Kendi yaptıkları yanlışları küçülten, benimkileri abartan kayınvalide/peder

Öyle alınma demekle olmazki. Herkesin kendince sıkıntısı derdi var. O zaman sende söyle onlar senin dediklerine alınmasınlar.

Böyle yapıcam. Kendileri bilir. Yakın oldukça problem çıkarıyorlar.

Kayınvaliden engel oldu neden o lafı söyledi madem?
Aptal mı bu insanlar çelişkili konuşuyor.

Bana bu şekilde davranılsa "oğlumu koparamazsın bizden, kapı orda vs." şeklinde, bir dakika durmam giderim annemin evine, eşime de derim, ben kimseyi kimseden kopartma peşinde değilim ama 3 kuruşluk huzurumu da kimseye bozdurtmam... Alsın ailesini tepe tepe kullansın...

Bulaşıkları yeniden yıkaması evi silip süpürmesi çok kafaya takılacak bir durum değil. Canı sıkılmış demekki yapacak gücü de varmış, oturmuş yapmış afferin... Çok takmazdım bu konuyu kafama.
Ama bir daha da evinde iş yapmazdım... Madem beğenmiyor en başında oturup kendi yapsın beni yormasın mantığında olurdum...

Eşinin bütün bunlar karşısında tutumu ve davranışı ne oldu önemli olan bu aslında.
Sana karşı nasıl bir tavır sergiledi, ailesine karşı nasıl bir tavırda bulundu, bunlar önemli.
Kv & kp bugün var yarın yok, öyle düşüneceksin bir noktada da...

Ben bu hayatta kimseye büyüğüm, yada kv dem vs diye tepeden inme bir saygı duymam. Bana saygılı davranıyor mu, saygıyı hakediyor mu ona bakarım.
Sende böyle yaparsan üzülmezsin.

Eşim ailesine karşı çok kiyimsiz şuan stresli bir dönemden geçiyor eşim üstüne gitmiyorum eşimin. Bu olayla birlikte benim sabır taşım çatladi ailesine karşı. Bundan sonra ne yaparlarsa karşılıklarını alacaklar.

Ben bu hayatta kimseye büyüğüm, yada kv dem vs diye tepeden inme bir saygı duymam. Bana saygılı davranıyor mu, saygıyı hakediyor mu ona bakarım.
Sende böyle yaparsan üzülmezsin.
Kimse bana net gelmiyor ki. Herkes iyiymiş gibi geliyor. E bende yeniyim ayak uydurmaya çalışıyorjm eşini düşünüp huzur bozmak istemiyorum. Ancak kayınvalide kucucuk bir olayda bile huzur bozmaktan cekinmiyor

Kimse bana net gelmiyor ki. Herkes iyiymiş gibi geliyor. E bende yeniyim ayak uydurmaya çalışıyorjm eşini düşünüp huzur bozmak istemiyorum. Ancak kayınvalide kucucuk bir olayda bile huzur bozmaktan cekinmiyor
Sizde küçücük bir olayda bile beni evden kovmuştunuz, bana küfür etmistiniz, şunu dediniz , bunu yaptınız diye sayın dökün. Siz konusmadikca unuttu sanıyordur. Hiç değilse çenenizden yılar. Üç konuşacaksa bir konuşur.

Saçma sapan sebeplerden kapı gösteriliyorsa ve senede bir geliniyorsa o insanlar iyi insan değildir bunu bir kenara yazın.Siz insanlık yapıp bayramda ziyerete geliyorsunuz.Tahamülleri yok sanırım sizin ailenizle ilgili sorunları var.Bence abiniz geldikten sonra huysuzlanmışlar.Biraz mesafe koyun araya bir kere de kendinizi savunun daha dikkatli olacaklardır.

Ben
ben tepki gösterdikten sonra k.validem geri adım attı zaten birden yumuşad.arabulucu rolünü ustlendi. Anlamadım ben bu kadıni.

Karinpederine elbette küfürle Karsilik vermeyeceksin, Fakat birdahaki sefere susmak yerine illa bişey diyeceksen kötü söz sahibinindir dersin susarsın. Mesafeli ol kişiler sana onlara müsade ettiğin kadar yaklaşabilirler

Kayınpederiniz size küfür etmiş üstüne bir de kapıyı göstermiş ama iyi insan öyle mi?!! O evde bir dakika bile durmazdım. Eşiniz de üzülmüş, sadece üzülmekle olay çözülmez, sizin arkanızda duracak ve sizi ailesine ezdirmeyecek öyle çok üzüldüyle olmuyor bu işler.

terbiyesiz insanlar
sen eşini ailenden koparamazsın ama onlar seni kendi ailenden bir güzel koparacak
sen sus otur hala

Yapman gereken tek şey oğullarını onlardan koparmak. Madem bundan korkuyorlar da sana kötü davranıyorlar. Ee yap da madem çektiğin eziyete değsin. Senede iki kere git bayramda. Onda da yatılı kalma kendi ailene geç.

Şeker dökülmüş ya çok büyük dert ya mazallah senin yeğeninden başka eve çocuk girmiyor herhalde kadın bu kadar terelellendigine göre.

Bir de kocan pek sessiz herhalde. Küfür edildikten sonra orda kalmamanız gerekirdi. Ne münasebet yani.

Esim bana gidelim dedi sabah kayinpederim benden ozurdileyince kalalım dedim esime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…