- 18 Temmuz 2008
- 725
- 2.328
- 638
- 45
- Konu Sahibi binhuzunluhaz
-
Ben gittiğim yerde bulaşıkları toplamaya yardım ederim, eli boş gitmem kendi yaptğım bir şeyi götürürüm veya dışardan hediye vs. ama evime gelen biri bulaşıklara yardım etmezse aşırı rahatsız oluyorum, terapistimle konuştuğumla alma-verme dengesi üzerine konuşalım haftaya dedi...sizde durumlar nasıl?
Birinin arayıp kahvaltıya geliyorum, yemeğe geliyorum, yatılı geliyorum demesi de beni geriyor. Ben de kimseye böyle davetsiz gitmem.
Bir yandan da çok yalnızım. Bir söz duymuştum 40 yaştan önce dost çevremizi tamamlamalıyız, sonrasında çok zor diye, acaba diyorum benim yukarda yazdıklarım bencilce şeyler de ondan mı dost bulamıyorum, yoksa zamanı mı gelmedi?
Özellikle eş seçimi çok önemli. İnsan olumludan çok olumsuza dönüşmeye daha meyilli.Kiminle oturup kalkarsan, onun sıfatı sana sirayet eder ve senin bundan asla haberin olmaz. "
Gerçekten buna inanıyorum. İnsan etkilenen varlık, yanındakinden bir süre sonra etkileniyorsun ve benzemeye başlıyorsun. Bundandır ki seçimlerimiz çok önemli.
Merhaba verimli rutin sayfasından takip ediyorum. Sayfanız hayırlı olsun.Merhaba,
Yoğun geçen son 2 günün ardından biraz yazmak istedim.
Sabah rutinlerim düzenli olarak devam ediyor. Erken kalkmayı seviyorum. Genelde öğlene kadar planladıklarımı yapabiliyorum ve öğleden sonrası bana kalıyor. Özgürce kullanabiliyorum o zamanları da.
Salı akrabalarımın kahvaltısından sonra dün akşamda arkadaşlarım geldi. Bol hediyeleşmeli, keyifli, tadı damakta bırakan bir buluşmaydı.
Yanlış hatırlamıyorsam Gazali'nin sözüydü; "Kiminle oturup kalkarsan, onun sıfatı sana sirayet eder ve senin bundan asla haberin olmaz. "
Gerçekten buna inanıyorum. İnsan etkilenen varlık, yanındakinden bir süre sonra etkileniyorsun ve benzemeye başlıyorsun. Bundandır ki seçimlerimiz çok önemli.
O akşamdan masamın fotoğrafını paylaşmak istiyorum(ara ara hoşuma giden kareleri yüklemek istiyorum buraya).
Ben beğendim: ) Meze tarzı, hafif salatalar hazırladım. Bu tarz sofralar hazırlamayı, sunum yapmayı seviyorum.
Eki Görüntüle 3645771
Bugün de okulumda mezuniyet töreni vardı. Sevdiğim birkaç öğrenci var, onların yanında olmak istediğim için gittim.
Kendi dönemim mezun oldu, bir yıl ara verdiğim için benim mezuniyet seneye kaldı nasipse. Duygulandım, pırıl pırıl gençler, umarım yolları-bahtları açık olur, oldukça emek veriyorlar.
Şimdi cilt bakımımı yapıp, erken yatmak istiyorum. Son birkaç gündür yoruldum sanırım.
Merhaba verimli rutin sayfasından takip ediyorum. Sayfanız hayırlı olsun.
Böyle mütevazi sofraları ve sevdiklerimizle sakin ve eğlenceli sohbetleri çok seviyorum
Ben eskisi gibi misafir ağırlayamıyorum.
Fazla iş yükü stres altına giriyorum. Temizlik yemek planı vs derken, pazartesi işyerine beli tutulmuş bir vaziyette yorgun olarak giriş yapıyorum.
Bende özel şirkette 15 yılını tamamladım nerdeyse. Benim için son senelerde yorucu ve yılgın geçiyor.
İş hayatını da seviyorum aynı zamanda ev kadını olmaya da özeniyorum. (Ama ekonomik olarak özgür olmam lazım)
Ama şuan yaşadıgım yere kendimi ait hissetmiyorum. Taşınacak düşüncesi ile eve hiç bir düzenleme tadilat vs yapmıyorum. Kayınvalidem çocuğa baktıgı için mecburi taşınma oldu bizimki
İlk hedefim oturduğum muhitten taşınıp daha düzgün site yada, müstakil bir eve taşınmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?