• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendilerini geri çekmelerini nasıl sağlayacağım

kazayagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
356
3
46
Edirne
kızlar
dün akşam eşimin bi erkek akrabası ameliyat olduğu için geçmiş olsuna gidecektik
bende ara bakalım müsait mi dedim? sonuçta erkek olabilir yani yeni ameliyat olduğu için yatıyodur ne bileyim nezaket gereği ara dedim
eşim ordan başladı ben doğum yapınca insanlara müsait değilim gelmeyinmi diyecekmişim
tabiyki geleceklermiş
kayınvalidede tabi gelecekler mevlüt yapacaz yok ben çocuğu sütle çıkıycam yok zeytinyağı sürcem
zaten doğumdan sonra buraya geleceksin burda yatacaksın falan bi sürü şey
adetleri çocuk daha yeni doğmuşken mevlüt yapıyorlar çocuğu elden ele gezdiriyorlar bu dediğim köyde oluyo
bende istemiyorum öyle dedim
eve gelirken kavga ettik madem ölümüzede kimse gelmesin ne biçim insansın falan dedi eşim
konuşmadım ağladım
sabahta erkenden şehirdışına çıktı
giderken Allah korusun uzağa gidiyosun yolda başına bişi gelse yada döndüğünde beni bulamasan hiçmi düşünmüyosun insan bi Allahaısmarladık der dedim sende bana dün akşam aynısını yaptın dedi gitti
akşam geçte olsa eve gelecek ne yapsam bilmiyorum
benim ne düşündüğüm ne istediğim umurlarında değil
benim kendi annem var ablalarım var ama benim tarafı hiç takmıyorlar kafalarından ne isterlerse öyle yapıyorlar ne yapacağımı şaşırdım
kendilerini geri çekmelerini nasıl sağlayacağım bilmiyorum

tamam haklı olabilrisin ama arkadasım ama esinde ne yapsın oda annesi hem senin istemdiğin adet dedğin seylerle büyümüs esin onu sevip almıssın ama ne varki yapsınlar bence önemli olan ney biliyormusun bebege zarar vercek bir sey yapılmasına izn vermemek yoksa bence bebege zeytin yagı sürmek yada mevlüt okutmak he r kayınvalide ister böle seyler torun baldan tatlıdır sonucta bir sey daha söleyeyim onlar senin bebegini ne kadar severlerse o kadar onlara karsı kenine güveni geliyor insanın

sence yeni doğmuş bebeğin 500 kişinin elinden geçmesi ona zarar vermez mi?
doğuracak olan ben değilmiyim?
ne istediğimin hiç mi önemi yok

Siz haklısınız.
Bu erkeklerle uğraşmak o kadar zor ki,
annelik psikolojisini yaşayan sizsiniz, ama üste çıkan,
üzen, karnında ki çocuğu bile düşünmeyen erkekler.
Mevlüt filan tamam da, herşey onların istedikleri gibi olacak değil.
Siz de kafanıza yatanı yapın, yatmayanı yapmayın.
Eşiniz zaten tribini yapıyor, yapmaya devam etsin.
Ben kendi ailemden uzakta başka bir şehirde oturuyorum.
Şuan hamileyim ve onların yanımda olmamalarının sıkıntısını daha çok çekiyorum.
Allah kısmet ederse de doğumu mu onların yanında yapmak istiyorum.
Kimsenin de birşey demeye hakkı olmadığını düşünüyorum.

Son düzenleme:
tiryandafila

benim annem aynı şehirde ama onunda ne düşündüğünü düşünen yok
ya sen ne nasıl istiyosan öyle olsun demek bu kadar mı zor
daha şimdiden yapacaksın edeceksin
sinirleniyorum
güzel bişey mi

Back
X