- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.637
- 43
- 28
- Konu Sahibi Maybelater
Başlıktan gördüğünüz gibi kv evine misafir çağırıp gidip gelme huyu yoktur. Daha doğrusu kendi her davete gider ama kendisi evine çağırmaz. Hamileliğimin ilk aylarında kendi yemeklerimden tiksinmistim . 2 senelik evliligimde ilk defa aradım yemek yaparmısın akşam sizdeyim dedim kendi annemden uzaktayım, bende oglenden gittim belki yardımcı olurum diye ama herşeyi bana yaptırdı e ben ne anladım bu işten. Neyse bunları kendime dert etmedim ama, son zamanlarda hala (eşimin halası)aradı geçen gün çağıralım mı dedi? Bende şaşırdım allah allah sen kimseyi çağırmazsın dedim, buraya gelsinler dedi falan ben şok oldum. Bende kendisiyle pek muhatap değilim pek sanmıyorum çağırmayacağım dedim. Zaten akranım da değil otursak dedikodu yapmaktan baska bisey konuştuğu yok kendisinden haz etmiyorum.
Neyse geçen esim kayınvalideme kahvaltıya gel dedi pazar günü geldi, bana yine şu şunlar kac seferdir size gelecem diyor çağır da gelsinler dedi.
Benim şarteller orada attı "çok istiyorsan kendi misafirlerini kendi evinde ağırla ben neden çağırıyorum ya " dedim. Ama gerçekten çok sinir etti artık beni.
Görümceminde böyle huyları vardı ne zaman davet etsem pesine birini takar tanımadığım saçma sapan insanlar, kendi evine birkere bile çağırmadığı insanları benim evime topluyordu, arayı bozdum ne çağırıyorum ne de gidiyorum evine konuşmuyoruz.
Ben de yapım gereği evime çağırmayı ağırlamayı seven biriyim ama kendi misafirlerimi ağırlamayı seviyorum. Resmen beni kullanmaya çalıştılar.
Bu arada kaynanama kendi evine çağır dediğimde eşim de yanımızdaydı üzülmüşmüdür bilmem ama haklı buldu beni ki sesini etmedi. Sizce haksız mıyım?
Neyse geçen esim kayınvalideme kahvaltıya gel dedi pazar günü geldi, bana yine şu şunlar kac seferdir size gelecem diyor çağır da gelsinler dedi.
Benim şarteller orada attı "çok istiyorsan kendi misafirlerini kendi evinde ağırla ben neden çağırıyorum ya " dedim. Ama gerçekten çok sinir etti artık beni.
Görümceminde böyle huyları vardı ne zaman davet etsem pesine birini takar tanımadığım saçma sapan insanlar, kendi evine birkere bile çağırmadığı insanları benim evime topluyordu, arayı bozdum ne çağırıyorum ne de gidiyorum evine konuşmuyoruz.
Ben de yapım gereği evime çağırmayı ağırlamayı seven biriyim ama kendi misafirlerimi ağırlamayı seviyorum. Resmen beni kullanmaya çalıştılar.
Bu arada kaynanama kendi evine çağır dediğimde eşim de yanımızdaydı üzülmüşmüdür bilmem ama haklı buldu beni ki sesini etmedi. Sizce haksız mıyım?
Son düzenleme: