- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
Bayramlaşmaya gitmişsiniz yabancı eve yeni gelinsiniz.. yeni tanıştıgınız insanlar utangaçlık çekingenlik var üzerinizde öyle konuşulaşnları dinliyorsunuz .. konu konuyu açıyor .. sohbet ortamındaki k.v ile sohbet eden adam '' benim hanımımda akrabam '' diyor k.v ise bizim gelinde teyzemin kızı naparsın '' kendi kötün elin iyisinden iyidir'' diyor.. sustum çünkü tek bir kelime söylesem hüngür hüngür aglayacaktım ne kötülüğümü gördün kusurum ne diye soramadım .. aradan bir gün geçti tlf ile aradım insanların içinde neden öyle bişi dedin ne kötülüğümü gördün ne yaptımda sana kendi kötün ilan ettin beni dedim .. bir sinir bir sinir bagırıyor senin yanında laflarımı seçerek mi konuşayım ben diyor .. evet dedim ben nasıl dikkat ediyorum sende dikkat edeceksin .. o kadar hazırlıksızdım ki sesim çıkmadı çünkü ağlayacaktım o yüzden sustum bir kez daha bunu kullanırsan cevabım agır ıolur haberin olsun dedim .. ve aradan bir sene geçti geçen sene bayramda oldu bu ve ben hala nefret ediyorum k.v den bunun ardından çok şey oldu ama bu çok zoruma gitti .. Acaba benmi kötüyüm benmi kötü düşünüyorum ? aslında bu cümle olumluda ben mi yanlış biliorum ? benim kalbim kötüymüş bu cümle aslında beni övmekiçinmil k.v öyle dedi .. gülermisin aglarmısın