- 2 Şubat 2011
- 1.583
- 955
- 123
Uzak mis Ben eyup sultandaTuzla..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzak mis Ben eyup sultandaTuzla..
Bugün 5. gün.. 6 ay kalacak.. İtalya' ya doğru seyirde. Sizin ne kadar oldu, kaç ay kalacak?Benimde erkek arkadaşım kaptan o da deniz de :) ne kadar oldu sizin?
Evet 3 saat!! olsun burası da güzel..Uzak mis Ben eyup sultanda
Okuldakilerı de sevmiyorum nasıl sosyalleşebilrjmTatlım bunu kafana takarak halledemezsin. Sosyalleş arkadaşlıklar kur bunlardan kaçı gerçekten dostun olur bilemeyiz ama önem
Bizimki 1 ayı biraz geçti. 3 ay daha kalıcak Venezuela da .. neden 6 aylık çıktı ki şirketlerinden dolayı mı bizim kontratlar hep 4 aylık.Bugün 5. gün.. 6 ay kalacak.. İtalya' ya doğru seyirde. Sizin ne kadar oldu, kaç ay kalacak?
Vallahi daha bugün konu açtım ünideki bir arkadaşımın bana yaptığıyla ilgili. İstersen bi bak. Benimde o kıza hiç kanım ısınmamıştı ama arkadaş olmuştum :))) sonucu bu oldu.Okuldakilerı de sevmiyorum nasıl sosyalleşebilrjm
Burayı kullanmayı pek çözemedim hala nasil bakicam? Bi komşu açmıştı kendisiyle ilgili bi şey sordu burdan bende saclarimla ilgili şeylere bakıyorum burda tam bilmiyorum burayıVallahi daha bugün konu açtım ünideki bir arkadaşımın bana yaptığıyla ilgili. İstersen bi bak. Benimde o kıza hiç kanım ısınmamıştı ama arkadaş olmuştum :))) sonucu bu oldu.
Bende çok yedim dost kazığıDost kazığı yemiş biri olarak amann diyorum en iyisi sensin boşverHala canım yanar dost diyince
benimde dostum arkadaşım yok mecburi cevrem var yalandan gülümsediğim ,cocukların okulundan
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/erkek-arkadasini-takip-ediyormusum.1005588/ Bak burda. Gerçek dost olmayacaklarsa hiç arkadaş olmamak en güzeli.Burayı kullanmayı pek çözemedim hala nasil bakicam? Bi komşu açmıştı kendisiyle ilgili bi şey sordu burdan bende saclarimla ilgili şeylere bakıyorum burda tam bilmiyorum burayı
Galiba sizin ki Tanker gemisi.. Bizimki Kuru yük.. Sevgilim 6 ay iş aradı.. hemde bir sürü referans aracılığıyla ama bulamadı.. 6 ay evde olmak epey stresli olduğundan da ilk gemiye çıktı..Bizimki 1 ayı biraz geçti. 3 ay daha kalıcak Venezuela da .. neden 6 aylık çıktı ki şirketlerinden dolayı mı bizim kontratlar hep 4 aylık.
Allah yardımcınız olsun ilk seferler zordur hep... çalıştıkça işleri daha rahatlar.. desteğini hiç eksik etme. Sen ne kadar güçlü olursan o da o kadar rahat eder gemide. Allah kavuştursun :)Galiba sizin ki Tanker gemisi.. Bizimki Kuru yük.. Sevgilim 6 ay iş aradı.. hemde bir sürü referans aracılığıyla ama bulamadı.. 6 ay evde olmak epey stresli olduğundan da ilk gemiye çıktı..
Allah sizinde yardımcınız olsun.. Ah bilmez miyim.. Neyse ki bir hayalimiz var.. O uğurda mücadeleye devam..Allah yardımcınız olsun ilk seferler zordur hep... çalıştıkça işleri daha rahatlar.. desteğini hiç eksik etme. Sen ne kadar güçlü olursan o da o kadar rahat eder gemide. Allah kavuştursun :)
Kızlar ne var ne yok :)
yaz gitsin burayaBaşlıktan da anlaşılacağı üzere kendi yaşıtım yok arkadaşlar, canım çok sıkiliyor, her şeyi kafama takıyorum aileme nişanlıma sariyorum oysa bi arkadaşım olsa fena mı olur
Geyik derken anlamadımCanım geyik topiklerine bakabilirsin orda daha az sıkılırsın arkadaşta bulabilirsin kendine.
Geyik derken anlamadım