KENDİ KENDİME KURDUĞUM HAYALLER

ismini vermem sanırım doğru olmaz ama internette tanıştığı japon bir beyle evlenen, memleketine taşınan, gündelik hayattan videolar çekip youtube'a koyan bir türk hanım var, çok da mutlular. evet, çılgın bir hayal ama imkansız değil yani. bu kişi anladığım kadarıyla koreli ünlü bir şarkıcı oyuncu değil, internetten tanıştığınız bir insan ve arkadaş seviyesinde konuşuyorsunuz?

Oyuncu yada şarkıcı değil, 4 gün boyunca kampa gitmiştik orda arkadaş olduk, o ve diğer korelilerle... gerçekten çok iyi insanlar... kamp zamanında bu çocuktan pek hoşlanmamıştım.. Ama kamptan sonra sohbet ettik ondan sonra etkilendim.. Videoları felan vardı çektiğim, onları izlerken kapılmışım öyle :D

"Kendisi Koreli... ( biliyorum bugunlerde kore hayranlığı üst safhada) Ama aynı şey küçükken de başıma geldi.. 12 yaşından 18 yaşına kadar (üniversiteye gidene kadar) mahallemizde korelilere benzeyen bir çocuk vardı onu sevmiştim. Sonra taşınmışlardı... Onun (kore) hayranlığı öylesine kalmıştı içimde."

dediğiniz için yapmıştım öyle bir yorum kırdıysam kusuruma bakmayın :KK14:

"Kendisi Koreli... ( biliyorum bugunlerde kore hayranlığı üst safhada) Ama aynı şey küçükken de başıma geldi.. 12 yaşından 18 yaşına kadar (üniversiteye gidene kadar) mahallemizde korelilere benzeyen bir çocuk vardı onu sevmiştim. Sonra taşınmışlardı... Onun (kore) hayranlığı öylesine kalmıştı içimde."

dediğiniz için yapmıştım öyle bir yorum kırdıysam kusuruma bakmayın :KK14:

kolay kolay kırılmam ben :) sorun değil.. zaten konuyu açmamın sebebide artık bunaldım. Doğru dürüst bir arkadaşım yok diye :)

İlk mesajinizda arkadaslarinizin da yorumlarini ekleyerek kendiniz olmayacak bir hayranlik gibi anlatmissiniz durumunuzu...

Sonrasinda ergen muamelesi gormekten yakinmissiniz, yasinizi eklemissiniz.

Devaminda bir sure ayni yerde bulundugunuzu, konusup dertlestiginizi yazmissiniz.

İlk mesajiniza bakan onunla paylasimlarinizi, yasinizi vs bilemedigi icin bunun siradan bir hayranlik oldugunu dusunur elbette ve ona gore yorum yapar.

Konunuzu acarken olmayacak bir hayale kapilmis gibi yazmasaydiniz daha saglikli yorumlar alirdiniz.

Sonradan ogrendigimiz detaylara gore imkansiz bir durum gibi gorunmuyor.

İnsanlar farkli ulkelerdeyken tanisip, anlasip bir araya gelebiliyorlar.

Yani olmayacaksa kultur, dil vs farki yuzunden degil baska sebepler devreye girdigi icin olmaz.

O ya da siz baskasina asik olursunuz, mesafeye yenilirsiniz vs.

Ayni dilden, kulturden herkesin iliskisi yuruyor mu sanki...

İlk mesajinizda arkadaslarinizin da yorumlarini ekleyerek kendiniz olmayacak bir hayranlik gibi anlatmissiniz durumunuzu...

Sonrasinda ergen muamelesi gormekten yakinmissiniz, yasinizi eklemissiniz.

Devaminda bir sure ayni yerde bulundugunuzu, konusup dertlestiginizi yazmissiniz.

İlk mesajiniza bakan onunla paylasimlarinizi, yasinizi vs bilemedigi icin bunun siradan bir hayranlik oldugunu dusunur elbette ve ona gore yorum yapar.

Konunuzu acarken olmayacak bir hayale kapilmis gibi yazmasaydiniz daha saglikli yorumlar alirdiniz.

Sonradan ogrendigimiz detaylara gore imkansiz bir durum gibi gorunmuyor.

İnsanlar farkli ulkelerdeyken tanisip, anlasip bir araya gelebiliyorlar.

Yani olmayacaksa kultur, dil vs farki yuzunden degil baska sebepler devreye girdigi icin olmaz.

O ya da siz baskasina asik olursunuz, mesafeye yenilirsiniz vs.

Ayni dilden, kulturden herkesin iliskisi yuruyor mu sanki...

Yakınmak değil, arkadaşlarım dahil sırf bu çocuğa ilgi duyuyorum diye ergen muamelesi yapıyor o yüzden yaşımı yazdım.. Ama insanlarda haklı yaşımı bilmiyorlar, yazış türüm fazla hayalci olarak görüldüğünden küçük görülmüş olabilirim..

Yakınmak değil, arkadaşlarım dahil sırf bu çocuğa ilgi duyuyorum diye ergen muamelesi yapıyor o yüzden yaşımı yazdım.. Ama insanlarda haklı yaşımı bilmiyorlar, yazış türüm fazla hayalci olarak görüldüğünden küçük görülmüş olabilirim..
Teoho bu kişiyle hala aynı ülkedeysen daha çok görüşmek için ona dışarı çıkmayı teklif et görüş zaman geçir yan yana böylece duygularını daha net anlarsın.... Aynı yerde yaşamıyorsanız tekrar ortak buluşabileceğiniz bir yere gitmeyi teklif et kesinlikle görüşmenden yanayım... Bunları teklif etsen kaybedicegin hiç bir şey yok bazen bize imkansız gb gelen şeyler daha cazip geliyor görüştükçe o imkansızlık ortadan kalkar duyguların netleşir,,,, sadece koreli olduğu için imkansız olduğunu düşünme benim erkek arkadaşımda bir ispanyol ve çok mutluyuz tabiki kültür farklılıkları oluyor ama aynı külttürde yetiştiğimiz insanlarla ne kadar iyi anlaşabiliyoruz ki? Bu arada japon beyle evlenen bayan eğer havacılık sektöründe çalıştıysa onu tanıyorum sanırım ve mutlu olduğunuda biliyorum aynı kişi değilse bile böyle örnekler var:) imkansız diye bir şey yok biraz daha çok vakit geçirmelisin o kişi ile:)))

Teoho bu kişiyle hala aynı ülkedeysen daha çok görüşmek için ona dışarı çıkmayı teklif et görüş zaman geçir yan yana böylece duygularını daha net anlarsın.... Aynı yerde yaşamıyorsanız tekrar ortak buluşabileceğiniz bir yere gitmeyi teklif et kesinlikle görüşmenden yanayım... Bunları teklif etsen kaybedicegin hiç bir şey yok bazen bize imkansız gb gelen şeyler daha cazip geliyor görüştükçe o imkansızlık ortadan kalkar duyguların netleşir,,,, sadece koreli olduğu için imkansız olduğunu düşünme benim erkek arkadaşımda bir ispanyol ve çok mutluyuz tabiki kültür farklılıkları oluyor ama aynı külttürde yetiştiğimiz insanlarla ne kadar iyi anlaşabiliyoruz ki? Bu arada japon beyle evlenen bayan eğer havacılık sektöründe çalıştıysa onu tanıyorum sanırım ve mutlu olduğunuda biliyorum aynı kişi değilse bile böyle örnekler var:) imkansız diye bir şey yok biraz daha çok vakit geçirmelisin o kişi ile:)))

malesef o koreye döndü. telefonda konuşuyoruz. türkiyeyi çok seviyor gelmek istiyor... ama 1 sene beklemek zorundayım...

Fotoraftaki o ve sen misin ?
Öyleyse yakışmışsınız
Insanların düşüncelerini olumsuzluklarını at bi kenara
Olur mu olursa oluruna bak
Birlikte oldunuz sonra ?
Sen mi Kore'ye gideceksin o mu Türkiye'ye gelecek ?
Bugünü düşünüosun yarınıda düşün daha sağlıklı kararlar verebilirsin

Fotoraftaki o ve sen misin ?
Öyleyse yakışmışsınız
Insanların düşüncelerini olumsuzluklarını at bi kenara
Olur mu olursa oluruna bak
Birlikte oldunuz sonra ?
Sen mi Kore'ye gideceksin o mu Türkiye'ye gelecek ?
Bugünü düşünüosun yarınıda düşün daha sağlıklı kararlar verebilirsin

evet haklısın.. korktuğum için yarını düşünemiyorum...yada onun beni sevme gibi bir ihtimali olduğunu düşünmediğimden korkuyorum..yakınız ama arkadaş aynı sırdaş gibi...

Back
X