He he komplekslidir..
Bakın bana akıyor paçalarımdan kompleksler..:CüvCüv:
Yahu seviyorum kendimi,bunu dile getirmenin ne mahzuru var ki...
Allahıma çok şükür zekiyim,güzelim,seksiyim..hihoyyyt
Eksiğim yok fazlam var..:icecream:
He işte bir de komplekslerim var.. Hangi konuda olduğunu bilmediğim komplekslerim...:lepi:
aman neysem oyum beni nasıl görüyorlarsa öyleyim. şöyleyim böyleyim demem. karşımdaki söylesin,ben değil....
aman neysem oyum beni nasıl görüyorlarsa öyleyim. şöyleyim böyleyim demem. karşımdaki söylesin,ben değil....
bir insan bişeyi nekadar çok anlatırsa, o insanda o şey yoktur...
iki lafından biri ayyy çok güzelimse, kendini hiç beğenmiyordur...
iki lafından biri çok başarılıyımsa, iş yerinde kimse sallamıyordur...
iki lafından biri aşığım, kocam bana deliler gibi aşıksa, gidin bakın, ya kocası sabah gelir eve, ya da kavga gürültü hiç bitmez o evde...
30 yıllık hayat tecrübem bana bunu öğretti...sahip olduğum şey görülür, bilinir zaten...
inatla bağırıp söylemeye gerenk yok...
bir insan bişeyi nekadar çok anlatırsa, o insanda o şey yoktur...
iki lafından biri ayyy çok güzelimse, kendini hiç beğenmiyordur...
iki lafından biri çok başarılıyımsa, iş yerinde kimse sallamıyordur...
iki lafından biri aşığım, kocam bana deliler gibi aşıksa, gidin bakın, ya kocası sabah gelir eve, ya da kavga gürültü hiç bitmez o evde...
30 yıllık hayat tecrübem bana bunu öğretti...sahip olduğum şey görülür, bilinir zaten...
inatla bağırıp söylemeye gerenk yok...
bir arkadaşımın kayınvalidesi (arkadaşımda manken gibidir gerçekten) durup dururken senin bacakların çok kalın şişmansın demiş, arkadaşımda sen kendi kızına bak onun bacakları çatlaklarla dolu ama hala mini etek giyiyor diye cevap vermiş. kayınvalidesi, ama öyle söyleme benim kızım çok güzel hiç öyle kusurları yok, hem öyle dediğini duymasın çok üzülür demiş kaydirigubbakcemile3 benim iş yerimde başka bir arkadaşımda evim şöyle evim böyle çok zenginiz diyip duruyordu birgün evine gittim hiçte anlattğı gibi değildi çok şaşırmıştım. bu tarz insanların bence kompleksleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?