Kendi tasarımım benim güzel evim

o spotlar, lambalar falan ne kadar güzel.
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin, çok güzel :)

Masallah :nazar:
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin :34:
Ne yalan soyleyim en sevdigim sey parkelerin :1: Kullanisli oluyor mu?

amin canım.çok sağol.parkelerimi uzun arayışlardan sonra çok severek aldım.severek de kullanıyorum.kullanışlı bence.yalnızca beyaz olduğu için saç teli falan düşünce belli oluyor.ama tozu falan hiç belli etmiyor.bana göre orjinal renk ve desen.evi de çok ferah gösteriyor ayrıca.memnunum kısacası.iyi ki yaptırmışım..:16:

bana çok yoran bir ev gibi geldi. tabi hayat zevklere göre yaşanıyor ve bir evi kendi zevkimizle donatmak gibisi yok. çok şanslısınız bunu yapabildiğiniz için. tebrik ediyorum :) güle güle mutlulukla oturun evinizde efendim.

bana çok yoran bir ev gibi geldi. tabi hayat zevklere göre yaşanıyor ve bir evi kendi zevkimizle donatmak gibisi yok. çok şanslısınız bunu yapabildiğiniz için. tebrik ediyorum :) güle güle mutlulukla oturun evinizde efendim.

çok :42:teşekkür ederim güzel düşüncelerin için..

eviniz çok güzel maşallah allım bizlere böyle güzel evlerde oturmayı nasip eder inşallah. Ama yine de söylemeden geçemeyeceğim birkaç şey var kusur olarak görmeyin sadce benim fikrim.
1- eşyalarınızın siyah ve beyaz olması kiri ve tozu gösytermesi açısıdan zor olmalı
2- oturma odanızdaki krem rengi mobilyanızla beyaz tv ünitesi uygun olmamış lake boya ile kren tonuna çevirebilirsiniz sanırım
3- mutfak halınızı maalesef beğenmedim daha modern ve renk uyumuınun olduğu bir halı seçebilirdiniz
4- mutfak dolabımızın üstü beyaz altı kahve oradada bir uyusuzluk var 2 farklı parça görüntüsü veriyor

ama eviniz düzenli derli toplu vve temiz maşallah...

katılıyorum....guzel ev yıne de

mutfağınızı çok beğendim güle güle kullanın :)

çook güzel olmuş emeğine sağlık güle güle otur bencede darısı bizlere inşaallah:)

Allah huzurla oturmayı nasip etsin, gerçekten ferah ve çok temiz bir ev...:nazar:

harika çok beyendim dairenizde eşyalarınızda zevkinizde çok güzelmiş güle güle kullanın allahım önce dairenizde huzuru eksik etmesin

Ne güzel bir ev ışıl ışıl ve çok ferah. Oldukça da modern çok beğendim allah güle güle oturmayı nasip etsin :)

Back
X