+100
İnsanın gönlü zengin olsun önce,olmayana dünya kadar varlığı olsa az gelir.[/QUevet ölümlü dünya kalp kırmaya çirkinleşmeye gerek yok
Ben yanlış mı anladım ya annesi nasıl istedi maaş kartınızı şoktayim şu an ne diyip istenebiliyor bu kart ? Bekarım asla kinamiyorum benm kV nasıl olur bilinmez ama ben şok oluyorum böyle kV lere Falan .Umarim istediğiniz mutlu hayatı yaşarsınızHicbir zaman kartımı eşime vermedim vermem de.Ilk evlendigimizde maaş kartımı annesi istedi o kadar mücadele verdim ki o kartı kptirmamak icin surekli benim param var vurgusu yapmak zorunda kaliyorum
Hic ole bi kadin degil malresef: ( kocasina cok asikO adama yaptığını ömür boyu ödetirim işte kincilikse bunun adı kinciyim evet...
Bravo, alkış alkış. Peki bunun konu sahibine faydası?iyiki eşimle evlenmişim.Para konusunda asla kısıtlama getirmez nedenleri niçinleri yoktur.Bende çalışıyorum sonuçta banada karışmaz .Hatta kendi evladımıza bişeyler alırken kıyafet ,şampuan bebek yağı bebek pudrası bebek kremleri vb şeyleri alırken abimin ikiz bebeklerine de alır ayırmaz asla .Sonuçta kendiside asgari ücret + mesai parası alır.
Yaa,arkasına yastıkta koysunHic ole bi kadin degil malresef: ( kocasina cok asik
Yani direk ver demedi tabiki yok onlar zamanında hep kazandıklarını kp annesine verilermiş o onlar için biriktirirmis biz de çok harciyormusuz para tutamazmışız onlar bizim yerimize biriktirebilirlermis bilmem kim de öyle yapıyormuş zaten vsBen yanlış mı anladım ya annesi nasıl istedi maaş kartınızı şoktayim şu an ne diyip istenebiliyor bu kart ? Bekarım asla kinamiyorum benm kV nasıl olur bilinmez ama ben şok oluyorum böyle kV lere Falan .Umarim istediğiniz mutlu hayatı yaşarsınız
Bravo, alkış alkış. Peki bunun konu sahibine faydası?
Bravo, alkış alkış. Peki bunun konu sahibine faydası?
teşekkürler çok güzel özetlemişşsin.Konu sahibine ve diğer kadınlara faydası şu ; ellerindekini bulunmaz Hint kumaşı sanmasınlar. Böyle erkeklerde okusun ki , dünyada çok iyi adamlar olduğunu öğrensinler kendilerine adam demesinler.
Ama iste tek bir yere borcumuz yok. Birkac farkli kredi faturalar ev masraflari elden alinan borclar filan. Bende tembel alismisim gercekten. Boyle daha kolayima gidiyor. O ay eksideysekte takmiyorum mesela botoksumun zamani geldiyse yaptiriyorum mesela:))Hesap kitaba karışacak ne var? Kredi ödemesi mesela 2000 tl mi, 1000 tl si sizden. Düzenli ödeme talimatı verin maaşınızdan kredi hesabına otomatik gitsin her ay. Bakın bir şey düşündünüz mü? Hayır...Bankalarda her türlü kolaylık var artık, hiç bir şeyi düşünmüyorsunuz ne olur teknolojinin nimetlerini kullanın artık, böyle maaşlarınızı eşinize teslim edip ama ben ilgilenmiyorum kafam rahat bahanesi arkasına sığınmayın...
Ama iste tek bir yere borcumuz yok. Birkac farkli kredi faturalar ev masraflari elden alinan borclar filan. Bende tembel alismisim gercekten. Boyle daha kolayima gidiyor. O ay eksideysekte takmiyorum mesela botoksumun zamani geldiyse yaptiriyorum mesela:))
Oohaaa. Kaynana da ne arsızmış. Maaş kartını istemek ne demek. O mu çalışıyormuş. Bence annenizde kalın bir süre ve çatır çatır alışveriş yapın. Kendinize kredi kartı çıkarın. Ona mail gitmesinHicbir zaman kartımı eşime vermedim vermem de.Ilk evlendigimizde maaş kartımı annesi istedi o kadar mücadele verdim ki o kartı kptirmamak icin surekli benim param var vurgusu yapmak zorunda kaliyorum
Koyarki:))Yaa,arkasına yastıkta koysun
Vallahi bazı şeyleri eşime hatırlatıyorum da(örneğin hamileyken yardım etmemesini vs)bunları bunca yıldır dinliyorsun,şimdi yaparsan ölene kadar dinleyeceksin diyorum,eşim
Ayy aman ya .allah kolaylik versin sizeYani direk ver demedi tabiki yok onlar zamanında hep kazandıklarını kp annesine verilermiş o onlar için biriktirirmis biz de çok harciyormusuz para tutamazmışız onlar bizim yerimize biriktirebilirlermis bilmem kim de öyle yapıyormuş zaten vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?