kendini öven insanların karakteri yeterince gelişmemiştir, olgunlaşmamıştır....her ne konuda olursa olsun...ister kendiyle ister başka şeyleriyle övünsün hepsi aynı kapıya çıkar...
He he komplekslidir..
Bakın bana akıyor paçalarımdan kompleksler..:CüvCüv:
Yahu seviyorum kendimi,bunu dile getirmenin ne mahzuru var ki...
Allahıma çok şükür zekiyim,güzelim,seksiyim..hihoyyyt
Eksiğim yok fazlam var..:icecream:
He işte bir de komplekslerim var.. Hangi konuda olduğunu bilmediğim komplekslerim...:lepi:
kendini sevmek çok başka bişey
övünmek daha başka övünmek ğenelde boş insanların işidir
başkaları tarıfından övülmek başka bişey dir
siz neyinizle övünüyorsunuz güzellik zekilik bi meziyet değilki
övüneceksen eğer mesleğinle kariyerinle veya eğitiminle övün
insanın kendini övmesi hep bana komik ğelmiştir
bir insan niye kendiyle övünsün ki, karşısındakine bişey kanıtlamak istemiyorsa...
hazmetmiş olsa neden ispata çalışsın ki...
kime ya da neyi...
komik...
arkadaşlar sizce insanlar kendilerini niye överler bazı kadınlar çocuklarıyla çok övünürler olmamış birşey varmış diye ballandıra ballandıra anlatırlar, yüksekten uçarlar olduklarından çok zengin göstermeye çalışırlar ya da çok entellektüel im tavrına bürünüp dahada küçük düşerler. bu insanlar kimseyi beğenmezler karşısındakinde sürekli bir kusur ararlar, iyi birşey yapınca senin adına sevinip tebrik etmek yerine, gözlerine diker adamın üstüne bölee akannehir ben bu insanların kompleksli olduğunu yapmak isteyipde yapamadıkları şeyler yüzünden psikolojilerinin bozuk olduğunu düşünüyorum. ya siz ? buyrun konuşalım tartışalım bende yanlış düşünüyor olabilirim tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?