- Konu Sahibi Beatrice00
-
Geçmiş olsunBende 6+3 günlük düşük yaptim 1 hafta oluyor . Kürtaja gerek kalmadi. Kanamam 5 günde bitti
Pek gecmedi galiba ilk gebeliğimdi . Çok umutlarım yıkıldı . Zor günler geçiriyorum . Elim karnıma gidiyor istemsizce bilmiyorum cok zorGeçmiş olsun
Benimde ilkti ama umutlarımız yıkıldı diye düşünmeyelim. Biraz mizaç meselesi tabi ama çok içselleştirmemekte fayda var. Çok şükür ki, kürtaja gerek kalmadı ya da başka türlü operasyonlara. Nasib böyleymiş. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin Rabbim. Kendinizi oyalayın, çok düşünmeyin.Pek gecmedi galiba ilk gebeliğimdi . Çok umutlarım yıkıldı . Zor günler geçiriyorum . Elim karnıma gidiyor istemsizce bilmiyorum cok zor
Ayni fikirdeyim ben de toparlandim cok sukur vardir bunda da bi hayir deyip onumuze bakmamiz lazim ❤Benimde ilkti ama umutlarımız yıkıldı diye düşünmeyelim. Biraz mizaç meselesi tabi ama çok içselleştirmemekte fayda var. Çok şükür ki, kürtaja gerek kalmadı ya da başka türlü operasyonlara. Nasib böyleymiş. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin Rabbim. Kendinizi oyalayın, çok düşünmeyin.
Gecmis olsun anliyorum sizi ama ayni seyleri yasadim ben de sukretmek lazim sureci cok agir da atlatabilirdinizBende 6+3 günlük düşük yaptim 1 hafta oluyor . Kürtaja gerek kalmadi. Kanamam 5 günde bitti
Bende 6+3 günlük düşük yaptim 1 hafta oluyor . Kürtaja gerek kalmadi. Kanamam 5 günde bitti
Evet çok zorlandımEpeyce bir agri yaşamsıssınizdır eminim.
Evet çok zorlandım
1 kere adet olduktan sonra kendini hazır hissediyorsan bir problem yok dedi sadece 1 adet görüp sonra devam edebilirsin dedi . Sizede çok geçmiş olsun sizin doktorunuz ne kadar süre dediGecmis olsun canim, 5 gün önce ben de yasadim aynı seyleri. Ilk gebeliklerde oluyor malesef. Boylr durumlarda genelde 2. Gebelikler daha saglikli oluyormus. Dokrtorun kac ay korunma önerdi?
1 kere adet olduktan sonra kendini hazır hissediyorsan bir problem yok dedi sadece 1 adet görüp sonra devam edebilirsin dedi . Sizede çok geçmiş olsun sizin doktorunuz ne kadar süre dedi
Bana 3 ay dedi. Acaba neye göre söylüyorlar bu süreyi?
Simdi youtubeda bir doktorun konusmasini dinledim. Eger kaybınız 10 haftaliktan buyuk degilse bir kez adet gormeniz yeterlidir diyor. Doktoruma yeniden danisicam bu durumu.
Geçmiş olsun size de, amin ecmain.Merhaba kızlar Bende 1 kasımda düşük yaptım 5 haftalıkken rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
Ben de 1 kasimda dusuk yaptim 7 haftaydi ama embriyo olusmamisti kese gerilemisti gecmis olsun kurtaj oldunuz mu sureciniz nasil olduMerhaba kızlar Bende 1 kasımda düşük yaptım 5 haftalıkken rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
Sağol canım sanada geçmiş olsun benimde 6 haftalıklı ama geç döllenme olmuş kese görğnmüştü sonrasında kanamam başladı kürtaja gerek yok dedi doktor rahim temizmiş çünkü korunma dedi bide sen kürtaj oldunmuBen de 1 kasimda dusuk yaptim 7 haftaydi ama embriyo olusmamisti kese gerilemisti gecmis olsun kurtaj oldunuz mu sureciniz nasil oldu
Ben de ayni senin gibi oldum kurtaj olmadim konrtole gittiğimde temizlenmis dedi dr adetten sonra baslayabilirsin beklemene gerek yok dedi . Sadece benim yolk sac da olusmustu embriyo olusmamistiSağol canım sanada geçmiş olsun benimde 6 haftalıklı ama geç döllenme olmuş kese görğnmüştü sonrasında kanamam başladı kürtaja gerek yok dedi doktor rahim temizmiş çünkü korunma dedi bide sen kürtaj oldunmu
Valla benim bi kese vardı onunda gelişimi durmuştu kese baloncuğunu görmüştük falan dedi doktor acaba yunurtlama oldumu bizde yaa gün aşırı denedik ama belli olmazBen de ayni senin gibi oldum kurtaj olmadim konrtole gittiğimde temizlenmis dedi dr adetten sonra baslayabilirsin beklemene gerek yok dedi . Sadece benim yolk sac da olusmustu embriyo olusmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?