- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum lütfen birileri bana akıl versin canım cok yanıyorben 6 aylık hamileyim eşimle severek evlendim fakat anlaşamıyoruz birtürlü her kavgada seni boşarım diyor cok sinirli en ufak tartışmada bana el kaldırıyor hamıleyken bile bunu yaptı,bebeğimin doğmasını mı bekleyim yoksa ayrılayım mı ilerde pişman olurmuyum cok kararsızım .... eve gec saatlerde gelıyor,bana hıc zaman ayırmıyor bes kurus para vermıyor ne maddı ne manevı yanımda değil,biryerde çalışmama da izin yok,eksiklerimi ihtiyaclarımıda almıyor,dışarı cıkmam bile yasak suan hamilelğimden dolayı bol yürüyüş yapmam gerek evden dışarı çıkamıyorum izin yok kendıde cıkartmıyor,kıskaclık diz boyu,çok yalnızım bir tane bile arkadaşım derdimi anlatacağım kimse yok,ailemin yanına gidincede mutlu olamıyorum birtürlü ,esımle evlenmeme izin vermedı aılem ben onları dınlemeyıp kacmıstım zamanında,sımdı onlarda başıma kakıyor ailem üstelık kücük yerde yasıyor gıttıgımde 15 gun kalsam komsular dedıkoduya baslıyor ne yapacagımı bılmıyorum bugun benım doğum günüm esim kutlamadı bile,yanımda bile değil bugunde dahi ,hersey bu kadar kötü olmak zorunda mı lütfen biri bana yol göstersin
merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum lütfen birileri bana akıl versin canım cok yanıyorben 6 aylık hamileyim eşimle severek evlendim fakat anlaşamıyoruz birtürlü her kavgada seni boşarım diyor cok sinirli en ufak tartışmada bana el kaldırıyor hamıleyken bile bunu yaptı,bebeğimin doğmasını mı bekleyim yoksa ayrılayım mı ilerde pişman olurmuyum cok kararsızım .... eve gec saatlerde gelıyor,bana hıc zaman ayırmıyor bes kurus para vermıyor ne maddı ne manevı yanımda değil,biryerde çalışmama da izin yok,eksiklerimi ihtiyaclarımıda almıyor,dışarı cıkmam bile yasak suan hamilelğimden dolayı bol yürüyüş yapmam gerek evden dışarı çıkamıyorum izin yok kendıde cıkartmıyor,kıskaclık diz boyu,çok yalnızım bir tane bile arkadaşım derdimi anlatacağım kimse yok,ailemin yanına gidincede mutlu olamıyorum birtürlü ,esımle evlenmeme izin vermedı aılem ben onları dınlemeyıp kacmıstım zamanında,sımdı onlarda başıma kakıyor ailem üstelık kücük yerde yasıyor gıttıgımde 15 gun kalsam komsular dedıkoduya baslıyor ne yapacagımı bılmıyorum bugun benım doğum günüm esim kutlamadı bile,yanımda bile değil bugunde dahi ,hersey bu kadar kötü olmak zorunda mı lütfen biri bana yol göstersin
Dedikodu olmayacak diye çekilirmi bu.Dedikodu edecek adam açsın biyerlerine baksın.Edecek oldukdan sonra nasıl ols abulurlar birşeyler.ailemin yanına da gidiyorum ama evlenıpte tekrar geri dönunce hıcbırsey eskısı gıbı olmuyor bırde hamileyim benım ıcın cok zor,kücük yerde yasıyorlar dedıkodu cok
evet her kavgada şiddet var,hamileyken bile dövdü,aklıma geldikçe kafayı yicemben cok şanssızımm
Bu hayata sadece bir kere geliyorsun bütün hayatını zindana kapatılmış gibimi geçireceksin böyle zindana kapatılmış gibi . Hangi devirde yaşıyoruz o kim ki seni kısıtlıyabiliyor dayak atıyor sakın baş eğme ona o seni mutlu etmeye çalışsın sen onu değil. Bi de hamilesin ya allah sabır versin.Artık düzeleceği yok zaten hamileyken onun çocuğunu taşırken vurmuş ya sana vurması demek çocuğuna vurması demek sana değil küçücük masum çocuğa bile acımıyor demekki.Artık senin düzelmesi için çabalayacağın aşamayı çoktan geçmiş sakın onunla artık konuşup güleryüz falan davranma hiç konuşma o düzeltmeye çalışsın yuvasını kurtarmaya çalışsın bi zahmet artık.Sana değil çocuğuna vurmuş ya bunu yapan adama daha nasıl umut beslersin.
Ailene bahset ailen arkandaysa bi dk durma hemen git ha ailen arkanda değilse hamileliğin bitmesini bekle sonra bi iş bul çalış kendi ekmeğini kendin kazan hayatın için çabala.Nasıl mutlu olacaksan öyle yap.Senin için kimse senden üstün olamaz.Mutluluğun neyi gerektiriyosa onu yap.Dediğim gibi sakın kabullenim falan deme.Kendi hayatını kurarsın gönlünce yaşarsn biliyorum bunlar kolay değil ama dayak yemekten her gün bu acıları yaşamaktan daha zor olmadığı kesin.Yoksa ilerde çok pişman olursun.
Özel olmazsa bir şey soracağım canım eşin en başından beri böyleyse neden böyle bir adamdan çocuk yaptın. :26:
canım bütün yazılanları okumadım rabbim yardımcın olsun inşallah düzelir ya ah keşke kaçmasaydın canım yakaç yıllık evlisin kaç yaşındasın?buarada DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN inşallah eşin düzelirde bebişinle mutlu mesut yaşarsınız.....
...
Çok zor..
Lütfen ailenin arkanda olmadığını ona hissettirme, söyleme.. diyeceğim.. ama o bunun farkında..
Seni sindirmeye çalışıyor.. Şu ağzı var dili yok kadınlardan yapmaya çalışıyor... Susacak... evinin işini yapacak.. soru sormayacak..
Dönebileceğin bir yer olmadığını biliyorsa... işin çok zor...
Lütfen ailenle bu durumları konuş.. ve hatta mümkün mertebe çoklukla sana arka çıksınlar... Oturmaya gelsinler bol bol...
Arkanda birilerinin olmaması seni çok zor bir duruma koymuş...
Gidebileceğin bir yer olduğunu kafasına bir sokabilirsen... belki düzelir...
İnşallah bebeğin sağlıkla doğar, ve inşallah daha mutlu günler geçirirsin...
Bu böyle geçirdiğin son doğum günün olur inşallah...
Nice mutlu yıllar diliyorum... inşallah bu son kötü günün olur...
Allah yardımcın olsun inşallah
...
Çok zor..
Lütfen ailenin arkanda olmadığını ona hissettirme, söyleme.. diyeceğim.. ama o bunun farkında..
Seni sindirmeye çalışıyor.. Şu ağzı var dili yok kadınlardan yapmaya çalışıyor... Susacak... evinin işini yapacak.. soru sormayacak..
Dönebileceğin bir yer olmadığını biliyorsa... işin çok zor...
Lütfen ailenle bu durumları konuş.. ve hatta mümkün mertebe çoklukla sana arka çıksınlar... Oturmaya gelsinler bol bol...
Arkanda birilerinin olmaması seni çok zor bir duruma koymuş...
Gidebileceğin bir yer olduğunu kafasına bir sokabilirsen... belki düzelir...
İnşallah bebeğin sağlıkla doğar, ve inşallah daha mutlu günler geçirirsin...
Bu böyle geçirdiğin son doğum günün olur inşallah...
Nice mutlu yıllar diliyorum... inşallah bu son kötü günün olur...
Allah yardımcın olsun inşallah
canım benim yeni dogum yapmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum eşin ilgisi alakası helede hamileysen daha cok beklenti içine giriyosun cünkü yüklüsün helede gurbetteysen eşinden baska dayanagın yok arkadaslarında önemi var tabikii...
yazını üzüntü içinde okudum allahım yar ve yardımcın olsun inşallahh dogacak bebegini düşün canım benim artık 6 aylık olmussunuz kalmış 3 ay belki bu zaman zarfında eşinde degişmeler olur sabret dicem ama bildigim bişi var ki..huylu huyundan vazgecer mi ? diyor ve susuyorum..
aileni dinlemeyip kaçmışsın asla seni yargılamıyorum ailen kabul edeckmi orda da mutsuz oldugunu yazmıssın canım ama büyükler hep demez mi ana baba duasıyla evinizden telli duvagınızla cıkın
umarım hersey yoluna girer sen bebişin ve eşin çok mutlu olursunuz canım bol dua et şimdiden hayırlı dogumlar diliyorum ..
Bu tür adamlar madem eşine maddi yardımda bulunmayacak ne diye evleniyorlar
Rabbim yardımcınız olsun çok zor durumdasınız
Bu adamla evlenmek hata. Bu adamın ne mal olduğunu görüp bir de çocuk yapmak çok büyük hata. Sırf ailene ben hata yaptım dememek ve mahallede dedikodu olmasın diye bu evliliği sürdürüp hapis hayatı yaşayarak hamile halinle dayak yemek ise hata değil artık başka birşey ama burada yazamıyorum.
yazdıklarını çok üzülerek okudum .ama bu evlilik bu adamla zor gözüküyor. ailende destekmiş. yavrunu doğur bu arada ailene de sonunun geldiğini fısılda .onlarda kendilerini hazırlasınlar. şok olmasınlar.
insanlar değişmiyor daha 24 yaşındasın hayatını yoluna koyarsın. daha geç 35 ten sonra çok zor.
yalnız dikkat et. bu yazılanları ve yazdıklarını eşin görmesin .
ne biliyim görür falan sana bir şey yapar endişelenddim.
sabret eşinden uzak dur ve sabırla dua ile doğumu bekle .
allah korusun son 3 aya giriyorsun şiddet falan erken doğumö bile olur i
ne derse peki de sus ve allahtan sabır dile.yardım dile
inşallah sağ salim alırsun yavrunu kucagına
Su an senin tek yapacagin sey, Insallah bebeginin saglikli dogmasi, bunun icin elinden geleni yap canim.
Insallah saglikli dogar, ve en azindan bu konuda sansin olur.
Fakat yasadigin hayati düsmanima bile dilemem.
Gercekten cok zor ve yanliz gecirdigin bir hayatin var...Bir kadin bu kadarmi asagilanir, hicmi seni sevmiyor?
Vallahi böyle bir erkegi baba yapacaksin ya, bravo sana.....
Bir seyleri kurtarmak icin, veya hadi bunuda denemedim dememek icin cocuk yapmak cok riskli bir olay, cesaretinden dolayida seni kutluyorum.
Zaten kacarak göstermissin cesaretini....Bence cok güclüsün....insallah hersey gelecekte gönlünce olur.
Sonuna kadar savas vermisin bari simdide pes etme sonuna kadar cesaretini koru, belki evliligin oturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?