- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Beatrice00
-
Yumurtlama oldu diye dusunuyorum ben akıntılarım ayni yumurtlama donemindeki gibiydi biz biraz ara verecegiz biraz dinlenmem lazim hem psikolojik hem fiziksel olarak. Adet olayim duzenim otursun inşallah suan ilk hedefim oValla benim bi kese vardı onunda gelişimi durmuştu kese baloncuğunu görmüştük falan dedi doktor acaba yunurtlama oldumu bizde yaa gün aşırı denedik ama belli olmaz
korunuyomusun canım ben korunmadım doktorum kesinlikle korunma dedi ama öyle yumurtlamayıda takip edip ilişki değerlendirmedim açıkcası bu ay zaten olmazda 2. 3. Aydan ümitliyim bakalımYumurtlama oldu diye dusunuyorum ben akıntılarım ayni yumurtlama donemindeki gibiydi biz biraz ara verecegiz biraz dinlenmem lazim hem psikolojik hem fiziksel olarak. Adet olayim duzenim otursun inşallah suan ilk hedefim o
Bende kürtaj olmadım tam düşük oldu 5 gün kanamam sürdü. Genellikle 2. Düşükten sonra kan pıhtılaşma testi yapıyorlarmış ben riske atmamak için onu yaptircam kızlar ilk gebeliğim olsada ikinciyi riske atmak istemiyorum. Sizede firkir olsunValla benim bi kese vardı onunda gelişimi durmuştu kese baloncuğunu görmüştük falan dedi doktor acaba yunurtlama oldumu bizde yaa gün aşırı denedik ama belli olmaz
Siz hic korunmadınızmıValla benim bi kese vardı onunda gelişimi durmuştu kese baloncuğunu görmüştük falan dedi doktor acaba yunurtlama oldumu bizde yaa gün aşırı denedik ama belli olmaz
Vucudun bence toplamasi lazim kendini en azindan 1 adet olunmasi lazim diye dusunuyorum tabi hersey Allahtan orasina diyecek bisey yokkorunuyomusun canım ben korunmadım doktorum kesinlikle korunma dedi ama öyle yumurtlamayıda takip edip ilişki değerlendirmedim açıkcası bu ay zaten olmazda 2. 3. Aydan ümitliyim bakalım
Aslında öyle yapmak lazım haklısınBende kürtaj olmadım tam düşük oldu 5 gün kanamam sürdü. Genellikle 2. Düşükten sonra kan pıhtılaşma testi yapıyorlarmış ben riske atmamak için onu yaptircam kızlar ilk gebeliğim olsada ikinciyi riske atmak istemiyorum. Sizede firkir olsun
yok hayır canım doktorum korunma dediSiz hic korunmadınızmı
Ya tabiki Rabbimden geliyo herşey doktorum korun deseydi korunurdum elbet ama gerek duymadı zaten sık ilişkimde olmadı açıkcası bu ay sanmıyorum hemen aynı ay kalınması çok düşük bi ihtimal benceVucudun bence toplamasi lazim kendini en azindan 1 adet olunmasi lazim diye dusunuyorum tabi hersey Allahtan orasina diyecek bisey yok
Ben yaptırdım hatta Allah affetsin yalan söyledim 2 kere düşük yaptım diye sebebini öğrenmek için doktorun insiyatifine kalıp bi can daha kaybedemezdim şansını dene bencepeki ilk düşükte hastaneye gittiğimizde pıhtılaşma için genetik test yaparlar mı istesek
acaba hangi bölüme gittiniz süreç hakkında bilgi verebilir misinizBen yaptırdım hatta Allah affetsin yalan söyledim 2 kere düşük yaptım diye sebebini öğrenmek için doktorun insiyatifine kalıp bi can daha kaybedemezdim şansını dene bence
Genetik bölümüne randevu aldım gittim düşük olan bebeğimle ilgili belgelerimide aldım yanıma bebeğin kalbi durduğu için iki düşük yaptım şuan tekrar gebelik planlıyorum dedim pıhtılaşma testi yaptırmak için geldim dedim tamam dedi sonuçlar 1.5 ay sonra çıkar dedi ama 1 hafta sonrada sonuçlar çıktı bir tüp kan alındı sadeceacaba hangi bölüme gittiniz süreç hakkında bilgi verebilir misiniz
tamam teşekkürler bilgi verdiğiniz içinGenetik bölümüne randevu aldım gittim düşük olan bebeğimle ilgili belgelerimide aldım yanıma bebeğin kalbi durduğu için iki düşük yaptım şuan tekrar gebelik planlıyorum dedim pıhtılaşma testi yaptırmak için geldim dedim tamam dedi sonuçlar 1.5 ay sonra çıkar dedi ama 1 hafta sonrada sonuçlar çıktı bir tüp kan alındı sadece
Ben de 9 haftalık olması gereken kalbi duyulan beneğim 7 haftalıkta kalmış. Bugün kürtaj oldum. Çok bekledik bu bebeği ama olmadı. Siz gebesiniz sanırım. Nasıl kaldjnız neler yaptınız. Genetik araştırmaya gitti parça bakalım sonuç ne olavakSoyleki ilk ultrasonda kese ve yolk sac haftaya uyumu idi. 7 haftada olmasi gereken ve embriyo olusmasi gereken kese 4+6 gerilemisti . Ve beta hcg 15 gun once 612 ydi 15 gun sonra 3300 du. Butun bunlarin hepsi sagliksiz bi gebelik olduğunu gosteriyor. Ki ben yine de kullandim progestan 2 defa alabildim ona ragmen dusuk oldu
Seni öyle iyi anlıyotum ki. Daha bugün kürtaj oldum ilk gebeliğimdi. 6 ay uğraştık doktor doktor gezdik ama durmadı. Genetik test yapıldı mı? Neler düşünüyosunPek gecmedi galiba ilk gebeliğimdi . Çok umutlarım yıkıldı . Zor günler geçiriyorum . Elim karnıma gidiyor istemsizce bilmiyorum cok zor
Rabbim nasip etti cok sukur diyelim ekstra bir kur vs icmedim hic . Siz bu sureci sabirla atlatip dua edin size de kismet eder insallah en kısa surede AllahBen de 9 haftalık olması gereken kalbi duyulan beneğim 7 haftalıkta kalmış. Bugün kürtaj oldum. Çok bekledik bu bebeği ama olmadı. Siz gebesiniz sanırım. Nasıl kaldjnız neler yaptınız. Genetik araştırmaya gitti parça bakalım sonuç ne olavak
Seni öyle iyi anlıyotum ki. Daha bugün kürtaj oldum ilk gebeliğimdi. 6 ay uğraştık doktor doktor gezdik ama durmadı. Genetik test yapıldı mı? Neler düşünüyosun
İnşallah olur canım ya. Peki tedavi olarak ne kullanıyosun. Ne testleri yaptırdın ve kürtaj olalı nr kadar olduAcım yerini ince bir sızıya bıraktı zamanla.. Hala ara ara aklıma gelip ağlasamda zaman herşeyin ilacı galiba. Genetik test yaptırdım ve 3 genimde mutasyon çıktı. Kan pıhtılaşmam varmış bebeğim bu yüzden düşmüş. Iyiki de peşini bırakmamışım doktorum sağlıklı iğnesiz bi gebelik yapamazsın dedi. Normalde 3 düşükten sonra bakıyorlarmış devlette ben özele gittim. Simdi 2 aydır tekrar bebek istiyoruz sabırsızlanıyorum. Inşallah sağlıklı bir bebeğimiz olur her ikimizin de
Kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız? Bir tedavi oldunuz muRabbim nasip etti cok sukur diyelim ekstra bir kur vs icmedim hic . Siz bu sureci sabirla atlatip dua edin size de kismet eder insallah en kısa surede Allah
Ben kurtaj olmadim kendiliginden dusuk gerceklesti. Herhangi bir test yaptırmadım 1 adet sonrasi hamile kaldim ama testleri yaptirmadigima pismanimKürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız? Bir tedavi oldunuz mu
Doktor kontorlü altında bi tedavi olmuyorum. Kendim incir ve havuç kürü bide bal tarcın çörek otu kürü yapıyorum. Genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdım 3 genimde mutasyon çıktı hamile kalır kalmaz her gün karnımdan iğne yapıcam. 7 kasımda düşük yaptım kürtaj olmadım tam düşük oldu 2 ay korunduk ocakta hamile kalamadım bakalim bu ay neolurKürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız? Bir tedavi oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?