Maalesef yarın işim uzayacak en iyisi haftaya gelin de bence çalışan bayansın temizlik ikramlık derken iki ayağın bi papuca girmesinSinirden çıldırmak üzereyim. 1 saat kadar önce eltim aradı. Napiyosunuz uzun zamandır gorusemiyoruz filan derken yarın size gelmeyi düşünüyoruz dedi. Yeni tasindigimiz için evi görmek istiyor digerleri bahane. Neyse. Bende zaten cuma günü çağırmayı dusunuyordum ama sadece esinin ve kendisinin gelecegini dusunerek yarin musaitseniz yarin gelin dedim. Tamam o zaman ben ayşe yle fatma ya da haber veriyim yarın akşam gelelim dedi (11 12 kisi).Tabi ben şok. E benim hiç bi hazırlığım yok cuma günü musaitseniz daha iyi olur hem haftasonu dedim. Müsaitim ama cumartesi günü misafirlerim gelecek hazırlık yapmam lazım dedi. Ben hala cuma gunu gelin diyorum ama duymamazliktan geliyor.Neyse baktım bu gelmeyi kafasına koymuş, onlari ben arar davet ederim sen zahmet etme diyebildim sadece..
Calisiyorum ve akşam 5te evde oluyorum. Bunların gelmeleri nerden baksan 7-8. Ben ne ara evimi toparliycam ne ara yemek yiycem ne ara ikramlik hazirliycam ? Cok yorgun ve uykusuzum. Suan biseyler yapmaya hic mecalim yok. Tamam demiş bulundum artık. Bi bahaneyle iptal etsem çok mu ayıp etmiş olurum ?
ama kendisi yapacağı hazırlığı iyi biliyorSinirden çıldırmak üzereyim. 1 saat kadar önce eltim aradı. Napiyosunuz uzun zamandır gorusemiyoruz filan derken yarın size gelmeyi düşünüyoruz dedi. Yeni tasindigimiz için evi görmek istiyor digerleri bahane. Neyse. Bende zaten cuma günü çağırmayı dusunuyordum ama sadece esinin ve kendisinin gelecegini dusunerek yarin musaitseniz yarin gelin dedim. Tamam o zaman ben ayşe yle fatma ya da haber veriyim yarın akşam gelelim dedi (11 12 kisi).Tabi ben şok. E benim hiç bi hazırlığım yok cuma günü musaitseniz daha iyi olur hem haftasonu dedim. Müsaitim ama cumartesi günü misafirlerim gelecek hazırlık yapmam lazım dedi. Ben hala cuma gunu gelin diyorum ama duymamazliktan geliyor.Neyse baktım bu gelmeyi kafasına koymuş, onlari ben arar davet ederim sen zahmet etme diyebildim sadece..
Calisiyorum ve akşam 5te evde oluyorum. Bunların gelmeleri nerden baksan 7-8. Ben ne ara evimi toparliycam ne ara yemek yiycem ne ara ikramlik hazirliycam ? Cok yorgun ve uykusuzum. Suan biseyler yapmaya hic mecalim yok. Tamam demiş bulundum artık. Bi bahaneyle iptal etsem çok mu ayıp etmiş olurum ?
Kuru pasta, hazır kek vs. al. Çay bile koyma kola vs. ver. Ben olsam öyle yaparım. Burun kıvırmaya kalkan olursa da e haftaiçi gelirseniz olacağı bu derim. Sonra da nasıl dedikodumu yapıyorlardır şimdi der gülerim kendi kendimeSinirden çıldırmak üzereyim. 1 saat kadar önce eltim aradı. Napiyosunuz uzun zamandır gorusemiyoruz filan derken yarın size gelmeyi düşünüyoruz dedi. Yeni tasindigimiz için evi görmek istiyor digerleri bahane. Neyse. Bende zaten cuma günü çağırmayı dusunuyordum ama sadece esinin ve kendisinin gelecegini dusunerek yarin musaitseniz yarin gelin dedim. Tamam o zaman ben ayşe yle fatma ya da haber veriyim yarın akşam gelelim dedi (11 12 kisi).Tabi ben şok. E benim hiç bi hazırlığım yok cuma günü musaitseniz daha iyi olur hem haftasonu dedim. Müsaitim ama cumartesi günü misafirlerim gelecek hazırlık yapmam lazım dedi. Ben hala cuma gunu gelin diyorum ama duymamazliktan geliyor.Neyse baktım bu gelmeyi kafasına koymuş, onlari ben arar davet ederim sen zahmet etme diyebildim sadece..
super olur cig kofte sana tavsiyem kek yap bence o daha basit diger seyleri hazir hiiic ugrasmaYorumlarınız için teşekkür ederim. Başta acaba ben mi buyutuyorum dedim ama gördüğüm kadarıyla herkes benle aynı fikirde. Akşam iptal etmeyi düşündüm ama şimdi cuma günü gelin desem çok uğraşmam gerekecek. Şu durumda emrivaki yaptıkları için mecburen ne bulurlarsa onu yiycekler. Benimde işime geldi açıkçası. Hiç değilse kafam rahatlar.
Evde bir şeyler hazırlamam cok zor olur.Pasta almayi düşünüyorum. Geleceklerden biri cupcake tarzı bir şey yapacak. Diğerleride tahminen kurabiye tarzı bişeyler alırlar. Patates salatasıda yapabilirim ama yetistiremem diye korkuyorum. Acaba diyorum bunların yanına çiğ köfte mi alsam ?
al hazır kurabiye koy önlerine. zorla misafire mustahakSinirden çıldırmak üzereyim. 1 saat kadar önce eltim aradı. Napiyosunuz uzun zamandır gorusemiyoruz filan derken yarın size gelmeyi düşünüyoruz dedi. Yeni tasindigimiz için evi görmek istiyor digerleri bahane. Neyse. Bende zaten cuma günü çağırmayı dusunuyordum ama sadece esinin ve kendisinin gelecegini dusunerek yarin musaitseniz yarin gelin dedim. Tamam o zaman ben ayşe yle fatma ya da haber veriyim yarın akşam gelelim dedi (11 12 kisi).Tabi ben şok. E benim hiç bi hazırlığım yok cuma günü musaitseniz daha iyi olur hem haftasonu dedim. Müsaitim ama cumartesi günü misafirlerim gelecek hazırlık yapmam lazım dedi. Ben hala cuma gunu gelin diyorum ama duymamazliktan geliyor.Neyse baktım bu gelmeyi kafasına koymuş, onlari ben arar davet ederim sen zahmet etme diyebildim sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?