- 27 Temmuz 2018
- 6.651
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Beatrice00
-
Evet oluşmuştu. Genetik incelemeye gitti temiz çıktı.embriyo oluşmuş muydu sizin
geçmiş olsun canım rabbim hayırlısını nasip etsin herşeyde vardır hayırEvet oluşmuştu. Genetik incelemeye gitti temiz çıktı.
benimde kanamam hala var cumartesi aksamindan beri devame diyr keseyi grduk betamda 1 hafta once 840 di simdi 1400 ne yapmaliyim yardm edinInşallah isteyen herkese nasip eder . Kanamam cok azaldi benim 9 gun oldu . Umarim en kisa zamanda normale doneriz hayirlisi ile . Ben adet duzeni vs onlardan korkuyorum
benimde kanamam hala var cumartesi aksamindan beri devame diyr keseyi grduk betamda 1 hafta once 840 di simdi 1400 ne yapmaliyim yardm edin
hastahanede yapilan tetkikler sinucu bunlar herseyim norml cikti kan testlerim idrar testim alttan muayenem kesem ve bebek iyi olmasi gerekn yerde ve hatta iki kese gruldu sizde pat diye malesef demenizi yanlis buldum iyi aksamlarHastaneye gidin, değeriniz iyi artmamış malesef.
hastahanede yapilan tetkikler sinucu bunlar herseyim norml cikti kan testlerim idrar testim alttan muayenem kesem ve bebek iyi olmasi gerekn yerde ve hatta iki kese gruldu sizde pat diye malesef demenizi yanlis buldum iyi aksamlar
Beta degeriniz malesef dusuk embriyo olustu mu kalp atimi vs olustu mubenimde kanamam hala var cumartesi aksamindan beri devame diyr keseyi grduk betamda 1 hafta once 840 di simdi 1400 ne yapmaliyim yardm edin
Hemen hemen her kadin ilk gebeliginde bu tarz düsükler yasiyor,bende kimyasal gebelik yasadim.kanamayla düsük yaptim,kürtaja Gerek kalmadi.bir Ay bekledikten sonra asilama oldum ve hamile kaldim.cok sükür evladima kavustum,Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallahKizlar ben 7 haftalik hamileyken dusuk oldu. Normalde 5+4 te kese ve yolk sac görmüştük saglikliydi. 7. Haftada kahverengi akintim basladi dr gittik kese 4+6 gozukuyordu gerilemişti. Dr bir hafta bekleyip kendiliginden düşsün dedi. Ertesi gun kanamam arttı ve dusuk gerceklesti. 1 hafta sonra kontrole gittim beta dusmus ve parca kalmamis dedi dr. Ilk gebeligimdi. Benzer durumlar yasayan oldu mu acaba sonrasinda neler yaptiniz
Insallah guzel dilekleriniz icin tesekkurlerHemen hemen her kadin ilk gebeliginde bu tarz düsükler yasiyor,bende kimyasal gebelik yasadim.kanamayla düsük yaptim,kürtaja Gerek kalmadi.bir Ay bekledikten sonra asilama oldum ve hamile kaldim.cok sükür evladima kavustum,Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallahdualarim tüm isteyenlerle
Aminnn insallahInsallah guzel dilekleriniz icin tesekkurlerdarisi tum isteyenlere insallah
Bence hemen tepmi vermeyin derim burda sorunuza herkes yasadiklarina gore cevap veriyor . Soyle soyleyeyim ki benim de kanamam varken kesem ve yolk sac duruyordu ama betam dusuk cikti ayni sekilde sonra dusuk yaptim. Ben 3 dr gittim 2 gunde . Baska bi dr fikrini de alin derim bisey kaybetmezsiniz. Umarim sizinki saglicakla ilerler tabiki dileğimiz boylehastahanede yapilan tetkikler sinucu bunlar herseyim norml cikti kan testlerim idrar testim alttan muayenem kesem ve bebek iyi olmasi gerekn yerde ve hatta iki kese gruldu sizde pat diye malesef demenizi yanlis buldum iyi aksamlar
Soyleki ilk ultrasonda kese ve yolk sac haftaya uyumu idi. 7 haftada olmasi gereken ve embriyo olusmasi gereken kese 4+6 gerilemisti . Ve beta hcg 15 gun once 612 ydi 15 gun sonra 3300 du. Butun bunlarin hepsi sagliksiz bi gebelik olduğunu gosteriyor. Ki ben yine de kullandim progestan 2 defa alabildim ona ragmen dusuk oldu
sağol canım tüm isteyenlere inşallah hayırlısı ileAnladım canım inşallah bir hayır vardır. Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eder sana.
gebelik düşünüyor musunuz doktorunuz ne dedi benim doktorum kanaman bitsin başlayabilirsin dediBenimde 8haftalikken kalp atışını dinlemeye gideceğimiz gün ultrasonda 5.5 haftada kaldığını embriyonun gelişiminin durduğunu öğrendim kürtajla aldılar yolk oluşmuştu.45 gün sonra adet oldum.Bu 3ayim.
Düşünüyorum canım benim doktorum hemen baslayabilirsin demişti başka bir doktor 6ay en az 3ay dedi.Ben zaten kürtaj oldugum için o an kötü piskoloji ve kanamanın uzun surmesiyle hiç ilişki olmadı birde kürtajdan sonra enfeksiyon kolay kapiliyormus ondan o ay birliktelik olmadı.gebelik düşünüyor musunuz doktorunuz ne dedi benim doktorum kanaman bitsin başlayabilirsin dedi
bence 1 adet olup ondan sonra başlanabilir hemen de başlanamıyor hem psikolojik anlamda hem de fiziksel olarak .... hakkımızda hayırlısı olur inşallahDüşünüyorum canım benim doktorum hemen baslayabilirsin demişti başka bir doktor 6ay en az 3ay dedi.Ben zaten kürtaj oldugum için o an kötü piskoloji ve kanamanın uzun surmesiyle hiç ilişki olmadı birde kürtajdan sonra enfeksiyon kolay kapiliyormus ondan o ay birliktelik olmadı.
2.ay eşim hastalandı çok degerlendiremedik şuan düşünüyorum ama kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?