Kimsenin yanına kalmaz yaptığı, zaman...Benim gösterdiğim toleransı bana göstermeyip ilk fırsatta suçlu ilan edildim ya aklıma geldiğince çıldıracak gibi oluyorum. Ah ahmak kafam.. Sorun çıkmasın diye diye hep alttan aldığım o günler, keşke geri gelseler de ben de onların yaptığı gibi arkadaşlık kisvesi altında laf sokup hesap sorsam. ah! öyle pişmanım ki, bencil davranmayıp ilk olayda ne oluyorsa olsun demediğim için. Hala tevazu gösterip hakettikleri gibi davranmadığım için nasıl pişmanım bir bilseniz. Ama işte yanlışın içerisindeyken göremiyorsun, manipüle edildiğinini fark edemiyormuşsun.Bir gün çizgimi bozup hepsine saldıracağım, zor tutuyorum kendimi.
Tüm laflarımı kendilerince kırpıp insanlarla aramı bozan, sahte kahkahalarına şahit olmak zorunda kaldığım ve bana nefret duygusunun ne kadar keskin olduğunu fark ettiren bu insanlara neden hiçbir şey olmuyor?
Geçmişe çok takılmamanı tavsiye ederim.
Tüm yaşadıkların sana ders olsun,bundan sonraki insan ilişkilerinde daha mesafeli ve uzak durursun.
Şu anda geçmişi düşündükçe sinirlenmek sadece sana zarar verir,o beğenmediğin,kötü dediğin insanlar hayatlarına kaldığı yerden devam ederler.
Birilerine kötü bir şey olmasını dilemek de sıkıntı bence. Allaha havale et,o en doğrusunu bilendir.
valla çok iyi aldım dersimi. görünüşüne aldanıp her şeyimi anlattığım kadın resmen manipülatör bomboş biriymiş, layığını bulur umarımInsanlar ne yazık ki boyle... bahsettiginiz turun ornegi bol bol hepimizin cevresinde farkli ad ve simalarda var... bu yasadigin sana ders olsun kimseye aniden sevgi saygi sahiplenme duyma.. koca bi mesafe ayarla yeni taniyacagin insanlara..
süpersiniz, özellikle şu cümleniz.. kazıdım hafızama ^^Onlar gibi yalan, iftira, şeytani planlar yapabilen biri olmadığım için şükrettim hatta. Kendinle başbaşa kaldığında vicdanının rahatsa en doğru şekilde davranmışsın demektir. Çünkü kendinle hesaplaşmak başkalarıyla savaşmaktan daha zordur. Omzuma böyle bir yük almadığım için iyi ki diyorum tam aksine.
Sizde böyle düşünün ve eleştirdikleriniz gibi davranmadığınız için şükredin.
haklısınız. öfkelenmek sadece bana zarar veriyor, en doğrusu olağan akışa bırakmak her şeyi. ama bazen yapamıyorum işte. işimle, hobilerimle ilgileniyorum boş kaldığım an bu düşünceler sarıyor, cok üzülüyorum ve sinirleniyorum. bu kadar alalede haksızlığa kayıtsız kalamıyorum.
valla çok iyi aldım dersimi. görünüşüne aldanıp her şeyimi anlattığım kadın resmen manipülatör bomboş biriymiş, layığını bulur umarım
Çünkü onlar çok güzel oynuyorlar rollerini iyi yapıyor allah var görüyorBenim gösterdiğim toleransı bana göstermeyip ilk fırsatta suçlu ilan edildim ya aklıma geldiğince çıldıracak gibi oluyorum. Ah ahmak kafam.. Sorun çıkmasın diye diye hep alttan aldığım o günler, keşke geri gelseler de ben de onların yaptığı gibi arkadaşlık kisvesi altında laf sokup hesap sorsam. ah! öyle pişmanım ki, bencil davranmayıp ilk olayda ne oluyorsa olsun demediğim için. Hala tevazu gösterip hakettikleri gibi davranmadığım için nasıl pişmanım bir bilseniz. Ama işte yanlışın içerisindeyken göremiyorsun, manipüle edildiğinini fark edemiyormuşsun.Bir gün çizgimi bozup hepsine saldıracağım, zor tutuyorum kendimi.
Tüm laflarımı kendilerince kırpıp insanlarla aramı bozan, sahte kahkahalarına şahit olmak zorunda kaldığım ve bana nefret duygusunun ne kadar keskin olduğunu fark ettiren bu insanlara neden hiçbir şey olmuyor?
İş saldırma noktasına gelmeden isteklerinizi ve öfkenizi uygun bir dille ifade etmeyi öğrenmek zorundasınız. Hayat insana zorla öğretiyor zaten. Tepki vermezseniz inanın zamanla ruh sağlığınız bozulur.Benim gösterdiğim toleransı bana göstermeyip ilk fırsatta suçlu ilan edildim ya aklıma geldiğince çıldıracak gibi oluyorum. Ah ahmak kafam.. Sorun çıkmasın diye diye hep alttan aldığım o günler, keşke geri gelseler de ben de onların yaptığı gibi arkadaşlık kisvesi altında laf sokup hesap sorsam. ah! öyle pişmanım ki, bencil davranmayıp ilk olayda ne oluyorsa olsun demediğim için. Hala tevazu gösterip hakettikleri gibi davranmadığım için nasıl pişmanım bir bilseniz. Ama işte yanlışın içerisindeyken göremiyorsun, manipüle edildiğinini fark edemiyormuşsun.Bir gün çizgimi bozup hepsine saldıracağım, zor tutuyorum kendimi.
Sunu duymustum ve cok dogru gelmisti.Allah (cc) kulu böbürlenmesin diye beddua edene gostermezmis.Belki de cezasini cekiyor ama gormeyecegiz.Benim yuzumden kotu durumda demeyecegiz.Yasattigini yasamadan kimse gocmeyecekBenim gösterdiğim toleransı bana göstermeyip ilk fırsatta suçlu ilan edildim ya aklıma geldiğince çıldıracak gibi oluyorum. Ah ahmak kafam.. Sorun çıkmasın diye diye hep alttan aldığım o günler, keşke geri gelseler de ben de onların yaptığı gibi arkadaşlık kisvesi altında laf sokup hesap sorsam. ah! öyle pişmanım ki, bencil davranmayıp ilk olayda ne oluyorsa olsun demediğim için. Hala tevazu gösterip hakettikleri gibi davranmadığım için nasıl pişmanım bir bilseniz. Ama işte yanlışın içerisindeyken göremiyorsun, manipüle edildiğinini fark edemiyormuşsun.Bir gün çizgimi bozup hepsine saldıracağım, zor tutuyorum kendimi.
Kötü konuşmaya hiç gerek yok hatta konuşmaya gerek yok sessizlik en fenasıdır karşı tarafı daha beter delirtir bu insanlarla direk irtibatı kesin zaten dayanamayıp soracaklar size açıklama yapmak zorunda değilim arkamdan konuşacaksınız oda umrumda değil görüşmek konuşmak istemiyorum yolunuz açık olsun bitti gitti hiç kendimi yoramam üzemem vallaBenim gösterdiğim toleransı bana göstermeyip ilk fırsatta suçlu ilan edildim ya aklıma geldiğince çıldıracak gibi oluyorum. Ah ahmak kafam.. Sorun çıkmasın diye diye hep alttan aldığım o günler, keşke geri gelseler de ben de onların yaptığı gibi arkadaşlık kisvesi altında laf sokup hesap sorsam. ah! öyle pişmanım ki, bencil davranmayıp ilk olayda ne oluyorsa olsun demediğim için. Hala tevazu gösterip hakettikleri gibi davranmadığım için nasıl pişmanım bir bilseniz. Ama işte yanlışın içerisindeyken göremiyorsun, manipüle edildiğinini fark edemiyormuşsun.Bir gün çizgimi bozup hepsine saldıracağım, zor tutuyorum kendimi.
maalesef zamanında yapmadım bunu, öylesi daha iyiymiş ama arkadaş yerine koyup devam ettim işte, arsızlığı bana söktü, sonra sildim her yerden, arkadaş toplantılarında da cok döndürmüşlerdir muhabbetimi. sucu bana yıkıp kendilerini haklı ilan ettiler falan. körler sağırlar mantığıyla devam ediyorlar işteKötü konuşmaya hiç gerek yok hatta konuşmaya gerek yok sessizlik en fenasıdır karşı tarafı daha beter delirtir bu insanlarla direk irtibatı kesin zaten dayanamayıp soracaklar size açıklama yapmak zorunda değilim arkamdan konuşacaksınız oda umrumda değil görüşmek konuşmak istemiyorum yolunuz açık olsun bitti gitti hiç kendimi yoramam üzemem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?