kendi kendimi yiyorum...

konumuna yedıremezsın anlarım da eşe karsı suçluluk hissini anlayamadım

patronun eeşyasını taşımak saçma ama ne bıleyım anlayamadım

çünkü sebebini sizde anlayamamışsınız doğal olarak yazmamışsınız okuyanda anlayamıyor

ama çözersenız yazın gerçekten merak ettim

Canimmmm cozdum galiba ;) benim esim boyle seylere cok kızar ve yapmami istemezdi o yüzden sanirim. Bide mesela pazara fln gidiyoruz beraber saolsun bi poset bile tasitmiyo bana. Hani o bana bi poset bile al demiyoken ben neden onun şahsi isini yaparak ezdirdim kendimi o manada biliyorum sacma ama ole hissettim ve esime anlatarak da çözdük zaten sagolun kizlar ilgilendiginiz ıçin. .

Kizlar ya esime karsi neden vicdan azabi cekiyorum bilmiyorum cok sukur çalışıp kendi ayaklarim üzerinde duruyorum evimize ekmek getirmek icin bu tur adamlarin agiz kokusunu cekiyorum ama ne yalan soyleyeyim boyle kotu olayları yasayinca da insan ev hanimlarina imreniyo en azından kimsenin agiz kokusunu cekmiyolar diye offf zugurt tesellisi benimkide iste

Bu dunyada evhanimlarida pisman calisan bayanlarda. allah tum kadinlarin yardimcisi olsun. Ben nisanliyim evlenmeyi bekliyoruz ve evlenirsem calismam diye dusunuyorum ama bellide olmaz yani. heperkegin eline bak para iste. sanki daha bi ezilecen.
ama sizde boyle seyleri takmayin bence daha kotu kosullarda calisanlarda var.

İş hayatı böyle maalesef.
Bazıları öküz oluyor.
Eşine bahsetme o konuyu unut, taşımışsın artık bitmiş gitmiş olayı kapat gitsin.
Benimde eski iş yerimde böyle öküzden bir müdür vardı özel işlerini yaptırırdı hep millete
Ne yapacaksın işte okumuş müdür olmuş ama insan olmayı becerememiş hayvan :52:
Sıkma canını :34: Bir daha da böyle bir şeye fırsat verme.

O sizin eşiniz bu ise iş yeri neden mahcup hissediyorsunuz ki... :19:
Eşiniz size kıyamaz ama işyeri öyle bir kıyar ki... Bence sizin yediremediğiniz patronunuzun size ufakta olsa bir şeyleri taşıtması... Hayatta o kadar çok takılacak sorun varken sizin buna takılmanız ilginç... Madem hassas bir yapınız var patronunuza taşımayacağınızı söyleseydiniz...

Son düzenleme:
Back
X