Kendi sokak trendimiz.. Pazar Şıklığı

mesaj sayınız 100 olmadan resim ekleyemessiniz ondan uyarı veriyor....

kızlar ben de paylaşayım dedim...

bunları cumartesi pazarından aldım kızlar 3,5 tl :)

bunu da taksim terkos pasajından aldım. önce Bershka'da gördüm 30 tl'ydi çok beğenmiştim.. sonra pasaja girdim ne göreyimm 5 tl sempatiksalakcinni

bu da c.tesi pazarından etek 5 tl.

toka 1 tl bayanssulusmile

Son düzenleme:

Ben de bakırköy pazarından bu yüzden vazgeçtim. Resmen hayati tehlike var. Özellikle o pararın girişi dar olduğundan kendimi mekke'de şeytan taşlıyormuş gibi hissettim.

Kizlar cumartesi, yani bayramin 3cu günü bakirköy pazari acik olacakmi?
Bilginiz varmi aceba?

beykoz salı pazarını soran olmuş kızlar.perşembe günleri oluyor dedeoğlunda.çok büyük bi pazar değil uzaktan gelmeye değmez yani =)

tunik 3.5 lira tayıt 1 lira sempatiksalakcinni şaka gibi dimi kaydirigubbakcemile

bluzu daha önce almıştım yaz başında 5lira, tayt 1 lira bi adam bağıra çığıra satıyordu bi yandan da zabıta geliyormu diye kontol ede ede ayy çok heyecanlıydı
kaydirigubbakcemile3

seviyorum pazarı yaa, aklinialirimsmile ama yanlız olucam, oğluşla hiç olmuyor :umursamaz: tavsiye ederim izmir-hatay pazarından bunlar... zemuszemus

merhaba bende kadıköy salı pazarına fırsatım oldukça giderim.aynı yerde cuma günü kurulan tül pazarına gitmek istiyorum ama sanırım dikili tüller satılıyor e benim camın ölçülerine göre bulmam zor olur gibi geliyor.metre işi alsam benmi diktiriyorum yoksa onlara ölçüyü verince diktiriyorlarmı merak ettim.bilen varmı arkadaşlar..

hafta içi çalıştığım için cumartesi günleri bakırköy pazarına gidiyorum, çok büyük bi pazar zaten, bakırköy adliyesinin hemen yanında kuruluyor. metroyla ulaşımı çok kolay, bakırköy istasyonunda iniyorsunuz. özellikle ince çorap satan bir amca var, 1 liraya çoraplar ama inanamazsınız pentinin çoraplarından daha kaliteli kaydirigubbakcemile3 hem de pentinin yok gibi serisi var ya onunla aynı renk ve incelikte çoraplar buldum. her gidişimde mutlaka uğrarım çorapçı amcaya. onun dışında pazardan asla ayakkabı almam derdim, bakırköy pazarını gördükten sonra fikrim değişti. çok fazla çeşit var, babet alıyorum genellikle. ayrıca güzel pijamalar oluyor. Bunun dışında yine cumartesi kurulan pendik pazarı var ki, şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli pazar diyebilirim, geçen sene aldığım t-shirtler hala solmadı eskimedi, bershkadan aynı zamanda aldıklarım şimdi toz bezi oldu :)

seviyorum pazarı yaa, aklinialirimsmile ama yanlız olucam, oğluşla hiç olmuyor :umursamaz: tavsiye ederim izmir-hatay pazarından bunlar... zemuszemus

bugun bostanlı pazarına gıttım 60 tl fln harcadım=)bide öğrenciyim hani param kalmadı=)) hatay pazarına hiç gitmedim hangısı daha guzel???

elbise cok güzel

Bunlarda benden pazardan ve butiklerden seçmelerimm

elbisemm

boleram

Hırkam

Elbisem

bady

Bdy

kızlar istanbulda şöyle hafta sonları hangi pazarlar var tabi kıyafet ağırlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…