Kendi zorla davet ettiren misafir

kuru pasta alın yada a 101 falan varsa yakınlarda hazır tramısu falan var yanına da hazır fırına surmelık boreklerden alın bes dk ıkramlıklar hazır yanına da bır cay tamamdır.

Hazır birşeyler koyun,dondurulmuş börek falan alıp fırına atın

temizlik için eşinizden yardım alın
ikram içinde marketten hazır bırseyler oldu bitti
kasmayın:)

Cuma davet edip uzun uzun ikram yapacağınıza gelsinler bugün alın hazır ikramlıklar pastaneden, çalışıyorum kendim yapamadım deyin geçin, kendinizi yorup canınızı sıktığınıza değmez:)
Ben mi çok rahatım bilmiyorum ama hiç kasmam yani böyle şeyler için ya baştan kabul etmem ya da elde ne varsa .

Bi yaş pasta bi kuru pasta bi de makarna salatası verirsin olur biter. Öyle anlayışsız insanlara çok bile

Dayatma yapması hiç hoş olmamış,çalışan insanın halinden hiç anlamıyorlar
Çay kurupasta ikram et.Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.

Gıcık insan türü!
Sonuç nasıl oldu?

Hazir alirsin. Mazeretinide bildirirsin. Ne anlarsa anlasinlar gerisini..

Gıcık insan türü!
Sonuç nasıl oldu?
Sonuç berbat oldu. Sağolsun her gelen bir şey getirmiş ama kimse hiç bir ise elini sürmedi. 12 13 kisiye tek basima yetistim resmen.Biz yaparız hallederiz diye kendini davet ettiren kadın geçti baş köşeye oturdu. Artık gidecekleri sıra bi mutfağa uğradı. ''Aa canım biz toplardik niye beklemedin'' dedi o kadar. Saat 11e geliyordu bu arada.

12-13 kişiyi nereden toparlamışta gelecek hepsi evini mi görmeye meraklı hem de akşam vakti yani ne alaka. Gündüz olsa anlarım da bu insanların evi barkı kocası yok mu o kadar kişi. Yemek yemekle vakit kaybetme çayın yanına birşeyler hazırla hemen bir kek at fırına bir de milföyden bir börek o da çabuk pişer zaten bir de salata tarzı bir şey. Gerçi konu eskiymiş ağırlamışsınızdır bile ama.

çalışan bayanlar için boş vakitler öyle kıymetli ki böyle düşüncesiz insanlara deli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…