Kendiliğinden düşük

Beatrice00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
1.036
954
123
Kizlar ben 7 haftalik hamileyken dusuk oldu. Normalde 5+4 te kese ve yolk sac görmüştük saglikliydi. 7. Haftada kahverengi akintim basladi dr gittik kese 4+6 gozukuyordu gerilemişti. Dr bir hafta bekleyip kendiliginden düşsün dedi. Ertesi gun kanamam arttı ve dusuk gerceklesti. 1 hafta sonra kontrole gittim beta dusmus ve parca kalmamis dedi dr. Ilk gebeligimdi. Benzer durumlar yasayan oldu mu acaba sonrasinda neler yaptiniz

Benimde ocak ayında 5 haftalık düşüğüm kanama ile gitmişti. Çok minik olduğu için. 15 20 gün sürer sonra normale dönersin cnm. Daha 15 gün oldu bu 2. Düşüğüm mesela 2 aylık olduğu için kürtaj oldum o daha zor inan. Demem o ki beterin beteri var. Üzme kendini ki başında olmuş sağlıksız mış. Rabbim nasip eder yine inşlh sağlıklı bir gebelik ve doğum

Ilk dusukten sonra dr gitmis miydiniz . 2. Dusuk olmus genetik test yaptır mismiydiniz

Inşallah isteyen herkese nasip eder . Kanamam cok azaldi benim 9 gun oldu . Umarim en kisa zamanda normale doneriz hayirlisi ile . Ben adet duzeni vs onlardan korkuyorum

Ilk dusukten sonra dr gitmis miydiniz . 2. Dusuk olmus genetik test yaptır mismiydiniz
Gitmiştim ilk düşükte ama bişey demedi tutunamamis sağlıksız vs. İkinci den sonra genetik test yapılıyor muş evet. Ama parça alınmadı malesef kürtaj da. Sonradan genetik test nasıl yapılıyor bilmiyorum

Benimde seninkinin aynisi oldu.Adetim yaklaşık 35 gun sonra geldi.İnşAllah Rabbim bir daha yasatmasin ayni syleri.

Genetik test esin ve senden kan alinarak yapiliyor uni hastanelerinde yapiliyor vakit kaybetmeden git toparlaninca

Doktor neden progestan vermek yerine bekleyelim düşsün dedi anlayamadim

Benimde 6. Hafta da kendiliğinden düşük oldu. Perşembe günü düşürdüm, dünde doktorda teyit ettik. Kanamam hala devam ediyor. Geçen pazar başlamıştı kahverengi lekelenme, sonra kanamaya döndü, progestanla beraber. Elhamdülillah çok ağır olmadan geçiyor şimdilik. Benimde ilkti. Geçmiş olsun herkese.

Doktor neden progestan vermek yerine bekleyelim düşsün dedi anlayamadim
Soyleki ilk ultrasonda kese ve yolk sac haftaya uyumu idi. 7 haftada olmasi gereken ve embriyo olusmasi gereken kese 4+6 gerilemisti . Ve beta hcg 15 gun once 612 ydi 15 gun sonra 3300 du. Butun bunlarin hepsi sagliksiz bi gebelik olduğunu gosteriyor. Ki ben yine de kullandim progestan 2 defa alabildim ona ragmen dusuk oldu

Gecmis olsun sana da canim bana 10 gun oldu kanamam bitti sayilir . Sicak tut kendini dinlen agir kaldirma ayni lohusa gibi olunuyormus ve enfeksiyona dikkat et . 2 hafta kadar sonra rahim agzi tam anlamiyla kapanirmis ondan sonra toparlaniyorsun artik.

Yaa bende iş, güç yapmaya çalıştım ama sancım arttı. Dediğiniz gibi yapayım inşallah. Gaz probleminiz oldu mu peki?

Bende 7 kasımda düşük yaptim 6 haftalıktım. Kanamam baya azaldı . Sonrası nolur bilmiyorum. Insllah tekrarlayan düşüklerden olmaz

Bende şubat ayında 6+4te düşük yaptım. İlk gebeliğimdi çok ağrılı oldu düşükte. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ama o da kimyasal gebelik oldu. Bekliyoruz bakalım kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…