adetimin üzerinden 33gün geçti hiçbir hassasiyet yok bende.sadece kasıklarımda batma ve halsizlik var.zaten psiklojik olarak her ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım için umudum yok bu ay
canım benımde kasık agrısı akıntı vardı gecen ay ama gögüslerimde tık yoktu sırnaşık şey buay aynı hamıleykenki gibi hassas bakalım inş hamışizdir
cok sağolun arkadaslar yumurtlama gununde olan arkaslar da denesinler bunu
bizim bu ay ilk denememiz aynı belirti banada oldu ama psikolojik olduğunu düşünüyorumCADIARZU hala hastalanmadım günüm geçermi diye bekliyorum sabırlı davranmaya çalışıyorum elimden geldiğince daha sonra hüsrana uğramak daha kötü oluyosenağlama
bizim bu ay ilk denememiz aynı belirti banada oldu ama psikolojik olduğunu düşünüyorumCADIARZU hala hastalanmadım günüm geçermi diye bekliyorum sabırlı davranmaya çalışıyorum elimden geldiğince daha sonra hüsrana uğramak daha kötü oluyosenağlama
adetimin üzerinden 33gün geçti hiçbir hassasiyet yok bende.sadece kasıklarımda batma ve halsizlik var.zaten psiklojik olarak her ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım için umudum yok bu ay
canım ama senin günün çok geçmiş.
buzamana kadar iyi sabretmişin bence artık test yaptırmanın zamanı gelmiş.
degilsende en azından gerçegi bilirsin. sıkma canını
inş. gebesindir
bugün bir test alıp yarın sabah yapmayı planlıyorum.inşallah bebiş vardır. yoksada ne yapayım denemeye devam.. yok ben kaşarlaştım artık üzülmüyorum. demekki zamanı değilmişdiyorum ve fazlada düşününüp stres yapmıyorum.
çok iyi ozaman
öyle olmak lazım valla.
sen içini rahat tuttukça herşey çok daha kolay olur.
inş. hayırlısıyla hamişsindir haberini bekliyorum
bugün bir test alıp yarın sabah yapmayı planlıyorum.inşallah bebiş vardır. yoksada ne yapayım denemeye devam.. yok ben kaşarlaştım artık üzülmüyorum. demekki zamanı değilmişdiyorum ve fazlada düşününüp stres yapmıyorum.
kaydirigubbakcemile3 canım ya alemsin denemeye devam tabi hayırlısı ama iyi haberlerini bekliyoruz inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?