Kendi tecrübelerinizi paylaşır mısınız, babaya ne zaman söylenir?

Çok haklısınız acele etmiyorum sadece planlı olsun istiyorum annem ilişkimizi en ince ayrıntısına kadar biliyor da babamla paylaşmak için biraz bekleyeceğim.
Aslında eminim ama özellikle onda yaşadığımız sorunların etkisi silinmedi biraz sinirli davranmaya başladı geçici mi kalıcı mı onu gözlemlemem gerek. Bende bir şey yok yani :=

Yüzüğü ben de takmıyorum zaten küçük bir yerde yaşadığım için ama kutusunda duruyor, açıp bakıp mutlu oluyorum

Ben kutusunu da ona vermiştim
Bence de güzelce gözlemleyin. %90 tüm karakterler evlilik öncesi ortaya koyulur. Yeter ki görmek istensin ve acele edilmesin.

Valla eşim istemeye geleceği zaman annem söyledi. Yarın sasiba görücü gelecek sevdiği çocuk diye. Babam önce şok sonra tamam dedi. Şimdi de 9 yıllık evlilik.

Nisan soz gibi ciddi bi ise girmeden gozlemlersen yipranman daha az olabilir..

Annen konuscak babanla. Snra baban seni karsisina alip istiyomusun dicek. Hayrlisi de. yuzukten bahsetmeyin babaya
Gelsinler Tanisalim dicek baban snra arastiralim bi deyip sorusturun adami . Iyi biriyse yuzuk takilir. InsallAh sorun cikmaz mutluluklar...

istemeye geleceği zaman bilmesi daha mantıklı

Canım bizde de mezhep farkı vardı. O yüzden en baştan daha sevgili olduğumuzda babama söylemiştim görüştüğüm biri var ciddi düşünüyoruz ama mezheplerimiz farklı diye oda bi tanışalım demişti . Mezhep konusunu deden sıkıntı yapabilir ona söylemeyin dedi bizde söylemedik baba tarafıma 1,5 yıllık evliyim şuan :)

Şimdiii şeyi de sormak istiyorum, bana teklif ederken aldığı tektaş var bende şu an. İstemeye gelirlerse ve söz olursa ne takılacak nasıl olacak hiç bilmiyorum :)

Ne güzel mutluluklar dilerim :)

Şimdiii şeyi de sormak istiyorum, bana teklif ederken aldığı tektaş var bende şu an. İstemeye gelirlerse ve söz olursa ne takılacak nasıl olacak hiç bilmiyorum :)

Ya ben o tektaşı eşime verdim o gün, yeni gibi onu taktılar Başka bir şey takılmıyor söz için demişlerdi bize. Biz de yapmadık başka bir şey. Evlendim ama hala da bir şey biliyorsam bu konularda ne olayım

Konuda güncelleme görünce babana söyledin sandım. Heyecanla bekliyorum valla.

Yaşıma çok yakın bir kuzenim var ama hamile ve bu konuda ortamı yumuşatabilecek biri biraz ona çıtlattık dün annemle, ya ne olur doğurmamı bekle diyor

Sevgilim annesi ve ablasına söylemiş zaten teklif ettiğini onlar da çok sevindiklerini söylemiş ben de anneme söyledim öyle tıkandık Sözde erkeğe bir şey takılmıyor mu yani? Büyük nişan istemiyoruz çünkü (sanki olmuş gibi konuşuyorum hareketlere bak )

Boşver büyük nişanı, aile arasında, çok yakınlarının geldiği bir şey yaparsın evde, daha rahat edersin. Biz öyle yaptık minnacık bir şeydi.

Herkesin farklı adetleri oluyor bu konularda. Biz alyansı nişanda takmıştık, isteme söz aynı gün oldu çünkü. Daha hadi aldın kızı demeden alyans almak tuhaf gelmişti Bana tektaşı taktılar, sevgilime bişey takmadık biz. Farklı yapanlar da fikir verir şimdi.

<3 Çok teşekkür ederim. Evim de küçük ama çok istenirse sitenin bahçesinde bir kafe işletiliyor orayı tutabilirim ya da başka bir küçük kafeyi. Bence gerek bile yok ama kalabalık geleceğiz derlerse mecbur kalırım şehirler de farklı bir de zırt pırt gelemezler muhtemelen.

Rica ederim ne demek. Biz de ufak bir yerle anlaşmıştık ama cenazemiz oldu, o nedenle evde yaptık. Ama işime geldi benim açıkçası. Kalabalıkta hem evde iş çıkmamış olur hem de daha rahat edilir dediğin gibi. Kolay olanı seçin her zaman, kendi rahatınızı düşünün. Evet farklı şehir olunca zor oluyor. Sen o zaman ailesinin olduğu şehre gideceksin evlenince?

Yani evet çünkü İstanbul'dalar sevgilimin işi orada ve özel sektör olduğu için ayrılma şansı yok. Hem ben de orada daha rahat iş bulabilirim en mantıklısı öyle gibi duruyor.

Yani evet çünkü İstanbul'dalar sevgilimin işi orada ve özel sektör olduğu için ayrılma şansı yok. Hem ben de orada daha rahat iş bulabilirim en mantıklısı öyle gibi duruyor.

Bence bu evlilik sana iyi gelecek Brenda. Ufak bir yerde bunalıyordun yanlış hatırlamıyorsam, işle ilgili de sıkıntı çekiyor insan ister istemez. Daha aktif bir hayatın olur, gönlüne göre bir iş bulursun. Bir daha sıkıntı yaşamazsınız umarım aranızda ve mutlu olursunuz

Prosedürlere çok girme kuzum
Biz sabah isteme öğlen söz akşam nişan yaptık :)
Zaten 900 km yol var arada
Birde ben bu adetlerden falan hiç hoşlanmıyorum
Tektaşı eşime verdim yeniden onu taktı
Nişanda yaptığımız için alyanslarıda almıştık
Ben saat taktım eşime sadece
Gerisi hep ayrıntı para ve zaman israfı
Öyle sözdü nişandı süsüydü bohçasıydı harcayacağımız parayla
Ailelerimizi alıp 3-4 gün gezdik

Ben babama direkt söylemiştim, arkadaş gibiydik... Öyle mezhep farklılığına da takılan birisi değildi, insan olsun adam olsun evine baksın namusuna sahip çıksın yeter derdi... Şu mezhep olayına takılanlara da ayrı bir gıcık oluyorum.. babam Alevi annem Sünnî.. rahmetli babamın orucunu kaçırdığını hiç bilmem... Toprağı bol olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…