bu zaman kadar hıc bısey degısmemıs ve karnında onun cocugunu tasıyorsun el kaldırma curetını gösterıyor vallahı ne kadar kaçmıs olsanda yınde aılen senı bırakıcak degıl her sekılde her koşulda arkandadır. sen mılete bakma mıllet zaten hep konuşur dogru bıldıgını yap aılenın evıne gıt bıraz gözunu korkutmayı dene ne olucak ? en son cagre olarak bosanmayı dusunursun ne kadar umrunda olmasada onun bebegı var ve bı cocuk ortada kalıcak tamam sevdıgını kıskanırsın ama eve kapatacak kadarda neymıs allahım yardımcın olsun canım nedeıyım
Sen esini seviyormusun?
Cevabin evet ise, bu kadar mücadele etmissin, suna inaniyorumki bir evliligin oturmasi icin zaman lazim, belki sende bu süreci geciriyorsun.
Ama siddet var ise bu isin icinde, nereye kadar sabretmek???Iste bunu söylemek cok zor.
Allah yardimcin olsun.
Ne bileyim canim ya, bazi kadinlar bende bunlara dahilim bir erkegin bana böyle davranmasini kattiyen kabul etmezdim, ama herkesin sabir derecesi ayri...
oooffff ooofff kadinlarmiz neden böyle caresiz???
saçma gelicek ama hocaya git. seve seve evlenip biranda kabı-usa döndüyse hayatın domuzun biri yazdırıp çizdirmiştir. bunlar yok değil kesinlikle var eminim. gerçekten iyi bakan bakımcıya git bence..
Valla güzelim cok üzüldüm.gecenlerde televizyondaki bir uzman var o dediki kacan eslerin kocalari eslerine saygi duymuyor.Tresi olmasi gerekirken.Ailen istemesede dogmdan sonra bir bak.Eger degismezse ona göre bir tavir belirlersin.
durumununa cok üzüldüm..vallahi iyi dayaniyosun...hmile hamile dayaga bile göz yumuyosun....ya bebegine bisey olursa??bunun hesabini
kim vericek??allaha havale ediyorum o esini...millet ne der diye düsünme vede cok gec olmadan kac o evden,ayril demiyorum canini kurtar diyorum...cünkü medeni insanlar ayrilir..senin esin medeniyetten yoksun bi mahluk...en son bir bucuk sene önce marke alisverisi yaptik ne demek yaaa...bende o cümleden bütün salterler atti zaten....dana ne bekliyosun??seni öldürmesini mi??bebegine zarar
vermesini mi??
ayni yastayiz senle..bende 3 senelik evliym...birde oglum var...yani bekar evlilik kurumunu bilmeyen biriside degilim....
Bebeğinin sağlığı için doğum yapmayı bekleme bence,bu insanı hayatından çıkardığından şu anki halinden kat be kat mutlu bi insan olacaksın emin ol,belli ki ne seni ne de bebeğini istiyor bu adam,yazık o evde bu insanla geçirdiğin zamana... Doğumdan sora çalışmaya da başlarsın çevre edinirsin kendi ayaklarının üzerinde durur mutlu olursun,böle bi manyakla ömür mü geçer,güçlü ol ve her şeyin düzeliceğini düşün,olumsuz ne varsa sil kafandan,hayatında tertemiz bembeyaz bi sayfa aç ve ileriye bak daima,umarım her şey daha güzel olur senin için,Allah yardımcın olsun
canım benim çok üzüldüm yazdıklarına .benim aklıma gelen bir aile büyüğünün eşinle konuşması oldu. belki faydası olur. ailene bir çıtlat bakalım.birinden destek almak zorundasın.
neden biliyor musun eşimi seviyorum ayrılıncada adım dul olmasın diye,cocuk cok istiyordu hayatta ki tek isteği olursa düzelir dedim ama sonuc ortada
sana siddet uygulayan bir insani mi seviyorsun? cok ilginc...
hersey bıranda bitmiyor hayat bu kadar kolay mı,eski günlerin hatrına bebeğimin hatrına katlanıyorum,önceki güzel olan anlarımızı günleri hatırlayıp yetinmeye calısıyorum,Allahıma dua edıyorum düzelsin diye
gebe kalmadan once de siddet varmis. yani bebegimin hatirina falan kismini anlamsiz buldum.
bir secim yapmissiniz, dul kalmak mi siddet gormek mi diye...siddet gormeyi secmissiniz...
insallah bebis herseyi degistirir...ama lutfen olur da o masum yavru da siddete maruz kalirsa buna izin vermeyin artik...
gebe kalmadan once de siddet varmis. yani bebegimin hatirina falan kismini anlamsiz buldum.
bir secim yapmissiniz, dul kalmak mi siddet gormek mi diye...siddet gormeyi secmissiniz...
insallah bebis herseyi degistirir...ama lutfen olur da o masum yavru da siddete maruz kalirsa buna izin vermeyin artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?