Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nerede oturuyosun gel arkadaş olalım :)Güzel olurdu ama olmayınca olmuyor.
Benim de hic arkadaşım yok:)
Ama inan ki canım çok sıkılıyor çevremdeki diğer insalar rahatsız ediyorum dertlerimleBenin m de kız arkadaşım yok. Çok takma. Yalnızlık çok güzel şey. Orada kal.
Bi arkadaşım olsa bana ilaç gibi gelecek ama isteKendinize zaman ayırın, kendinizi geliştirin. .
İnanın az insan çok çok huzur vallahi![]()
Arkadaş mı arıyorsun dost mu?Ama inan ki canım çok sıkılıyor çevremdeki diğer insalar rahatsız ediyorum dertlerimle
Guvenebilecegjm iyi bi insan olsun yeterArkadaş mı arıyorsun dost mu?
Arkadaş arıyorsan sosyalleşmen lazım. Evde oturarak fazla kimseyle tanışamazsın. Dost için yorum yapmayacağım. Dostum dediğim pek kimse yok.
Sen nerede oturuyosun gel arkadaş olalım :)
Arkadaş olabiliriz tabii ki :) nerde oturuyosun ? Denize çıktı derken anlayamadım :/Bende isterim arkadaş olmak. Benim de en iyi arkadaşım sevgilimdi, O da çıktı denize..
istanbul'da yaşıyormuşsun,bana uzak bir şehir:) Yoksa neden olmasın.Sen nerede oturuyosun gel arkadaş olalım :)
Kaptan olduğundan.. İstanbul..Arkadaş olabiliriz tabii ki :) nerde oturuyosun ? Denize çıktı derken anlayamadım :/
Denize miBende isterim arkadaş olmak. Benim de en iyi arkadaşım sevgilimdi, O da çıktı denize..
Benimde erkek arkadaşım kaptan o da deniz de :) ne kadar oldu sizin?Kaptan olduğundan.. İstanbul..
Neresindesin istanbulun bende buradayımKaptan olduğundan.. İstanbul..
Hep arkadaşlarıma ben görüşelim demekten ikinci planda olmaktan sıkıldım gerçek arkadaş dost yanımda birisi istiyorumistanbul'da yaşıyormuşsun,bana uzak bir şehir:) Yoksa neden olmasın.
öncelik olarak, yalnizlik duygusunu kafandan at. Yalnız olmak güzel bir şey aslında. Ben seviyorum.
Tuzla..Neresindesin istanbulun bende buradayım