kendi kendimi yiyorum...

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Cok moralim bozuk kizlar ya olayi anlatayım isler yetismediginden dolayi calistigim kurumun müdürü bugun benle birlikte uc kisiyi daha cagirdi neyse işleri bitirdik fln tam cikacakken ben lavaboya gittigimden en sona kaldim yani bi abi bide ben kaldik iii aksamlar deyip gidiyordum ki mudur arkamdan cagirdi ve odamdaki esyalari arabaya koyucaz gel ufaklardan sende at dedi ama neden bilmiyorum cok zoruma gitti o onun sahsi isi sonucta abinin önünde yok diyemedim peki dedim sadece ama eve gelince de nedense kendimi esime karsi suclu hissettim o bana en ufak şeyleri bile tasitmazken ben nasıl hayir demedim kendimi ezdirdim diye ; (((( naptin dedi sadece isleri bitirdik dedim hic eşya kismina girmedim bile

Siz de benim gibi saçma şeyleri kafanıza takıyorsunuz boşuna. Takmamak için çözüm bulursanız bana da haber verin :)

Keşke bi bahane uydursaydın
Müdür de az yesin de kendisine bi uşak tutsun
Bi bayana paket taşıtana da ilk defa şahit oldum :37:

Kizlar ya esime karsi neden vicdan azabi cekiyorum bilmiyorum cok sukur çalışıp kendi ayaklarim üzerinde duruyorum evimize ekmek getirmek icin bu tur adamlarin agiz kokusunu cekiyorum ama ne yalan soyleyeyim boyle kotu olayları yasayinca da insan ev hanimlarina imreniyo en azından kimsenin agiz kokusunu cekmiyolar diye offf zugurt tesellisi benimkide iste

iş yerinde olanları pek kişisel algılamamak ve takmamak lazım çünkü işverenler/amirler iş yerinde insanlıklarını unutabiliyorlar.

müdürün dediğini yaparak iyi yapmışsın çünkü hayatını cehenneme çevirme kapasiteleri var adamların. başıma geldi ordan biliyorum.

bir daha ki sefere daha gözün açık davranırsın, yani taşıma işi varsa daha önceden fark edip lavaboda daha uzun kalırsın falan :34:

Kızlar icimi rahatlattiniZ Iyi yapmışsın diyerek cok sağolun ama esime karsi neden suc islemisim gibi hissediyorum biliyorum aslinda o olsa asla yapmami istemezdi ama bu seferde nydur kesin bana kafayı takardi belkide daha buyuk sorunlar yaşardık dimi

niye müdürün seni tacizmi ettiki zoruna gitti canım???..bense senin zoruna giden eşine karşı değilde çalışan iş arkadaşlarına karşı bu adam bana bunları nasıl taşıtır ,benım burda bir konumum var nasıl olurda taşıtır psikolojisi!!...yahu insanların ne dertleri var komik!

Kızlar icimi rahatlattiniZ Iyi yapmışsın diyerek cok sağolun ama esime karsi neden suc islemisim gibi hissediyorum biliyorum aslinda o olsa asla yapmami istemezdi ama bu seferde nydur kesin bana kafayı takardi belkide daha buyuk sorunlar yaşardık dimi

eşine anlatıp rahatlayabilirsin aslında. sen izin vermezsin taşımama ama bak adam bana taşıttı, mecbur taşıdım ufaklardan desen eşin de çok sorun etmez herhalde.

niye müdürün seni tacizmi ettiki zoruna gitti canım???..bense senin zoruna giden eşine karşı değilde çalışan iş arkadaşlarına karşı bu adam bana bunları nasıl taşıtır ,benım burda bir konumum var nasıl olurda taşıtır psikolojisi!!...yahu insanların ne dertleri var komik!

Uslubunuz cok cirkin birincisi. İkincisi su ki okudugunuzu anlamakta gucluk cektiginiz cok belli . Cunku yazdiklarimda tek zoruma giden esime karsi nedenini anlayamadigim sucluluk duygusu demistim. Soylemedigim bisey icin beni nasil olur da yargilarsiniz. Bunu o cirkin uslubunuzla yapinca egonuz sisti mi mutlu oldunuz mu.... yazik... etrafında ki herkese kusur bulmak icin kendini yirtan o mutsuz insanlardan olmamaniz temennisiyle.... sevgiyle kalin.
...

Uslubunuz cok cirkin birincisi. İkincisi su ki okudugunuzu anlamakta gucluk cektiginiz cok belli . Cunku yazdiklarimda tek zoruma giden esime karsi nedenini anlayamadigim sucluluk duygusu demistim. Soylemedigim bisey icin beni nasil olur da yargilarsiniz. Bunu o cirkin uslubunuzla yapinca egonuz sisti mi mutlu oldunuz mu.... yazik... etrafında ki herkese kusur bulmak icin kendini yirtan o mutsuz insanlardan olmamaniz temennisiyle.... sevgiyle kalin.
...

tamam işte sende beni anlamamışsın bende dedimki eşine karşı nedenini anlayamadığın ne suçluluk olabılırki?..iş hayatı ve ev hayatı denen bır olay vardır..iş hayatında çalışıyorsan ordaki ortama uymak zorundasın buna iş ve kendi üstlerine karşı sorumluluk denir.müdür sana özel işini yaptırmışsa kii sadece sana yaptırmamış buda adamın zannımca sizi benimsemesi ve nazı geçtiği için bir yardım gibi düşünerek hareket etmiştir..ev hayatındada kocana karşı sorumlusundur ikisini ayırabılecek düşünce yoksa oda senın bileceğin iş ..müdürün belliki size nazı geçtiğinden yardım istemiş eeee ne var bunda ????.. ne yaniii yolda bir yaşlı dursa beni kolumdan tutup karşıya geçir dese genemi kocana karşı suçlu olacan yanı yardım ettın dıye .çoook ilginç:)))))

Haklisiniz vAlla bir bayana eşya taşıması hiç hoş değil o onun okuzlugu terbiyeniz adam! Sizde daha fazla takmayın bosu bosuna yıpratıyorsunuz kendinizi, suçluluk duygunuzda gercekten anlıyorum. Ama olmamış gibi farzedin

eşine anlatıp rahatlayabilirsin aslında. sen izin vermezsin taşımama ama bak adam bana taşıttı, mecbur taşıdım ufaklardan desen eşin de çok sorun etmez herhalde.
Esime olayi biraz daha soft hale getirip anlattim canim... iste hafifti fln diye.... o da bisey demedi... boyle seyler olur diye sakinlestrdim bende kendimi
... kurtuldum bu duygudan.... yardimci olan ark. Lara tsk ederim....

Canim ben hic abartilacak bir sey goremedim... Esine karsi suclu hissetmen de anlamsiz. Ben olsam bende yardimda bulunurdum kotu bir sey degil ki bu.

cnm ben olsam bu kadar takılmazdım...
sorun etmezdim yani.. eşime anlatma gereği de duymazdım..

Anliyorum bende cok yasadim bi keresindr bir proje icin bir sigorts sirketinde genel muduru asiste etmej icin ordaydim 5 aylik bi is idi
Adam ard ardarda iki gun nasil oldugunu bile hala anlayamadigim sekikde paltosunu ellerime cikarip birde sonrada giydirdim eve gelince agladim ve istifa ettim :) o adami hic unutmam nasil ezildigimide
Sonra sobra tabi cok sey yasadim cay goturdum yemek masasi topladim cok sukur gecti o gunler
Ama bugunlerde anladigim kadariyla isim sallantida sirf bu yuzden yeni bir yere baslamak beni geriyor sifirdan baslamak filan
Neyse insallah isten cikarilmam cok sikinti yasadim raporluydum persembe is basi yapcam bakalim

Eş meselesini ben de anlamadım.

İş yerlerimizde olur öyle şeyler canım. Neden sıkıntı yaptın ki. Onu adam müdürün olarak istememiştir senden. aynı pozisyonda çalıştıgın bir iş arkadaşın istese nasıl davranırdın? Sadece biraz yardım istemiş senden.

Evet kadın oldugumuz için daha kibar davranması gerekirdi. Belki de siz onun işi oldugunu görünce yardıma ihtiyacınız var mı derdiniz. Ona bile hayır gerekmez sen evine git demeliydi. Burda hak verdim. Ama eşine neden suçluluk hissettiğini çözemedim. :S

konumuna yedıremezsın anlarım da eşe karsı suçluluk hissini anlayamadım

patronun eeşyasını taşımak saçma ama ne bıleyım anlayamadım

çünkü sebebini sizde anlayamamışsınız doğal olarak yazmamışsınız okuyanda anlayamıyor

ama çözersenız yazın gerçekten merak ettim

Back
X