Saç Rengi ve Saç Boyama Kendi Sacimin Kuaforu Olucam!

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Şurda bi öğrenci maaşim var (harclik) biriktireyim kenarda köşemde param olsun diyorum hepsi sacima gidiyo ya biktim yeminle

Universiteye geldim bi degisiklik olsun soyle guzel bi renk versinler sacima diyorum yahu koca istanbulda 1 tane bile iyi kuafor yok mu allah askina. Hepsi paragoz cikti ve cok afedersiniz icine etti. Artik ben mi boyasam diyorum ama guvenemiyorum kendime kas yaparken goz cikarmiyim. Sizce amatör biri ne kadar iyi sacini boyayabilirki? Puf noktalari nelerdir?

Şimdi bilen, anlayan arkadaslarim size bikac sorum olacak artik kuafore gitmeye param kalmadi iligimi kuruttular oyuzden kendim yapicam. Fakaat
1- sacimi kizil yapti adam 1 ay oldu akti biraz ama tam akmadi rengi degisirmi boyasam? Ya da belli renkler olursa neler olur?
2-iki boyayi karistirarak ombre tarzi yapmam mumkun mu? Gecisli olsun dedim
3-kusturma islemi nasil oluyor nasil kusturuluyo sac?

Simdiden tesekkurler efendim :)

ben hep kendım boyuyorum sacımı ... eger kızılın aktıysa sogan kabugu rengını deneyebılırsın bn sıyah uzerıne yaptım sogan kabugu rengını arada ısıltılarım bıle oldu gorenler hangı kuafor dıye soruyor

Saçım kızıl yıllardır kendim boyuyorum çünkü kuaförler istediğim tonu tutturamıyor
Boyamak kolay, eldiven, önlük, bir ayna ve boya fırçası tamam:)
Çok uzun zamandır 55/46 koleston kullanıyorum, tüm saça uygulayıp 20 dk. sonra yıkıyorum, istediğim ton öyle tutuyor
Ombre ve kusturma ile ilgili bir fikrim yok hiç yapmadım

Amatörsen kendin boyama deriim. Ben bile başkalarının saçını boyayabiliyorken kendime cesaret edemiyorum. İyi bi kuaför arayışına devam bence yokmu çevrende kuaför tavsiyesi veren kişiler :)

ben tam olarak ne istediğinizi anlamadım....

kızıl derken bakır kızılı mı yoksa kırmızımsı kızılı mı kastediyorsunuz?

saçınızı kızıl mı yapmak istiyorsunuz? ombre mi yapmak istiyorsunuz?

Adi ne oluyo bilmiyorum baya koyu kizil hatta bazen cikolata gibi goruyorum ben

Ombre yapmak istiyorum

Amatörsen kendin boyama deriim. Ben bile başkalarının saçını boyayabiliyorken kendime cesaret edemiyorum. İyi bi kuaför arayışına devam bence yokmu çevrende kuaför tavsiyesi veren kişiler :)

Evet ya annem de vazgecirdi iyice mahvedersin diye
Para biriktiricem bi sure , ama asil sorun kuafor

Bayanlar yine ban yedigim icin yazamadim bisure
Yine disimden tirnagimdan para biriktirip kuafore yedirtmeye karar verdim, annem icine edersin sen dedi cunku

Evet ya annem de vazgecirdi iyice mahvedersin diye
Para biriktiricem bi sure , ama asil sorun kuafor
Canım ayrıca oriyal gibi bi işleme hiç bulaşma derim birden istediğin renge ulasmak oriyalle kolay belki ama yavaş yavaş numaraları yükselttirerek yaparsan daha iyi olur :) Ayrıcaa illa kuaföre gitmen şart mı boya yapmasını bilen bi yakının yok mu canımm :)

Evet oryal kesinlikle dusunmuyorum zaten saçlarım dokulmeye yer ariyor oryal kullanirsam sac kalmaz heralde basimda
Malesef cevremde hic becerikli insan yok o konuda

Evet oryal kesinlikle dusunmuyorum zaten saçlarım dokulmeye yer ariyor oryal kullanirsam sac kalmaz heralde basimda
Malesef cevremde hic becerikli insan yok o konuda
Yakınım olsaydın yapardım ben sana canımm ya :) Bi arkadaşımın saçları doğal simsiyahken 2 seferde hiç açıcısız açıldı rengi sayemde :)

Yakınım olsaydın yapardım ben sana canımm ya :) Bi arkadaşımın saçları doğal simsiyahken 2 seferde hiç açıcısız açıldı rengi sayemde :)

Ay hadi ya, ya hep boyle yetenekli arkadaslarim olsun biyiklarimi alsin KK53:) sacimi boyasin oje sursun istedim ama bitane oyle arkadasim olmadi, ben beceriksiz onlar benden beceriksiz

Ay hadi ya, ya hep boyle yetenekli arkadaslarim olsun biyiklarimi alsin KK53:) sacimi boyasin oje sursun istedim ama bitane oyle arkadasim olmadi, ben beceriksiz onlar benden beceriksiz
Canım kuaföre heralde bu kaş bıyık ve herhangi bişey için gitmem gibi düğünüm dışında artık Kendi saçımı kendim boyayamıyorum tabi orası ayrı da :) Bence özenmekle de alakalı aslında ya bazı kuaförler sonucu düşünmezler parayı düşünürler. Bi kuaför keşfetmiştim ilk defa boyasına gittim oriyalle açmam dedi meselaa Nerde öyle kuaförleer neler görüyorum :)

soğan kabuğu rengini nasıl elde ettin canım?hangi marka boyada var?

Ay bana da söyleyin o kuaforu ya. Yani ne yapsamda nerden para koparsam diye bakiyolar. En son gittigim kuafor bana sormadan sacima maşa yaptı ve parasini aldi benden, ben tabi safoş sesimi cikaramadim o an !

Ay bana da söyleyin o kuaforu ya. Yani ne yapsamda nerden para koparsam diye bakiyolar. En son gittigim kuafor bana sormadan sacima maşa yaptı ve parasini aldi benden, ben tabi safoş sesimi cikaramadim o an !
Yaparken neden demedin ben maşa istemiyorum diyee Nişanımda çok kötü bi kuaför olayı atlattım Ama cazgırlık var sanırım bende biraz bozdurmuştum herşeyii hiç unutmam Ama olan bana mı oldu tabiki hayır kendi çabamla hallettim herkeste çok doğal çok güzel olmuşsun dedi. Ama ne oldu o kuaför müşterisini kaybetti :)

Saç boyamak zor bir iş değil, bence bu kadar korkma.al yanına bir arkadaşını, boyanın tek şartı boya değmeyen yer kalmasın.bu kadar.ilk denemende 2 kutu boya kullan ki bol bol yetsin heryerine.yanındaki arkadaşın da kontrol eder arkalarda falan boyasız yer kaldı mı diye.Aslında köpük boyaların tüp boyalar kadar performanslı olmadığını düşünüyorum ama çok pratik olmaları açısından onlarla başlayıp tecrübe kazanabilirsin.

Şu anki saç renginden uzaklaşma başlangıçta.boya boyayı açmaz diye bir kural vardır.yani kızıl kahve saçına açık kumral boya sürünce açık kumral olmaz.saçı koyulaştırmak kolaydır, açmak zor.

Kendin ombre yapmayı filan bu aşamada aklından bile geçirme.önce bir düz boya yapmaya alış.

kızılın üstüne en iyi bakır, karamel tutar. hafif de kızıllık katar güzel olur.

şimdi sana söyledikerimi aynen yap. scwarhkoph'un tarçın bakır tüp boyası var. onu ve yanında oksidasyon tüp alıp ikisini karıştır. önce gelen diplerine sür yaklaşık 20 dk beklet. istediğin saç rengi kıvamına gelmesine yakın da tüm saçlarına sür.

1-2 gün sonra da loreal'in ombre seti var onun no 2'si yani orta ton olanını al ve saçının uçlarına yap. ombrenin nasıl yapılacağı ile ilgili videolar var onları izleyebilirsin. böylelikle harika bir saçın olur. soldaki resimdeki gibi olur saçın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…