Daha neler duyacağız acaba! Gerçekten bir yaşıma daha girdim.Ah arkadaşım eşinin annesi senin maaş kartını mı istedi? Yuh olsun yaaa !!
Canım uzun zamandır söylüyorum hatta ben öyle sınav görevine gittim o parayı yiyeceğim dedimYok artık kv benim maaş kartımı isteyecek ha?
O zaten bi acayip
Eşin de bi garip
Acaba önceden söylesen mi kıyafete ihtiyacım var bu ay alıcam diye.
Bütçenizi sen de düşünüyosundur heralde, kocana burada söz düşmez ki.
Buda bi ayri model.. esler istiyoduda kv ne ya? Aglanacak durumlar varAh arkadaşım eşinin annesi senin maaş kartını mı istedi? Yuh olsun yaaa !!
Çok garip ya ! Resmen yüzsüzlük , bu nasıl bi' pişkinlik anlamak mümkün değil.Buda bi ayri model.. esler istiyoduda kv ne ya? Aglanacak durumlar var
Insanlar kendilerini ne kadar alcaltacak daha acabaÇok garip ya ! Resmen yüzsüzlük , bu nasıl bi' pişkinlik anlamak mümkün değil.
Siz 83 doğumlu musunuz benden büyüksünüz ve yorumlarinizi begeniyorun gercekten evi terk etmek boyle birseymi arkasindan bosanma mi getirir.
Dayanamıyorum
Ben de öyle vallahi.Ya öfff cidden ,ayyh çalışmayan kadın hayatın dışında,yok efendim koca eline bakıyor vs diyenleri okudum bir önceki konuda...huu nerdesiniz gelip okuyun şu konuyu.. Çalışmıyorum ne harcadığımın hesabını kocam değil kendim bile tutamiyorum harcadigima kimse karışamaz.. Aklim almiyor ya bu tip konuları..asla anlayamıyorum
Ee maaş kartlı gelin bulmak için kaç ay kapılarda yatıyor kv milleti,biraz keyfini sürmesin mi,hepsini oğluna mı yedirsinDaha neler duyacağız acaba! Gerçekten bir yaşıma daha girdim.
Maaş kartı isteyen kayınvalide nedir ya, muhatap bile olunmaz höst de geç.
Bir de kaptırmamak için uğraştım demiş arkadaş
Evet mantikli düşününce bir defa sogukluk giriyor burnu surtsun diye cekip gidince bazi insanlarla konusmak.cok imkansiz hele de uzlaşmak boyle herseye küsen ama neye küstüğünü bilmediginiz sinsi ve gizli kapakli insanlarla .. mesela benim eşim.Teşekkür ederim. Şimdi iki tarz evi terk etmek var. 1. Iki taraf konuşup ara vermeye anlaşır. Iki tarafdan bir tanesi bir süreliğine evden ayrılır. Bu esiniz de olabilir. Belli bir süre sonra tekrar bir araya gelinip konuşulur. 2. "Burnunu sürtsün kiymetimi anlasın" diye evi terk ediyormuş gibi eşya toplayıp gitmek. Bence iki durumdada araya soğluk girebilir, ama 1. De iki tarafın da sakinleşmeye imkanı var. 2. De durum daha da kötüye gider. Benim etrafımda evin terkeden olsa hep ayrılıkta sonuçlandı. Bana göre imkan varsa iki taraf konuşarak sorunları çözmeli. Ama annenize gidip biraz kafa dinlemek istiyorsanız buda en dogal hakkıniz
Neden böyle düzen kurdunuz?Bende ögretmenim. Esim harcamalarima pek karişmaz. Ama kartim ondadir ve ben harclik isterim ondan. Bide onun ek kartini kullaniyorum. Su alsam bilir. Buda beni rahatsiz ediyor
Evet,tam da böyleDesin,bu duygu sömürüsünü dikkate almayın.
-Hayatım ben senin kartını istemiyorum, ikimiz de yetişkin insanlarız ve kazandığımız parayı idare edebiliriz,herkesin kartı kendisinde dursun, deyip gülümseyin.
Su an kredi odememiz yüksek olduğu icin kartimi alirsan zararli cikarim diye düşünüyorum. Cünku hic hesap kitaba karismiyorum su an. Sadece harciyorum. Ama tabi benim parami kendi parasi sanmasi canimi sikiyor. Bide benim babam bana ev almisti onun kirasida geliyor bana. Kira gelince mesela cocuklara hadi anneniz parasiyla bize bir yemek ismarlasin diyor . Tepem atiyor.
Benimde ayni sıkıntilarim vardi.Baktim olacak gibi degil maas kartimi aldim elinden once.Sonra kendime bir kredi karti cikardim.Yine alisverisleeimde surat asardi.Baskin basanindir deyip ben bagirdim cagirdim.Suanda sus pus.Simdi ne ne kadar maas aldigimi biliyor ne de ek dersimi.Ben veroyorim parayi ne kadar canim vermek isterse.boyun eymeyin
Bende ögretmenim. Esim harcamalarima pek karişmaz. Ama kartim ondadir ve ben harclik isterim ondan. Bide onun ek kartini kullaniyorum. Su alsam bilir. Buda beni rahatsiz ediyor
Su an kredi odememiz yüksek olduğu icin kartimi alirsan zararli cikarim diye düşünüyorum. Cünku hic hesap kitaba karismiyorum su an. Sadece harciyorum. Ama tabi benim parami kendi parasi sanmasi canimi sikiyor. Bide benim babam bana ev almisti onun kirasida geliyor bana. Kira gelince mesela cocuklara hadi anneniz parasiyla bize bir yemek ismarlasin diyor . Tepem atiyor.
O adama yaptığını ömür boyu ödetirim işte kincilikse bunun adı kinciyim evet...Ben kadinlarin evini terketmesine karsiyim.. cana kast siddet yoksa.. erkekse madem o defolsun gitsin.
Bi tanidigim kadin hsmileyken cani birsey istemis ve esine soylediginde esi almamis. Oyle icim acidiki..eminim o 3 kurusluk yiycek onu zengin etmistir. Allah boyle adamlari islah etsin.
+100iyiki eşimle evlenmişim.Para konusunda asla kısıtlama getirmez nedenleri niçinleri yoktur.Bende çalışıyorum sonuçta banada karışmaz .Hatta kendi evladımıza bişeyler alırken kıyafet ,şampuan bebek yağı bebek pudrası bebek kremleri vb şeyleri alırken abimin ikiz bebeklerine de alır ayırmaz asla .Sonuçta kendiside asgari ücret + mesai parası alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?