kendi mutsuzluğumda boğuluyorum

denedım canım denemzmıyım ailemin yanınada gittim seni boşarımda dedim hep bana dostun var kime güvenıyorsunda benı boşuyorsun gibisinden iftiralar attı hamile karısına hangı erkek söyler bu sözlerı ailemin yanına dönerim son care

Sen esini seviyormusun?
Cevabin evet ise, bu kadar mücadele etmissin, suna inaniyorumki bir evliligin oturmasi icin zaman lazim, belki sende bu süreci geciriyorsun.
Ama siddet var ise bu isin icinde, nereye kadar sabretmek???Iste bunu söylemek cok zor.
Allah yardimcin olsun.
Ne bileyim canim ya, bazi kadinlar bende bunlara dahilim bir erkegin bana böyle davranmasini kattiyen kabul etmezdim, ama herkesin sabir derecesi ayri...
oooffff ooofff kadinlarmiz neden böyle caresiz???

saçma gelicek ama hocaya git. seve seve evlenip biranda kabı-usa döndüyse hayatın domuzun biri yazdırıp çizdirmiştir. bunlar yok değil kesinlikle var eminim. gerçekten iyi bakan bakımcıya git bence..

Valla güzelim cok üzüldüm.gecenlerde televizyondaki bir uzman var o dediki kacan eslerin kocalari eslerine saygi duymuyor.Tresi olmasi gerekirken.Ailen istemesede dogmdan sonra bir bak.Eger degismezse ona göre bir tavir belirlersin.

durumununa cok üzüldüm..vallahi iyi dayaniyosun...hmile hamile dayaga bile göz yumuyosun....ya bebegine bisey olursa??bunun hesabini
kim vericek??allaha havale ediyorum o esini...millet ne der diye düsünme vede cok gec olmadan kac o evden,ayril demiyorum canini kurtar diyorum...cünkü medeni insanlar ayrilir..senin esin medeniyetten yoksun bi mahluk...en son bir bucuk sene önce marke alisverisi yaptik ne demek yaaa...bende o cümleden bütün salterler atti zaten....dana ne bekliyosun??seni öldürmesini mi??bebegine zarar
vermesini mi??
ayni yastayiz senle..bende 3 senelik evliym...birde oglum var...yani bekar evlilik kurumunu bilmeyen biriside degilim....

Bebeğinin sağlığı için doğum yapmayı bekleme bence,bu insanı hayatından çıkardığından şu anki halinden kat be kat mutlu bi insan olacaksın emin ol,belli ki ne seni ne de bebeğini istiyor bu adam,yazık o evde bu insanla geçirdiğin zamana... Doğumdan sora çalışmaya da başlarsın çevre edinirsin kendi ayaklarının üzerinde durur mutlu olursun,böle bi manyakla ömür mü geçer,güçlü ol ve her şeyin düzeliceğini düşün,olumsuz ne varsa sil kafandan,hayatında tertemiz bembeyaz bi sayfa aç ve ileriye bak daima,umarım her şey daha güzel olur senin için,Allah yardımcın olsun

canım benim çok üzüldüm yazdıklarına .benim aklıma gelen bir aile büyüğünün eşinle konuşması oldu. belki faydası olur. ailene bir çıtlat bakalım.birinden destek almak zorundasın.

esımı sevıyorum ama bu davranıslarıyla uzeırnden soğutuyor,bebeğim bana guc verıyor o olmasaydı bu kadar dayanamazdım,Allah herseyı göruyor tum olan bıtenlerı mukafatımı verecek buna ınanıyorum buda benım ımtahanım galıba,bazen böyle dusunuyorum bazende caresızlıkten isyan edıyorum

saçma gelicek ama hocaya git. seve seve evlenip biranda kabı-usa döndüyse hayatın domuzun biri yazdırıp çizdirmiştir. bunlar yok değil kesinlikle var eminim. gerçekten iyi bakan bakımcıya git bence..

insan bazen caresızlıkten ne yapacagını sasırıyor kayınvalıdemın yaptıgı kagıtları suları evde bulunca bende gıttım hocaya ,kitaba vaktı yemin ederım adam oturdugu yerden kalktı baska yere gecti,,biraz bekledi düşündü ne yazdıgını söylemedi,okudu kitaptan arapcasını söyledi ne anlıyorsan o dedi acıklamadı bile, işin zor çözülmeyecek büyüler var dedi, sabredersen bu evlılık devam edecek sabretmezsen mahkeme görunuyor, kayınvalıden oldugu sürece bu evlilik zor ne yapsam boş dedi,adam hıc para bile almadı cok garıp

Valla güzelim cok üzüldüm.gecenlerde televizyondaki bir uzman var o dediki kacan eslerin kocalari eslerine saygi duymuyor.Tresi olmasi gerekirken.Ailen istemesede dogmdan sonra bir bak.Eger degismezse ona göre bir tavir belirlersin.

bende istemezdim kacmayı alnıma yazılmış iste,o gün evden okula gitmek için cıktım yola,hatta derse gec kalacagım yetişemicem diye corap bile giyememiştim ayagıma ,sonra gün içerisinde olan oldu,bende doğumu bekliyorum son care

haklısın canım,sende benım durumuma bak halıne sükret,herkesın kaderi bır olmuyor malesef ne hayallerle evlenmıstım oysaki

sağol,söyledıklerınde haklısın ama benım babam memur adam onlarda gurbette bende ama ayrı sehırlerdeyız babam suan kücük bır ilcede görev yapıyor,tayını cıkarsa baska sehıre,1senesi kaldı onu beklıyorum,esımde değısmezse cocuk olunca bende aılemın yanına gıdecegım,annem bakar bebegıme bende calısırım,kendıme yenı bır hayat kurarım,ama suan kücük sehırde olunca is imkanı bile yok dar cevre ,dedıkoducu bır mahalle,15gun kalmamı bile laf edıyorlar senın kocan yok mu evın yok mu ne beklıyorsun vs. bırsuru laf ailemide zor durumda bırakmak ıstemıyorum zaten zamanında hatalar yaptım

canım benim çok üzüldüm yazdıklarına .benim aklıma gelen bir aile büyüğünün eşinle konuşması oldu. belki faydası olur. ailene bir çıtlat bakalım.birinden destek almak zorundasın.

babam annem eşimle görüstü neden böyle yapıyorsun bu senın karın evden dısarı cıkartmıyorsun köle gibi senin her dediğini yapıyor okulunuda okutmadın nıye hayatını karartıyorsun dıye,birde şiddet neden bir namussuzluğumu var kadına el kalkmaz senden gücsüz diye mi,oda söz verdi ezan okunuyordu ezanlar şahit olsun ki el kaldırmayacagım artık dedi ,ama işte....

sana siddet uygulayan bir insani mi seviyorsun? cok ilginc...

hersey bıranda bitmiyor hayat bu kadar kolay mı,eski günlerin hatrına bebeğimin hatrına katlanıyorum,önceki güzel olan anlarımızı günleri hatırlayıp yetinmeye calısıyorum,Allahıma dua edıyorum düzelsin diye

gebe kalmadan once de siddet varmis. yani bebegimin hatirina falan kismini anlamsiz buldum.
bir secim yapmissiniz, dul kalmak mi siddet gormek mi diye...siddet gormeyi secmissiniz...
insallah bebis herseyi degistirir...ama lutfen olur da o masum yavru da siddete maruz kalirsa buna izin vermeyin artik...

arkadaşa katılıyorum....
inşaallah herşey yoluna en kısa zamnda girer

ya arkadaşım bebeğimin hatrına katlanıyorum demişsin ama bebek olmadan öncede şiddet varmış ondan öncede düzelir demiş dayanmışsın yarın birgün çocuk olacak babasız büyümesin deyip katlanacakmısın?? tamam kaçmışsın hata yapmışsın ama ailenle görüşüyorsunuz şu anda onlarda zaten sana boşan demiş sen daha ne diye kendim ettim kendim buldum deyip kendini cezalandırıyorsun? demişsinki komşularımda biliyo şiddet gördüğümü sesimi duyuyor demekki nasıl bi şiddet uyguluyorsa afedersin ama eşin insan değil sen hamilesin yahu en çok istediği şeye nasıl zarar verebilir insan? hadi kavga sırasında allah korusun bebeğine bişey oldu o zaten vicdansız sende kendi kendine demeyecekmisin keşke annemlere gitseydim diye. canım benm iyi düşün taşın sana şiddet uygulayan ilgi göstermeyen evden dışarı alışverişe bile gitmene izin vermeyen insanla ömür geçermi? huylu huyundan vazgeçmez.. mesela burda aldatılanları okuyorum çoğu affediyor eşini ama eşi tekrar tekrar aldatıyor. aldatmanın konuyla alakası olmayabilir ama senn eşinde ailene ezan okunurken yemin etmiş ve yine yapmış düzelmeycektir
biliyorum yaşamadan burdan yazması kolay ama inan yakınım yaşamış gibi üzüldüm allah kolaylıklar versin

uzaktan böyle konusmak kolay yasamayan bilemez kim ister ki yuva yıkmak,icini bilmiyorsunuz tam olarak hangı birini yazayım ki,son zamanlarda iyice cığrından cıktı hersey ayrılmaya karar verdım 6 ay önce ,1hafta telde dahi görüşmedim evide terkettım,sonra stresten adet olamadıgımı düsündüm adet söktürücü ilac almak ıcın hast. gıttım gebe oldugumu öğrendım,şimdiye kadar hep Allah cocukta vermıyor bu evlılıgın bıtmesını ıstıyor dıye düsünürken,aniden bu cıktı ,sorunlarımızın cogu cocukta olmuyordu evde stres oluyor herkeslerde soruyordu yokmu hala bebek dıye zaten esımın yası gelmıste gecıyor cocuk sahıbı olmak ıcın,hersey üst üste geldi,cezaevınden cıktı 6 ay kaldı orada yenı is kurdu,kayınvalıdemle bır oturuyorduk ayrı eve cıktık,yanı dediğim gibi hersey aşama asama ilerliyor cocuk bile 9 ayda dünyaya gelıyor bıranda olan bırsey yok,bende yemek yer gıbı 24 saat dayak yemedım,son bırkez dıye beklıyorum bu kadar emek verdım karsılıgını görmek ıstıyor insan

Çok üzüldüm canım, Umarım en kısa zamanda ilişkiniz yoluna girer.
Eşinin bu denli zalim olmasına sebep olacak tavırların olabilir mi diye düşündün mü tatlım?
Çoğu kez farkında olmadan karşımızdakini tahrik edebiliyoruz. Her insan yaşadığı olumsuzluklarda önce kendini
gözden geçirir ve kendini değiştirirse, sanırım ilişkiler daha sağlıklı olur.
Eşinin senden beklentileri nedir? Beklentileri, yerine getirebileceğin nitelikte midir?
Bu şekilde bir hayat sürdürülemez canım. Niyeti sabrını zorlayıp ayrılmanı sağlamak değilse,
mutlaka sağlıklı çözümler üretmelisiniz. Bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…