sen çok yaşa emi güldürdün beni
bendede oluyor o birde bigün nete bakmasam sanki kıyamet kopacak gibi:)
aynanın karşısına geçip dünyanın en güzeli benmişim gibi gülümserim kendimi beğenirimama yakından bakıp siyah noktalarımı görünce ühüüüüüü:84:
Bi gün arabayla bi yere gidecem. Geçtim yan tarafa oturdum.Yalnzıım . Bekliyom araba kalksın. Sonra dank etti. Nen bu arabayı ben sürecem dedim:78: Kalkıp direksoyna geçtim
aynanın karşısına geçip dünyanın en güzeli benmişim gibi gülümserim kendimi beğenirimama yakından bakıp siyah noktalarımı görünce ühüüüüüü:84:
bende de çok olur .bişeyi çok beğenirim almam ,ertesi gün gider bakarım bitmiş ...
bazen yersiz huysuzluklarımı sevmiyorum ..
bir de aşırı mükemmeliyetçiliğimi,illa herşey dört dörtlük olacak ,bazen kendmi bile çıldırtıyorum ,pes ediyorum sonra
özellikle alışverişte çok olur bu ..bişeyi alacağımdır ama saatlerce gezerim alamam ,sonra yorulup almaktan vazgeçerim
kız niye yalan söylüyon ananlara . yazık değelmiannemlere evdeyim deyip başka bi yerde olduğum zamanlarda sanki telefon yanlışlıkla onları arıcak da ne konuştuysam duyacaklar zannediyorum.Telefonu mutlaka cebimden çıkartıp görünürde bi yere koyuyorum,ya son aranan numarayı ararsa diye mutlaka başkasını çaldırıyorum,evden birisinin telefonundan da kendimi arıyorum :-/
paranoyak oldum resmen
.
kız niye yalan söylüyon ananlara . yazık değelmi
yazık olmaz olur mu,hiç hoşuma gitmiyo bu durum ama insan mecbur kalıyo bi yerde.
ana yüreği-düşer bi tarafımı kırarım diye dağcılığı yasaklamıştı ama zevk alıyorum hem her türlü tedbirle birlikte dağa çıkıyoruz,saklamak zorunda kalıyorum,bütün sosyal kulüplerin toplantısı 20:30da olur,herkesin dersi bitsin diye,gece gece çıkma,azarını işitmemek için söylemiyorum,çook sevdiğim normal erkek arkadaşlarımın evine yemeğe gidiyorum bazen-ne işin var erkeklerin evinde-cümlesini duymaktan korktuğum için söylemiyorum,gece gece dondurma yemeye falan çıktığımızda söylemiyorum,ev arkadaşlarım evde yokken tek başıma nasıl kalıcam diye panik oluyo annem,oysa ne var yani tek kalsam.Bu nedenle onlar evde olmasa bile evdelermiş gibi yalan söylüyorum,eve evcil hayvan aldık,ufak bi çıtlattım 'alma sakın mikrop kaparsın,tüy ciğerine kaçar ' dediği için onu da sakladım,sevgilimle şehir dışına çıkmışsak,e onu söylemek de sıkar biraz...yine yalan :-S :-S
bilmiyorum hak verir misiniz ama üniversiteye bi kez geliyo insan,içinde kalmaması için bazı şeyleri yaşaması lazım.ama yaşadıkları ne kadar masum olursa olsun zaten kızı uzak şehirde diye diken üstündeki anneye bunları anlatmak epey zor..bi de alttan derslerinin sayısı yükseldiğinde söylediğiniz her cümlenin size geri dönmesi var :S
öyle yani...istemeden yalancı yaptı annemin korumacı tavrı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?