ya arkadaşım bebeğimin hatrına katlanıyorum demişsin ama bebek olmadan öncede şiddet varmış ondan öncede düzelir demiş dayanmışsın yarın birgün çocuk olacak babasız büyümesin deyip katlanacakmısın?? tamam kaçmışsın hata yapmışsın ama ailenle görüşüyorsunuz şu anda onlarda zaten sana boşan demiş sen daha ne diye kendim ettim kendim buldum deyip kendini cezalandırıyorsun? demişsinki komşularımda biliyo şiddet gördüğümü sesimi duyuyor demekki nasıl bi şiddet uyguluyorsa afedersin ama eşin insan değil sen hamilesin yahu en çok istediği şeye nasıl zarar verebilir insan? hadi kavga sırasında allah korusun bebeğine bişey oldu o zaten vicdansız sende kendi kendine demeyecekmisin keşke annemlere gitseydim diye. canım benm iyi düşün taşın sana şiddet uygulayan ilgi göstermeyen evden dışarı alışverişe bile gitmene izin vermeyen insanla ömür geçermi? huylu huyundan vazgeçmez.. mesela burda aldatılanları okuyorum çoğu affediyor eşini ama eşi tekrar tekrar aldatıyor. aldatmanın konuyla alakası olmayabilir ama senn eşinde ailene ezan okunurken yemin etmiş ve yine yapmış düzelmeycektir
biliyorum yaşamadan burdan yazması kolay ama inan yakınım yaşamış gibi üzüldüm allah kolaylıklar versin
Çok üzüldüm canım, Umarım en kısa zamanda ilişkiniz yoluna girer.
Eşinin bu denli zalim olmasına sebep olacak tavırların olabilir mi diye düşündün mü tatlım?
Çoğu kez farkında olmadan karşımızdakini tahrik edebiliyoruz. Her insan yaşadığı olumsuzluklarda önce kendini
gözden geçirir ve kendini değiştirirse, sanırım ilişkiler daha sağlıklı olur.
Eşinin senden beklentileri nedir? Beklentileri, yerine getirebileceğin nitelikte midir?
Bu şekilde bir hayat sürdürülemez canım. Niyeti sabrını zorlayıp ayrılmanı sağlamak değilse,
mutlaka sağlıklı çözümler üretmelisiniz. Bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim.
güzel yazmıssın tesekkur ederım,tabıkıde haklısın canım benımde hatalarım oluyor insanız sonucta ,bırlıkte zor gunler gecırıyoruz istemeden tahrık etmıs olabılırım,ama genede siddeti kabullenemıyorum,hıcbır ınsan dayagı haketmıyor
Elbette tatlım, şiddetin her türlüsü travmalara sebep oluyor. Lakin insanların pek çoğu, daha bebeklik çağlarında en güvendikleri, en yakınları bildikleri,
anne ve babaları vasıtasıyla şiddetle tanışıyor.Balık baştan kokuyor maalesef.
Kendi öz çocuklarına şiddetin her türlüsünü uygulayan ANNE ve BABAlar var olduğu sürece, bu sancılar yaşanmaya devam edecek.
suan benım ıcın bu hayatta ki en önemlı varlık bebeğim ona zarar gelmesıne asla ızın vermem,suan bu söylerken bile tekmeliyor teyzesi:) babası bana yaptıklarını bebeğine yapmaya kalkarsa asla yüzünü göremez buna izin vermem canımı ortaya koyarım o derece
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canım.
Dilerim hayırlı, uğurlu, sağlıklı, anne ve babasıyla birlikte huzurlu mutlu uzun ömürlü olur İnşaallah.
Herşey gönlünce olsun, tüm güzellikler sizi bulsun.
bebegın sana butun uzuntulerını unutturur guzel bır hayatın baslangıcı olur ınsallah
ianamıyorum size down sendromu..hayatınız boyunca fedakar olmaya hazırmısınız allaha havale etmeekle bitmiyor iş...böyle bir şey olmasının sonuçları çok ağır olur çocuk oyuncağımı bu..ewet bebeğime acıyorum ikili test kötü cıktı,dr down sendromu olabılır dedi,amnıyosentezde yaptırmadım Allaha havale ettım,hamilelikten dolayı hassaslık var,ama ondan öncesindede bu sorunlarımız vardı,bebek olursa düzelir dedim cok istiyordu oda ama yeri gelıyor kavga edınce bebektende soğdum sendende diyor insan doğmamış bebeğine soğdum der mi hiç,ben onunla hep konuşmaya çalışıyorum evet haklısın diyor ne desem ,sonra uyuyor ,zaten eve gec saatlerde gelıyor benı zorakı dınlıyor
edasummm seni çok iyi anlıyorum... keşke böyle durumlar hiç yaşanmasa, keşke... hamileyken benzer şeyleri ben de yaşadım... bebeğim 6 aylık, babasına gün geçtikçe alışıyor... bebeğim babasız büyümesin diye gel gitler yaşayarak bu noktaya geldim... ve bu beni kahrediyor... aileme anlatamadım... duydukları an yıkılırlar! üzerime çok titrerler... onları üzmeyi hiç istemiyorum
eşim değişti (zaman zaman saçmalasa da...), oğlumun üzerine çok düşüyor... benimse her aklıma geldiğinde kalbim sıkışıyor, boğazım düğümleniyor... ve onu hiç mi hiç sevmiyorum... boşanmayı düşünüyorum... yaşadığım o şey aklımdan hiç çıkmıyor ve her aklıma geldiğinde yüzümde o acıyı hissediyorum...
uzatmanın çok anlamı yok bana sorarsanız... ben o an boşanmadığım için pişmanım... güçlü olun ve güvendiğiniz birinden destek alın...
evet ancak böyle yasayan bilir,bende denemek istiyorum ,esıme bır sans daha vermek az zaman kaldı doguma zaten,bırde bugun bebeğimi gördüm canım yavrum yüz üstü yatıyordu sanki küsmüs gibiyüzünü göstermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?