Kendi zevki için çocuğuna canilik yapan anne var mıdır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aaaay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bekarmışsın anladığım kadarıyla.eş derdin yok çocuk derdin yok. olmayan şeyler için ne diye kafa yoruyorsun bize de burada kafayı yedirtiyorsun.evlen görürsün bunları:37:

Anlamayalım diye çok uğraşmış ama biz kk kadınları davinci şifresi gibi çözdük olayı heyt be :ssz:

senın o gözünle gördüğün kişi var ya? onu anneden sayma

Son düzenleme:
Çocuğuna uyku ilacı veren anneler mi varmış ? Bazı bitki çayları var bebek ürünlerinde...Gece çayları...Bunları kastetmiyorsundur umarım...

evet var gozmle gordum ben bunu

Nasıl yani siz bir yakınınızın evinde iken '' dur hele ben şu çocuğa bir uyku ilacı vereyim de adamla az biraz işimiz var '' mı dedi birisi size???

Zevk kelimesi keyif anlamında kullanılmış sanırsam.
Keyfine bakan kafasına göre takılan gibi.
Cinsellik olduğunu düşünmedim.
Tdk gibi açıklama yaptım vesselam :ssz:

Çok teşekkürler..
Ben baştan konunun ucunu kaçırdım ya, öyle de gidiyor:31:
Konu sahibesinin önce yazısını çözmeye, şimdi de yazısına yüklediği anlamları çözmeye uğraşıyorum..
Ama azimliyim, o ayrı:ssz:

ilaçtan kastınız ne onu çok merak ettim ben açıkçası arkadaşın dediği gibi bitki çayları mı yoksa ha bide ordaki zevke takılmışsınızda ben uyku ilacı kısmına takıldım yani ev işi yada yemek yapmak için yada tv seyretmek içşin ilaç verilse normal mi olacak cinsellik içinmi anormal sadece yani

Çok teşekkürler..
Ben baştan konunun ucunu kaçırdım ya, öyle de gidiyor:31:
Konu sahibesinin önce yazısını çözmeye, şimdi de yazısına yüklediği anlamları çözmeye uğraşıyorum..
Ama azimliyim, o ayrı:ssz:

Bulmaca çözmeyi sevenler kulubüne hoşgeldiniz öyleyse :7:

Bulmaca çözmeyi sevenler kulubüne hoşgeldiniz öyleyse :7:

Ama konu sahibesinin hakkını vermek lazım..Bize sürekli ufak ipuçları vererek konuya olan heyecanımızı canlı tutuyor..
Bize sıkı beyin jimnastiği yaptırıyor..
Şu anda bir beyin fırtınası içinde oradan oraya savruluyoruz..
Ve konu sahibesinden yeni bir ipucu bekliyoruz:27:

bızım komsu atarax verdı cocuguna kızlar

Konularınızı sohbet amaçlı açıyorsanız,geyik sohbeti bölümüne açabilirsiniz.
Eğer 2-3 cümle ile açtığınız her konu için benim derdim bu diyorsanızda,düzgünce anlatırsanız yardımcı olanlar çıkacaktır.

Sesli harfleri kullanmama konusunda herkesle hem fikirim

Çocuklara uyku ilacı vermek konusunda haklısın, yapan anneler var. Çocuklar konusunda özellikle yaşadığım sitede öyle şeyler görüyorum ki aklım duruyor bazen.

Ayağının altında dolaşmasın diye sabahtan sokağa salıp, gece 12:30 a kadar eve almayan mı dersin, kurana gideceğim uyusun diye ilaç veren mi dersin, yaşını büyütüp okula gönderen mi dersin ne ararsan var. Hele bir tanesinin çocuğu düşmüş, dudağı patlamış aldım götürdüm evine görmüyor musun dedim kadına, nasıl göreyim 4 taneler, her birini takip edemem ki dedi :53::53: Dumur oldum kapıda,çocuğun ağzı burnu kan içinde, kadının umuru değil, yıka oğlum yüzünü bişey olmaz dedi.

Tam şu anda bak biri camdan bağırıyor;

Çocuk: acıktım anneee
Kadın : ekmek arası yapıyorum, eve gelme temizliğim bitsin
Çocuk:ne zaman gelicem anne
Kadın: 9 da falan gel, geç kalma yarın okul var =)))

Memleketim insanı, her türlüsü var :52::52:

bu benim derdim degıl anlamayan anlamasın benı ben duzgunce bole yapanlar var dedım sızdede cevrenizdede varmı dedım bızım komsu dedıkı ben gece oglum uyumuyor kocamla beklemıyor cocuga bagırıyor dıye ataraxla uyuturum dedı bırıde bende dedım cocugu dovup gece esınle yatıyorsun annesın sende dedım evet dedı gayette guzel yatıyorum dedı dahasıda var

Doktor mu önermiş,kendiliğinden mi kullanıyor ? Atarax uyku ilacı değil,sakinleştirici diye biliyorum...Dr.önerisiyle yaş guruplarına göre dozajı ayarlanarak verilebiliyor...Uyku durumu da yan etkilerinden biri galiba...

bu benim derdim degıl anlamayan anlamasın benı ben duzgunce bole yapanlar var dedım sızdede cevrenizdede varmı dedım bızım komsu dedıkı ben gece oglum uyumuyor kocamla beklemıyor cocuga bagırıyor dıye ataraxla uyuturum dedı bırıde bende dedım cocugu dovup gece esınle yatıyorsun annesın sende dedım evet dedı gayette guzel yatıyorum dedı dahasıda var

Oldukça tuhaf bir ortamda yaşıyorsunuz doğrusu :31:
Ben çevremde rastlamadım hiç..Varsa da eğer ben bilmiyorum..

Back
X