Saç Rengi ve Saç Boyama Kendi Rengine Dönenler , Boyayı Bırakanlar

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Var mı böyle kimseler aramızda ?
Bu konu yoktu baktım ben açayım bari dedim . :KK69:
Ben de bırakmayı düşünüyorum boyamayı ama nasıl yapıcağıma karar veremiyorum.
Koyu bir renge boyayıp mı bıraksam kendi kendine uzasa mı o_O

Kimseler yok mu ? o_Oo_Oo_O

Ben sarı saçlarımı kendi rengine bıraktım. Büyük cesaret istiyor aslında ama şuan ombre gibi duruyor o yüzden boyatmıyorum :KK53: Saçımda hiç boya olsun istemedim, bence sende öyle yapabilirsin. :D

Ben koyu bir renge boyayıp öyle bırakmıştım. Öle uzadı gitti. Kestire kestire de kendi rengine döndü.

Ben sarı saçlarımı kendi rengine bıraktım. Büyük cesaret istiyor aslında ama şuan ombre gibi duruyor o yüzden boyatmıyorum :KK53: Saçımda hiç boya olsun istemedim, bence sende öyle yapabilirsin. :D
O ombre gibi görüneceği zamana kadar ki iğrenç görüntü :D:D

Bende cok kararsizim bu konuda dogal kalsin diyorum ama saclarimin sag on kisminda bir tutam beyaz var toplayinca cok belli oluyor. 11 aydir boyatmiyorum hamilelik girdigi icin bu kadar uzun boyatmadim. Kasimda nasipse dogumum var ondan sonra boyatip boyatmama konusunda kararsizim. Benimde sari ve hala cok uzamadi kendi saclarim dipten. Asiri cirkin duruyorum :)

Bende cok kararsizim bu konuda dogal kalsin diyorum ama saclarimin sag on kisminda bir tutam beyaz var toplayinca cok belli oluyor. 11 aydir boyatmiyorum hamilelik girdigi icin bu kadar uzun boyatmadim. Kasimda nasipse dogumum var ondan sonra boyatip boyatmama konusunda kararsizim. Benimde sari ve hala cok uzamadi kendi saclarim dipten. Asiri cirkin duruyorum :)
O bir tutamı boyatsanız sadece , öyle olmaz mı acaba :KK28:

Benim ana rengim kestane.
Sonra 5 sene boyunca röfle yaptırdım. Sonra tekrar koyulttum kendi rengine. Yavaş yavaş uçlarından kestire kestire kendi rengine dönüyor. Bir daha boyatırmıyım? Sanmıyorum. :)
Hem gürleşti de saçlarım.

Benim ana rengim kestane.
Sonra 5 sene boyunca röfle yaptırdım. Sonra tekrar koyulttum kendi rengine. Yavaş yavaş uçlarından kestire kestire kendi rengine dönüyor. Bir daha boyatırmıyım? Sanmıyorum. :)
Hem gürleşti de saçlarım.
Valla ben de boyatmıycam . Parıl parıl yumuşacık bele kadar saçlar varken ...
Boyayı keseyim ombre olsun diye düşünüyorum şu an

merhaba, benim şaçlarım kalçama kadar 2005 yılında uzatmaya karar verdim ve o zamandan buyana saçımı siyaha boyuyorum hatta ilk siyah kına yapmıştım şimdi 4 aydır boyamıyorum kendi rengime dönmek istiyorum ama saçlarımıda kısaltmak istemiyorum kendi rengim kumral hatta şuanda güneşten aralarda sarıya dönüyor ,şuanda çok garip duruyor güneşte siyah olan yerler kızılımsı duruyor kendi rengim açık bir renk kısaltmadan sanırım çok daha uzun sürecek benim kendi rengime dönmem :(

merhaba, benim şaçlarım kalçama kadar 2005 yılında uzatmaya karar verdim ve o zamandan buyana saçımı siyaha boyuyorum hatta ilk siyah kına yapmıştım şimdi 4 aydır boyamıyorum kendi rengime dönmek istiyorum ama saçlarımıda kısaltmak istemiyorum kendi rengim kumral hatta şuanda güneşten aralarda sarıya dönüyor ,şuanda çok garip duruyor güneşte siyah olan yerler kızılımsı duruyor kendi rengim açık bir renk kısaltmadan sanırım çok daha uzun sürecek benim kendi rengime dönmem :KK43:
Canım senin saçlarında çok uzunmuş yahu :/
Bir de dediğin gibi dipleri kumral uçları siyahsa olmaz hiç .
Uçları biraz açtırsan mı diycem de :/

Canım senin saçlarında çok uzunmuş yahu :/
Bir de dediğin gibi dipleri kumral uçları siyahsa olmaz hiç .
Uçları biraz açtırsan mı diycem de :/
canım geçen sene kuaför ufak bir tutamda denedi açılmadı yaparsak yanar dedi demin forumda bir konu gördüm yaş mayayla siyah rengi açmış bayan bende deniyorum şimdi işe yarayacak mı diye :(

canım geçen sene kuaför ufak bir tutamda denedi açılmadı yaparsak yanar dedi demin forumda bir konu gördüm yaş mayayla siyah rengi açmış bayan bende deniyorum şimdi işe yarayacak mı diye :KK43:
A aaaa canım inşallah bile bile lades demiyorsundur .
Ben de siyah istiyordum ama vaz geçtim şimdi.
Ne zor bir renk yahu

A aaaa canım inşallah bile bile lades demiyorsundur .
Ben de siyah istiyordum ama vaz geçtim şimdi.
Ne zor bir renk yahu

zarar vermez diyor ama bakalım inşallah 2013 kışında çekilmiş bir fotoğrafım şimdi daha uzun tabi siyah kötü değil ama çok sıkıldım kendi rengim çok güzelmiş neden böyle birşey yaptığımı şimdi anlamıyorum

Eklentiler

• 1379531686234.webp
    1379531686234.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 124
zarar vermez diyor ama bakalım inşallah 2013 kışında çekilmiş bir fotoğrafım şimdi daha uzun tabi siyah kötü değil ama çok sıkıldım kendi rengim çok güzelmiş neden böyle birşey yaptığımı şimdi anlamıyorum
Canım ne kadar güzelmiş saçların ya maşallah nazar değmesin. :nazar:
Açıldı mı peki ?

Canım ne kadar güzelmiş saçların ya maşallah nazar değmesin. :nazar:
Açıldı mı peki ?
teşekkür ederim fark olsaydı yeni foto atarım diye düşünmüştüm ama demin yıkadım herhangi bir boya akması olmadı ufacık ama benim saçımda yaklaşık 4 aydır yeni boya yok belki ilk boyandığı zaman beğenilmeyen renkler için olabilir ama benim saçımda ufacık işe yaramadı birde yapanlar gece yapıp yatmışlar sabah yıkamışlar, ben 2 saate yakın tutmuş oldum çok kötü kokuyor dayanamazmışım

Back
X