Kendi sokak trendimiz.. Pazar Şıklığı

uyumlu olabilir hepsi çok güzel güle güle giyin kızlar:) kaydirigubbakcemile3

salı pazarına bayılıyorummm her bişe var ve çok ucuzzz

salı pazarından aldıklarını resimlicem burda bayılıcaksınız..
yazı bekliorum mevsim dönemlerinde pek bişe olmuoo
az daha çiçekler açsınaklinialirimsmile

bayaadır resim ekleyen yok sanırım sosyete pazarı sevenler derneğine kaydirigubbakcemile3 ben bugün gittim bi güzel giydim ve resim çektim burayada ekliyim bari :))

izmir hatay pazarııııııııııııııııııııııııııı

eewwweeettt gelelim fiyat listesine :)))))))
t-shirtler 5şer lira
pijamalar 3buçuk lira tanesi
çoraplar 1er lira
elbise 5 lira
yüzük 1 lira

ay yaa bayıldımmm:lepi: çok güseller

:)))) saol canım, bu ara pek kimse uğramıyor sanırım haftaya gene gitcem koyarım çok şirin şeyler var :))

çok güzelşeyler var da trabzonda neden bu pazarlardan yok off

fatih çarşamba pazarını bilen yokmu ben her hafta ordayım tabi yakın olduğum için tavsiye edili,rzemuszemus

burası çok ihmal edilmiş yaa kimse pazara gitmiyor muu

kızlar bişiy diyim mi ben yanımda biriyle hiç gitmek istemiyorum yanlız başıma olunca öyle güzel şeyler buluyorum ki aralardan sıyrılıp herbişeyi buluyorum kalabalığa tek başınıza girin aman sen nerdeydin ben şuaraya bakıcam sen kal filan vakit kaybııı :))))

Fındıkzade cuma pazarı kesinlikle gidin her gidişimde elimde poşetle dönüyorum mutlaka :)

kadiköy sali pazarina severek gidiyorum
erenköy pazarini sevmedim
bostanci pazari oluyordu maalesef kaldirdilar ordada güzel seyler olurdu

beykoz sosyete pazari varmis, duyduguma göre yok yokmuskaydirigubbakcemile3

kadiköy sali pazarina severek gidiyorum
erenköy pazarini sevmedim
bostanci pazari oluyordu maalesef kaldirdilar ordada güzel seyler olurdu

beykoz sosyete pazari varmis, duyduguma göre yok yokmuskaydirigubbakcemile3

Yarın salı pazarına gidicem..
Beykoz sosyete pazarınıda duydum ama tam olarak nerde acaba bilginiz var mı?

Annemle Kadıköy salı pazarına gittim.Tanrım milyon tane insan var ve aşırı kalabalık.Havada çok sıcak tam olarak gezemedik.Ben hem mağazaları dolaşıyorum hemde pazarlara gidiyorum.Ama dün gördüğüm manzara pek de iç açıcı değildi.Çantalar ve ayakkabılar tamamen çakmaydı.Tamam bu normal özellikle çantalar fena değildi ama tişörtlerin de yabancı markalardan özenti olduğunu görünce pek de almak istemedim.Özellikle üzerinde kız yada kadın resimleri olan tişörtler vardı.2-3-5 tl en fazla 10 tl tişörtler.Diyeceğim şu ki ben her iki yerden de tarzıma uyacak beğendiğim şeyleri alıyorum.Pek fazla ayırt etmiyorum.Dün bir tane tişört alabildim.Resmi koymaya çalışıyorum ama uyarı veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…