Kendi paranı harcayamamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hicbir zaman kartımı eşime vermedim vermem de.Ilk evlendigimizde maaş kartımı annesi istedi o kadar mücadele verdim ki o kartı kptirmamak icin surekli benim param var vurgusu yapmak zorunda kaliyorum
Ben yanlış mı anladım ya annesi nasıl istedi maaş kartınızı şoktayim şu an ne diyip istenebiliyor bu kart ? Bekarım asla kinamiyorum benm kV nasıl olur bilinmez ama ben şok oluyorum böyle kV lere Falan .Umarim istediğiniz mutlu hayatı yaşarsınız

Bravo, alkış alkış. Peki bunun konu sahibine faydası?

Hic ole bi kadin degil malresef: ( kocasina cok asik
Yaa,arkasına yastıkta koysun
Vallahi bazı şeyleri eşime hatırlatıyorum da(örneğin hamileyken yardım etmemesini vs)bunları bunca yıldır dinliyorsun,şimdi yaparsan ölene kadar dinleyeceksin diyorum,eşim

Yani direk ver demedi tabiki yok onlar zamanında hep kazandıklarını kp annesine verilermiş o onlar için biriktirirmis biz de çok harciyormusuz para tutamazmışız onlar bizim yerimize biriktirebilirlermis bilmem kim de öyle yapıyormuş zaten vs

Canım sizin çok borcunuz yok muydu? Eşinin söylenmesinin sebebi bu bence
Evlendiğinden beri onun borçlarını ödemekten kendini yok görmene alışmış adam
Geri adım atma heray bi limit belirle kendine önce 500le başla mesela borçlar azalınca bine çıkart 200 de harcasan kalan üçyüzöe dolar al at kenara haberi olmasın
iki üç surat yapar alışır

Bu erkeklere her işe koşan, her şeyi alttan alan uyumlu kadın olmak yaramıyor. Ailesine para göndermeyeceksin, harcamalarına karışacaksın, istediğin alışveeişi yapacaksın ki kıymet bilsin.

Konu sahibine ve diğer kadınlara faydası şu ; ellerindekini bulunmaz Hint kumaşı sanmasınlar. Böyle erkeklerde okusun ki , dünyada çok iyi adamlar olduğunu öğrensinler kendilerine adam demesinler.

Konu sahibine ve diğer kadınlara faydası şu ; ellerindekini bulunmaz Hint kumaşı sanmasınlar. Böyle erkeklerde okusun ki , dünyada çok iyi adamlar olduğunu öğrensinler kendilerine adam demesinler.
teşekkürler çok güzel özetlemişşsin.

Ama iste tek bir yere borcumuz yok. Birkac farkli kredi faturalar ev masraflari elden alinan borclar filan. Bende tembel alismisim gercekten. Boyle daha kolayima gidiyor. O ay eksideysekte takmiyorum mesela botoksumun zamani geldiyse yaptiriyorum mesela:))

Bunların hepsi verilecek talimatlarla çözülüyor, otomatik ödeme düzenli ödeme bunlar için var. Bence sizin işinize böyle geliyor :)

Herkesin kendi tercihi ama ben ülkemizde kadınların geliri konusunda hassasım çünkü maalesef kadınlar hala erkeklerle aynı düzeyde görülmüyor, en basiti konulara bakın maddi gücü olan kadınlar bile boşanmak için kaç defa düşünüyor buna ben de dahilim. Aile baskısı, çevre baskısı. Maddi güç insana güven veriyor dolayısıyla ben her kadının bireysel birikimi, bütçe gelir gider yönetimi bilmesi taraftarıyım.

Hicbir zaman kartımı eşime vermedim vermem de.Ilk evlendigimizde maaş kartımı annesi istedi o kadar mücadele verdim ki o kartı kptirmamak icin surekli benim param var vurgusu yapmak zorunda kaliyorum
Oohaaa. Kaynana da ne arsızmış. Maaş kartını istemek ne demek. O mu çalışıyormuş. Bence annenizde kalın bir süre ve çatır çatır alışveriş yapın. Kendinize kredi kartı çıkarın. Ona mail gitmesin

O annesinden alışkındır kadın para harcamaz diye, kuaföre gitmez, makyaj krem almaz tabi sen alınca kabullenemiyor, annesi nasıl bir kadın?

Ayy aman ya .allah kolaylik versin size

O zaman gelirleri ayıracaksınız. Ortak harcamalar ortaya konulacak. O ne öyle kendi parayı harcayamamak da neymiş

Evini ocağını düşünen insan ayda 300 TL sigara parası vermez .

Kendi veriyorsa eşi içinde 160 TL nin lafını yapmaz.

Iesinizle nasil mutlu oluyorsunuz demissiniz de....insan esiyle mutlu olmayabilir, essiz de mutluluk var.
Esiniz evliligi evlilik olarak degil de sirket yonetimi olarak, sizi de para getiren olarak goruyor, gercek bu. Esi gibi gorse idi sevgi ve saygisi olurdu. Iki kurus birsey aldiniz diye kusup kalbinizi kirabiliyor. Sizi dinlemiyormus bile...para kaynagini kesin o zaman. Paranizi vermeyin. Kendine guvenmiyorsa evlenmeseydi...

160 tl çook cüzi bir miktar ben çalışmıyorum ama çocuklara netten bişeyler aldım 200 tuttu kendime alsam daha fazla tutar ki aldımlarım pahalı bir marka da değil l....w... Kaban alcam zaten 200 den aşağı yok biz de borçluyuz yeni iş yeri açtık ama bunlar ihtiyaç hem de çalılıyorsunuz sizin masrafınız daha fazla olur haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…