Evet. Ama genel olarak iyi biridir. Ters düştüğünde agzinin ayarı yoktur. Ailesi de bu konudan muzdarip kendisinden.Kp ne diye küfür etti size ? Cidden kötü bir kelime mı kullandı ?
Gidiyordum engel oldu k.validem.O sana kapıyı gösterdikten sonra naptın?
Ben yazdığınız konu içinde iyilik göremedim. Hem ağzının ayarı yok hem de karısının ağzına bakıyor. Kp bana küfür etse karşılığını bir şekilde alır, tahammül edemediğim şeylerden birisi de küfür. Hele de koca koca insanların ağzından çıkınca iyice çekilmez oluyor. Eşiniz ne diyor bu durumlara ?Evet. Ama genel olarak iyi biridir. Ters düştüğünde agzinin ayarı yoktur. Ailesi de bu konudan muzdarip kendisinden.
İyi niyetli biriyim genel olarak. İnsanlara birden çok şans veriyorum. Yanlış yapıyorum sanirimgörüşme gitme gelmesınler bak nasıl koparılıyormuş o zaman anlarlar saygı duymadıgın eve nıye yüzsüz gıbı gıdıyorsun!
Kayınpederiniz kapıyı gösterdiğinde eşiniz, eşimin olmadığı istenmediği yerde bende yokum hadi gidelim deseydi bir daha eşinizin ailesi size böyle davranamazdı.
Neyse olan olmuş. Bence biraz eşiniz girsin devreye siz karışmayın. Ne söylerseniz söyleyin yanlış anlamaya müsait bi ailesi var galiba.[/QUOŞey diyorlar o öyle ağzından ne cikacagini bilmiyor. Onun soykediklerine takılma diyor ki.validem ve esim
Ben bu aileye nasıl davranmalıyız?
Sen bunları yaşarken eşin naptı?
Üzülmeyi geçin hanımefendi, ağzını açıp cevaplarını vermedi mi?Eşim çok uzuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?