle konusmuyor bundan 3yıl oncede yuzuk atmıstım ve suan acıldıgım ıcın annemden hergun hakaret azar ısıtıyorum ve her tartısmada bana bızı yıne rezıl ettın dıyor sen rezıl olmya alısmıssın dıyor neden rezıl oldugunu sordugumda yuzuk attın dıyor sımdıde acıldın bu sabah kalktı gıyecegım kazagımı yırttı ve erkek kardesımın ustume yuruyup benı dovmesıne goz yundu artık cıdden kaldıramayır bana yardımcı olun her defasında beddua edıp sen omur boyu mutlu olmazsın dıyor ve benım yaptoıgıom bırseyde yok bunşardan baska acaba sıze gore ben sucluyumuyum yada gercekten yanlışmı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?