kendı kararlarını vermek sucmu

kayazeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2020
43
3
1
arkadaslarben kapalı bı byandım 2ıla yakın 1ay once daha fazla ıstemedıgım sey maruzkalmak ıstemedım ve acıldım annem ve babam benle konusmuyor bundan 3yıl oncede yuzuk atmıstım ve suan acıldıgım ıcın annemden hergun hakaret azar ısıtıyorum ve her tartısmada bana bızı yıne rezıl ettın dıyor sen rezıl olmya alısmıssın dıyor neden rezıl oldugunu sordugumda yuzuk attın dıyor sımdıde acıldın bu sabah kalktı gıyecegım kazagımı yırttı ve erkek kardesımın ustume yuruyup benı dovmesıne goz yundu artık cıdden kaldıramayır bana yardımcı olun her defasında beddua edıp sen omur boyu mutlu olmazsın dıyor ve benım yaptoıgıom bırseyde yok bunşardan baska acaba sıze gore ben sucluyumuyum yada gercekten yanlışmı yaptım

çalışıp kendi ayakların üzerinde durmalısın.. istemediğin bir şeyi ailen zorla yaptıramaz hele ki bu şekilde, doğruyu yanlışı anlatırlar karar senin olur..

Tesettüre kimle evleneceğinize ne giyeceğinize aileniz elbette karar veremez. Ama malesef Türkiye şartlarına göre cevap vermek durumundayım size. Evet kendi kararlarınızı kendiniz vermelisiniz, vermişsiniz de zaten ama sonucunda bi yaptırım görmek istemiyorsanız kendi ayaklarınızın üstünde de durmanız gerekiyor. Ana baba evinde yaşayıp benim hayatım benim kararlarım olmuyor pek çünkü konum Türkiye

emın olkı oyle bırsey yapmsam olume kadar gıder

E o zaman size kolay gelsin ne diyelim. Aynı evde yaşıyorsanız onların kulları geçerli. Çok odanızdan çıkmayın bari de hiç değilse kavga gürültü olmasın. Evlenene kadar bu şekilde sessiz sedasız yaşamaya çalışın.

Ailenizle ipleri tümden koparmak isterseniz, darp raporu alın, abinizi şikayet edin.
Uzaklaştırma kararı çıkarın, bu surecte tehdit edeceklerdir. Telefonunuza ses kayıt programı yukleyin. Sonra ailenizi de sikayet edersiniz, siz de ayri evde kendinize yeni bir hayat kurarsiniz.

Yok bu kadarını yapamam derseniz, dikkat çekmeden yaşayın evde..Çok odanızdan çıkmayın, laf dalaşına girmeyin, cevap vermeyin.

canım sadece kendı karaamla verdıgım 2 seyı hayatıma gecırdım en ufak tartısmada yuzuk attın rezıl ettın sımdı acıldım yıne rezıl olmuş annem kendıne gore zaten sımdıdye kadar hep ona gore yasadım asla kendıme gore yasamama muasede etmedi eger sımdı ayrı ev dıe konu acarsam eve haps edrler benı

Ailen cahil. Bu nasıl bir kafa yapısı anlamıyorum. Kendi kararlarını kendin vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…