Kendi paranı harcayamamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu sahibine ve diğer kadınlara faydası şu ; ellerindekini bulunmaz Hint kumaşı sanmasınlar. Böyle erkeklerde okusun ki , dünyada çok iyi adamlar olduğunu öğrensinler kendilerine adam demesinler.
Emin misiniz?
Orada açık bir "başkasının kötülüğü üzerinden şükür ikiyüzlülüğü" yapildigini görmezden mi geliyorsunuz?

Hicbir zaman kartımı eşime vermedim vermem de.Ilk evlendigimizde maaş kartımı annesi istedi o kadar mücadele verdim ki o kartı kptirmamak icin surekli benim param var vurgusu yapmak zorunda kaliyorum
Annesi maaş kartını mı istedi? Pardon ama ne hakla ne sıfat ve gerekçeyle??

yahu 160 lira dediğiniz nedir ki 13 kg veren bir insanın tüm dolabı değiştirmesi lazım 1600 lira bile yetmez o işe. Yani kusura bakmayında 160 lirayı geç 200-300 lira tek ayakkabıya veriyorum o da bekliyorum yüzde 40-50 indirim olunca alıyorum.

160 lira için bunları karısına yapan insan benim gözümde adam değildir. Çünkü anladığım kadarıyla çok daha boş harcamalara sahip kendisi.

Sonuna kadar haklısın
Senin parani harcaman beyefendi ailesine rahat para gönderemiyecegi için zoruna gitmiştir
Ailene para gönderirken calismam iyi kendime para harcayinca mi kötü diye asıl siz olay çıkarın
Cok tepenize çıkarmışsiniz

Emin misiniz?
Orada açık bir "başkasının kötülüğü üzerinden şükür ikiyüzlülüğü" yapildigini görmezden mi geliyorsunuz?

Bundan emin değiliz. Elbette ki benim dusuncemle yazmamistir , hava atmak için yazdıysa bile işe yarar diye düşünüyorum..

" Erkekler böyle , hep böyle " genel yargisini kırıyor en azından.

Daha neler duyacağız acaba! Gerçekten bir yaşıma daha girdim.
Maaş kartı isteyen kayınvalide nedir ya, muhatap bile olunmaz höst de geç.
Bir de kaptırmamak için uğraştım demiş arkadaş
Ben de
Yuhh ki ne yuhh
Aslinda kayınvalideye hayirdir parayı ben kazanıyorum çok maaş istiyorsan sana is bulalım deyip geçeceksin
Ne uğraşacağım maas kartimi vermemekle bozup atacaksın
Her yerde anlatacaksinki rezil olsunlar

Ailen böyle ezik durduğu için karşı taraf bu kadar kuduruyor zaten
Babanın oğlum sen benim kızım olmasa bir erkek olarak evi nasıl gecindirmeyi düşünüyordun deyip saglam bir fırça atmasi gerekliydi

Sizin kaynananiza ben kendi aileme para vermiyorum sen kimsinde benden para istiyorsun demen gerekliydi
Ya part time çalışan öğrenciler kıyafetine en az 200 lira harcıyor
Ev hanımları oturduğu yerden çeşit cesit kiyafet aliyor
Bu kadar degersiz misin
Kendine bunu reva görme bütün hesaplari ayir
Ne istiyorsan al
Evin ihtiyaçları şu su al getir diye esine soyle surekli sigara paran şu kadar ailene şöyle para harcadin deyip sen üstüne git

Bazi insanlara angarya geliyor para olaylariyla ilgilenmek. Esim de evlebdijten sonra maas kartini bana verdi. Birikim, harcama, yatirim bilmem neyle ugrasmiyor, dusunmuyor.
Ama oyle yok eksiye girelim yine de harcarim ben dusunmem kafasinda da degil tabi ki adam.

O annesinden alışkındır kadın para harcamaz diye, kuaföre gitmez, makyaj krem almaz tabi sen alınca kabullenemiyor, annesi nasıl bir kadın?
Annesi dediginiz gibi bir kadın üstüne başına dikkat etmez ölse para harcamaz para gitmesin diye misafir bile kabul etmez hatta

Haklısın babama dedim baba sen konuş artik dayanamıyorum 160 lira için neler yaptı bana dedim bak sonumuz boşanma sürekli beni ezdiriyorsunuz ben çıkıp geleceğim bir gün çocuğuma dedim ben karı koca arasına girmem diyor ne galiba en son kendi dedigimi yapacağım ben genellikle söyle tepki gosteriyorum karşı taraf 1 2 5 10 kere falan yapıyor sürekli susuyorum en son bir patliyorum mangada kül bırakmıyorum geçmiş gelecek ne varsa döküyorum benden kötüsü olmuyor sonra

Ben bu konularda kadınlara daha çok güveniyorum.Babamın çok kazancıyla ortada bir şey yok,annem cüz'i kazancıyla bizim çeyizimizi hazırladı,babamın katkısı çok azdır.Eğer annem evin kazancı üzerinde söz sahibi olsaydı avmde dükkanlarımız olurdu.
Ben de bu durumdan aldığım dersle herşeye dahilim kendi evliliğimde.Kim iyi idare ediyorsa onda olsun para yönetimi ama diğerini tamamen dışlamamak şartıyla.

Asıl ailesine para veremediği icin-ev kredisi oduyor- ailesi benim ailemin hac parasını vermesini istedi onlar hacca gitmeyip bizim kredimizi kapatacaklarmış tüm bu olaylar örtbas edildi şimdi benden kötü gelin yok

Kötü olmak ezilmekten iyidir
İnsanlara kötülük yapan yaraniyor bakin kocaniza
Eger oraya para ver buraya para ver deyip har vurup harman savuran biri olsaydınız belki kiymet bilirdi

Annesi dediginiz gibi bir kadın üstüne başına dikkat etmez ölse para harcamaz para gitmesin diye misafir bile kabul etmez hatta
Bu konuda annesi onu tembihlemiş olabilir hnm. ÇOk para harcıyor harcatma diye, kaynana dan herşey beklerim, bu konuda sanırım hep tartışma yaşayacaksın, evlenmeden önce bir anlaşma, konuşma yapmadınız mı, sonuçta evde koca bekleyen işi olmayan bir kadın değilsin, bence tartışmadan kaçınma,
Epey ortalığı karıştır ki seni bastırmasın

Hicbir zaman kartımı eşime vermedim vermem de.Ilk evlendigimizde maaş kartımı annesi istedi o kadar mücadele verdim ki o kartı kptirmamak icin surekli benim param var vurgusu yapmak zorunda kaliyorum
Maas kartini annesi mi istedi.. ne sıfatla nerden buluyor bu hakki ve neden yani neden istedi

Asıl ailesine para veremediği icin-ev kredisi oduyor- ailesi benim ailemin hac parasını vermesini istedi onlar hacca gitmeyip bizim kredimizi kapatacaklarmış tüm bu olaylar örtbas edildi şimdi benden kötü gelin yok

Ailesi senin ailenin hac parasını mı istedi?

Kız bunlar nasıl bi aile?

Ailesi senin ailenin hac parasını mı istedi?

Kız bunlar nasıl bi aile?
Daha neler var ve tüm bunların üstü örtüldü olmamış gibi davranildi bir de üstüne ben kötü gelin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…