Kendi sokak trendimiz.. Pazar Şıklığı

merhaba arkadaşlar size aldıklarımı daha sonra göstericem..harika şeyler var bu pazarlar olmasa ,mağazalarda çıkan ürünlerin hemen hepsi bu pazarlarda var,özellikle fındıkzade cuma pazarı,bahçeşehir pazarı istanbulda yaşayanlar için mükemmell...:lepi:tavsiye ederim arkadaşlarr

gercekten cok uygun ve cok güzel özellkle elbiseler nerdeki bu pazar bizde gidelim:)

merhaba arkadaşlar a.s. summerarabian canım özhanın arkasında olan pazar çarşamba günleri kuruluo ama bi de ihsaniyede pazar oluo cumartesi günleri meyve sebze pazarıyla birleşik

teşekkür ederim a.s. canım buralar da yeni sayılırım.

arkadaşlar gebzenin cuma pazarını biliyonuzmu şubatta ordan 2 liraya öyle güzel şeyler aldımki anlatamam göstermem lazım. ama nası göstercemi bilemiyom foto. makinesi varda oraya nası eklicem onu bilmiyom biraz internet acemisiyim neyazıkki... herzaman olmuyo bu çok indirimli parçalar , gerçi bazıları hatta çoğu defoluydu ama dikişten biraz anladığım için sorun diiiiil.

izmirdeki hatay pazarını soran bir arkadas olmuş salı günü canım salıları kıyafet perşembe gıda günü

bende tam yarinki (izmirli ark bilir)bostanli pazarina gitmeyi düsünüyordum valla bu cicileri görünce kesin gitmeye krar verdim eklerim yarin aldıgım cicileri:sm_cool::dance::dance:

biliyorum arkadasım hatta gecen cuma ordan cok güzel bi canta aldım hatta orda benm illaki ugradıgım bi tezgah varki 7,5la 10lira arasında degişiyo fiyatları ama harika ve gercektende kaliteli malları var resimlerin nasıl eklenicegini bende bilmiorum yoksa ekleyecegm o kadar güzel resimlerim varki :uhm:

pazarlara bayılıyorum valla ne ararsan var artık bizim ev eski salı pazxarına 5 dakika idi taşınmadan önce ozaman yol üstünde eve girmeden bile uğrardım birşeyler alıp çıkardım artık taşındı ne gidebiliyorum ne birşey alabiliyorum pazardan
bakırköy cumartesi pazarı ile fındıkzade cuma pazarıda süper. fındıkzadeyi de okul dönüş yolmda olduğundan keşfettim artık cumalrı okula gitmdiğim için ona da gidemiyorum pazarlar beni özleyin aacım dönüşüm muhteşem olacak:jeyyar:

bende bayılıyorum pazar gezmeye resmen kaybediyorum kendimi zaman nasıl geçiyo anlamaıyorum bile bazen okadar güzel şeyler denk geliyoki 1 liraya swit aldığımı biliyorum kocaeli ulus pazarından ve bazende markalı ürünler oluyo etiketleri kesit döküyolar tezgaha süper valla :lepi:

bende uzun zamandır pazara gitmiyorum. çalıştığım için iş çıkışı kafam kaldırmıyor. ama siz anlatınca imrendim valla. istanbul da salı pazarına bayılmıştım.
izmir de hatay pazarından aldığım bodyleri hala giyerim. 8- 10 yıl oldu hala yepyeni. eskiden daha kaliteliydi.
ayrıca hatay daki mağazalar pazarı aratmayacak kadar ucuz.
bostanlı pazarını merak ediyorum.

ben cok ıstıyorum aslında pazara gıtmeyı ama yalnızım burda hiç hiçkimsem yok yalnızda gidemiorumki yanımda biri olmadan=(( eşimde calışıo.yalnız giden yada gidemeyen varmı?
belkı cesaret alırım=))

Ankarada sosyete pazarına gitmek tam bi işkence:mymeka:
İnsan adım atacak yer bulamıyor:1ninca:
Bende pek yanlız gitmesini sevmiyorum , yolum düşmesine rağmen
Gitmiyorum bile:1ninca:

eee hadi merakla bekliyorum cicileri
foto koyun :)))
ben yeni bişi alamıyorum kredi kartı çok geldi bu ay

ayakkabım nasıl bunu da yeni aldım CADIARZU çantanın üstüne gider mi CADIARZU

çantanın üstüne gitmez kaydirigubbakcemile3
ama kot giyersen altına gidebilir süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…