• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi kendinize bozulduğunuz anlar

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
hanımlar kendi kendiniğize bozuluğunuz anları paylaşın hadi. ben çok yaparım bunu.:1: allahtan kimse duymadı derim ama sonrada gider kedni ağzımla anlatırım

benim en çok bozulduğum şey, telefonum uzun süre kapalı olduğunda beni bi heyecan sarar , eyvah şimdi bi sürü kimse aramıştır ulaşamıştır bana diye. sankim çok arayanım varmış gibi:60: sonra şarja takarım , açarım bakarım ki kimse aramamış:53::53:

şu an başka gelmiyo aklıma.ama emin olun daha çok var. geldikçe yazacam.
hadi side yazın:34:

bende izin günlerimde aynı korkuyu yaşarım çıkan numuneler sanki hep hatalıymış gibi gelir:27::27:

Bi gün arabayla bi yere gidecem. Geçtim yan tarafa oturdum. :1::1: Yalnzıım . Bekliyom araba kalksın. :52: Sonra dank etti. Nen bu arabayı ben sürecem dedim:78: Kalkıp direksoyna geçtim:60:

aynanın karşısına geçip dünyanın en güzeli benmişim gibi gülümserim kendimi beğenirim:51: ama yakından bakıp siyah noktalarımı görünce ühüüüüüü:84:

Bi gün arabayla bi yere gidecem. Geçtim yan tarafa oturdum. :1::1: Yalnzıım . Bekliyom araba kalksın. :52: Sonra dank etti. Nen bu arabayı ben sürecem dedim:78: Kalkıp direksoyna geçtim:60:

şuan yerlerdeyim :D:D:D:D:DD:D:D::D:D::D:D:D

okuldan veya evden çıktığımda bir elimle telefonla konuşurken diğeriyle çantamda telefonumu arıyorum. sonra yaptığım salaklığın farkına varıp utanıyorum. henüz kimseye söylemedim ama bir gün bir arkadaşımla veya sevgilimle telefonda konuşurken "telefonumu evde unutmuşum" diyeceğim ve "e benimle nasıl konuşuyorsun o zaman" diyecek; işte ben o gün tükeneceğim.

bişeyi çok beğenirim almam ,ertesi gün gider bakarım bitmiş ...
bazen yersiz huysuzluklarımı sevmiyorum ..
bir de aşırı mükemmeliyetçiliğimi,illa herşey dört dörtlük olacak ,bazen kendmi bile çıldırtıyorum ,pes ediyorum sonra :1:
özellikle alışverişte çok olur bu ..bişeyi alacağımdır ama saatlerce gezerim alamam ,sonra yorulup almaktan vazgeçerim :1:

annemlere evdeyim deyip başka bi yerde olduğum zamanlarda sanki telefon yanlışlıkla onları arıcak da ne konuştuysam duyacaklar zannediyorum.Telefonu mutlaka cebimden çıkartıp görünürde bi yere koyuyorum,ya son aranan numarayı ararsa diye mutlaka başkasını çaldırıyorum,evden birisinin telefonundan da kendimi arıyorum :-/
paranoyak oldum resmen :37::37:

bişeyi çok beğenirim almam ,ertesi gün gider bakarım bitmiş ...
bazen yersiz huysuzluklarımı sevmiyorum ..
bir de aşırı mükemmeliyetçiliğimi,illa herşey dört dörtlük olacak ,bazen kendmi bile çıldırtıyorum ,pes ediyorum sonra :1:
özellikle alışverişte çok olur bu ..bişeyi alacağımdır ama saatlerce gezerim alamam ,sonra yorulup almaktan vazgeçerim :1:
bende de çok olur . :1::1::1: sonra gülerim kendime .

annemlere evdeyim deyip başka bi yerde olduğum zamanlarda sanki telefon yanlışlıkla onları arıcak da ne konuştuysam duyacaklar zannediyorum.Telefonu mutlaka cebimden çıkartıp görünürde bi yere koyuyorum,ya son aranan numarayı ararsa diye mutlaka başkasını çaldırıyorum,evden birisinin telefonundan da kendimi arıyorum :-/
paranoyak oldum resmen :37::37:
kız niye yalan söylüyon ananlara . yazık değelmi:20:

.

kız niye yalan söylüyon ananlara . yazık değelmi:20:

yazık olmaz olur mu,hiç hoşuma gitmiyo bu durum ama insan mecbur kalıyo bi yerde.
ana yüreği-düşer bi tarafımı kırarım diye dağcılığı yasaklamıştı ama zevk alıyorum hem her türlü tedbirle birlikte dağa çıkıyoruz,saklamak zorunda kalıyorum,bütün sosyal kulüplerin toplantısı 20:30da olur,herkesin dersi bitsin diye,gece gece çıkma,azarını işitmemek için söylemiyorum,çook sevdiğim normal erkek arkadaşlarımın evine yemeğe gidiyorum bazen-ne işin var erkeklerin evinde-cümlesini duymaktan korktuğum için söylemiyorum,gece gece dondurma yemeye falan çıktığımızda söylemiyorum,ev arkadaşlarım evde yokken tek başıma nasıl kalıcam diye panik oluyo annem,oysa ne var yani tek kalsam.Bu nedenle onlar evde olmasa bile evdelermiş gibi yalan söylüyorum,eve evcil hayvan aldık,ufak bi çıtlattım 'alma sakın mikrop kaparsın,tüy ciğerine kaçar ' dediği için onu da sakladım,sevgilimle şehir dışına çıkmışsak,e onu söylemek de sıkar biraz...yine yalan :-S :-S
bilmiyorum hak verir misiniz ama üniversiteye bi kez geliyo insan,içinde kalmaması için bazı şeyleri yaşaması lazım.ama yaşadıkları ne kadar masum olursa olsun zaten kızı uzak şehirde diye diken üstündeki anneye bunları anlatmak epey zor..bi de alttan derslerinin sayısı yükseldiğinde söylediğiniz her cümlenin size geri dönmesi var :S
öyle yani...istemeden yalancı yaptı annemin korumacı tavrı beni :(

yazık olmaz olur mu,hiç hoşuma gitmiyo bu durum ama insan mecbur kalıyo bi yerde.
ana yüreği-düşer bi tarafımı kırarım diye dağcılığı yasaklamıştı ama zevk alıyorum hem her türlü tedbirle birlikte dağa çıkıyoruz,saklamak zorunda kalıyorum,bütün sosyal kulüplerin toplantısı 20:30da olur,herkesin dersi bitsin diye,gece gece çıkma,azarını işitmemek için söylemiyorum,çook sevdiğim normal erkek arkadaşlarımın evine yemeğe gidiyorum bazen-ne işin var erkeklerin evinde-cümlesini duymaktan korktuğum için söylemiyorum,gece gece dondurma yemeye falan çıktığımızda söylemiyorum,ev arkadaşlarım evde yokken tek başıma nasıl kalıcam diye panik oluyo annem,oysa ne var yani tek kalsam.Bu nedenle onlar evde olmasa bile evdelermiş gibi yalan söylüyorum,eve evcil hayvan aldık,ufak bi çıtlattım 'alma sakın mikrop kaparsın,tüy ciğerine kaçar ' dediği için onu da sakladım,sevgilimle şehir dışına çıkmışsak,e onu söylemek de sıkar biraz...yine yalan :-S :-S
bilmiyorum hak verir misiniz ama üniversiteye bi kez geliyo insan,içinde kalmaması için bazı şeyleri yaşaması lazım.ama yaşadıkları ne kadar masum olursa olsun zaten kızı uzak şehirde diye diken üstündeki anneye bunları anlatmak epey zor..bi de alttan derslerinin sayısı yükseldiğinde söylediğiniz her cümlenin size geri dönmesi var :S
öyle yani...istemeden yalancı yaptı annemin korumacı tavrı beni :(

ah şu anneler. iyilik yapacağız diye ne yapmışlar sana . en iyisini senin vicdanın bilir canım ne deyim:31:

yolda mesajlaşarak yürürken önümü görmedigim için asfaltın yüksek yada alçak yerlerine basınca birden bi kötü hissediyorum
çok şapşal göründügümü düşünüyorum o an ki eminim öyledir :D
hemen etrafa bakıyorum acaba biri varmı kimler gördü diye :)

Back
X