kendi mutsuzluğumda boğuluyorum

sağol tşk ederım,olanlar ortada ,duygularım yasadıklarım karma karısık ,hamilelikten dolayı yanlıs karar alırsam ilerde cocugum benden hesap sorarsa dıye görümcem dul,ve 1kızı var o benımle dertleşiyor ya benım evladımda aynı seylerı söylerse ,cocuk olmadan öncede siddet vardı ,esime kızıyorum bu yuzden benımde hatalarım oldu elbette ki,ben üniversiteyı bıraktım bu evlılık ıcın,ben suan kı durumuma kolaylıkla gelmedım suan bır evım var basımı sokabıleceğım 7 kişiyle aynı evde yasadık kayınvalıdemın evınde,kucucuk bır odam vardı,kıyafetlerımı asacak bır dolabım bıle yoktu ,1sene sonra ayrı eve cıktık,inşaattaydı ev ben sırf kayınvalıdem ve görumcemlerın zulmunu cekmemek ıcın inşaat eve gectım,mutfak lavobosu bıle yapılmamıstı,aylarca tuvalette bulasık yıkadım,yemek yapmak ıcın tek kücük bir tüpte corba karıştırdım,1ay makarna yedıgımı bılırım,evi yaptırmaya basladık az bıraz tadılat gördü eşim battı işini kaybetttı ,sonra ceza evıne gırdı,oradan cıktı yenı iş kurmaya kalktı,battı cıktı defalarca,cocugumuzda olmuyordu ,üzerımızde kara bulutlar vardı sanki ,hersey yenı yenı oturmaya basladı,3senelık evlıyım bunları yasadım dahada cok sey var ,evımde perdelerım takılı yemın ederım daha 5kurus parası ödenmedi,yanı kısacası suan ki konumuma kolaylıkla gelmedım,ve bu yüzden kıymetını cok ıyı bılıyorum herseyın,bu kadar zorluk cekmısken bıranda bitiremiyorum Allah mukafatını verır insallah

güzel yazmıssın tesekkur ederım,tabıkıde haklısın canım benımde hatalarım oluyor insanız sonucta ,bırlıkte zor gunler gecırıyoruz istemeden tahrık etmıs olabılırım,ama genede siddeti kabullenemıyorum,hıcbır ınsan dayagı haketmıyor

Elbette tatlım, şiddetin her türlüsü travmalara sebep oluyor. Lakin insanların pek çoğu, daha bebeklik çağlarında en güvendikleri, en yakınları bildikleri,
anne ve babaları vasıtasıyla şiddetle tanışıyor. Balık baştan kokuyor maalesef.
Kendi öz çocuklarına şiddetin her türlüsünü uygulayan ANNE ve BABAlar var olduğu sürece, bu sancılar yaşanmaya devam edecek.

suan benım ıcın bu hayatta ki en önemlı varlık bebeğim ona zarar gelmesıne asla ızın vermem,suan bu söylerken bile tekmeliyor teyzesi:) babası bana yaptıklarını bebeğine yapmaya kalkarsa asla yüzünü göremez buna izin vermem canımı ortaya koyarım o derece

Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canım.
Dilerim hayırlı, uğurlu, sağlıklı, anne ve babasıyla birlikte huzurlu mutlu uzun ömürlü olur İnşaallah.
Herşey gönlünce olsun, tüm güzellikler sizi bulsun.

ben hamile kadına el kaldırabilen bu adamın düzeleceğini hiç sanmıyorum. bu adamdan hayır gelmez size. bebek de değiştirmez...neler neler okuyoruz burda....üzgünüm ama ben böyle düşünüyorum

tşk ederım güzel dilekleriniz için,sizinde gönlünüzde ki olsun

ianamıyorum size down sendromu..hayatınız boyunca fedakar olmaya hazırmısınız allaha havale etmeekle bitmiyor iş...böyle bir şey olmasının sonuçları çok ağır olur çocuk oyuncağımı bu..

cnm allah yardımcın olsun . şuan ilk aklıma gelen bebek. bu meselenin en önemli tarafı o inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alır bize de müjdeli haberlerini verirsin. kocanın sana yaptıkarı yenilir yuturlu cinsten değil annen baban sana kızgın olsa bile sen onların evladısın. iki canlı halinle problemleri saklama yoluna gitme sakın. onların desteğini al MUTLAKA ! biz sana demiştik derlerse biliyorum ama yaşamadan bilemezdim de, ve onlardan sağlığının hatırı için biz demiştik deyip durmamalarını iste. yanlarına gidersen elalem ne der diye düşünmemen lazım. sana söylüyorum ama inan bu miller ne der meselesini ben de halledemedim içimde. ama doğru olanı bu ! herkes kendine baksın önce, ondan sonra başkalarına döndürsün gözlerini inan ben daha evlenmeden boşanırsam millet ne der diyen bi tipim toplum baskısı böyle bişey işte. ama sen varsan bebiş var sen avrsan onun doğduktan sonra anneciği var, sen varsan hayat var, yaşam var. bunu unutma. amniosentez yaptırsan iyi olurmuş aslında ama 6 aylık bi bebiş allah korusun kötü bi sonuç çıktığında aldıramazsın zaten ama belki bi ilaç falan verirlerdi cnm. pek bilgili değilim bu konuda, test sonucu olumsuz olanlara tedavi imkanı ne boyutta bilmiyorum bahsettiğin rahatsızlıkta bebişin ultrason vs. kontrollerini ihmal etme

bebeğimde down sendromu olasılığı çıktı demişssin eşin severek sana bunu yapıyorsa bebeğine neler yapar düşünemiyorum . biz aklı başında insanlar olmamıza ragmen yeri geliyor bir çocuga bakmayı beceremiyoruz öfke nöbetlerine giriyoruz. hoca olayına gelince başka hocaya git. birde kuran biliyorsan alak suresini ok. bol bol ya vedüd çek. olmadı 3 günlük yaşamını zehir etme çek git ailen kabul mu etmiyor ozman onlar zaten iyi anne baba değildir insan evladına nasıl hayır diyebilir. soyyal kurumlara git onlar yardımcı olur kadın derneklerine falan olmadı bimer e yazı yaz yetmedi büyük iş adam ve kadınlarına yazı yaz durumunu anlat.. bilmiyorum aklıma gelenler bunlar ha bide adam tut kaynananın saçını başını yoldur ah bu kaynanalar yokmu. hocayı git eşini okut yazdır kuran kurslarına git okusun okunmuş su içir bende yaşadım için biliyorum ne yazıkki var öyle şeyler.. namazına niyazına dikkat et faydası olur..

edasummm seni çok iyi anlıyorum... keşke böyle durumlar hiç yaşanmasa, keşke... hamileyken benzer şeyleri ben de yaşadım... bebeğim 6 aylık, babasına gün geçtikçe alışıyor... bebeğim babasız büyümesin diye gel gitler yaşayarak bu noktaya geldim... ve bu beni kahrediyor... aileme anlatamadım... duydukları an yıkılırlar! üzerime çok titrerler... onları üzmeyi hiç istemiyorum

eşim değişti (zaman zaman saçmalasa da...), oğlumun üzerine çok düşüyor... benimse her aklıma geldiğinde kalbim sıkışıyor, boğazım düğümleniyor... ve onu hiç mi hiç sevmiyorum... boşanmayı düşünüyorum... yaşadığım o şey aklımdan hiç çıkmıyor ve her aklıma geldiğinde yüzümde o acıyı hissediyorum...

uzatmanın çok anlamı yok bana sorarsanız... ben o an boşanmadığım için pişmanım... güçlü olun ve güvendiğiniz birinden destek alın...

evet ancak böyle yasayan bilir,bende denemek istiyorum ,esıme bır sans daha vermek az zaman kaldı doguma zaten,bırde bugun bebeğimi gördüm canım yavrum yüz üstü yatıyordu sanki küsmüs gibi yüzünü göstermedi

bebekler bizden daha güçlü, daha büyük sevgiyle, tatlılıkla bağlanıyorlar hayata... onlar birer melek ve onlardan öğreneceğimiz çok şey var... önemli olan eşinizin bebeği hak edip etmediği... her ne kadar bazı şeylerin değişeceğine inansanız da insanlar değişmiyorlar... zaman zaman çabaları hoşunuza gitse de içinde iyilik yoksa pek de uzun sürmüyor...

benim mutsuzluğum geçmedi maalesef... bebeğime yansıtmamaya çalışıyorum ve bu beni öylesine yoruyor ki... güçlü olmalıyız, güzelliği, iyiliği hak etmeyenlare karşı kesin tavır koymalıyız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…