Kendiliğinden düşük

peki ilk düşükte hastaneye gittiğimizde pıhtılaşma için genetik test yaparlar mı istesek

Inşallah isteyen herkese nasip eder . Kanamam cok azaldi benim 9 gun oldu . Umarim en kisa zamanda normale doneriz hayirlisi ile . Ben adet duzeni vs onlardan korkuyorum
benimde kanamam hala var cumartesi aksamindan beri devame diyr keseyi grduk betamda 1 hafta once 840 di simdi 1400 ne yapmaliyim yardm edin

Merhaba benimde haziran 27de düşüğüm oldu kürtaja gerek kalmadan çok ağrılı 8 haftalıkti dış gebelik dendi sonra boş gebelik olduğu anlaşıldı ilk gebeligimdi doktor normal olduğunu ilk gebeliklerin düşükle sonuclanabilecegini soyledigi icin ustelik parcayi evde dusurmeme rağmen ne genetik test yaptirdik nede patolojiye parça gönderdik ilk hamilelik olduğu için çok önemsemediler 3. Adetten sonra hamile kaldım inşallah kimseninki tekrarlamaz ben korunmadim ilk adete kadar birliktelik olmadi

hastahanede yapilan tetkikler sinucu bunlar herseyim norml cikti kan testlerim idrar testim alttan muayenem kesem ve bebek iyi olmasi gerekn yerde ve hatta iki kese gruldu sizde pat diye malesef demenizi yanlis buldum iyi aksamlar

Kardeşim benimde değerler böyleydi, düşük yaptım. Elhamdulillah sevindim sizin için. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Hemen hemen her kadin ilk gebeliginde bu tarz düsükler yasiyor,bende kimyasal gebelik yasadim.kanamayla düsük yaptim,kürtaja Gerek kalmadi.bir Ay bekledikten sonra asilama oldum ve hamile kaldim.cok sükür evladima kavustum,Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah dualarim tüm isteyenlerle

Insallah guzel dilekleriniz icin tesekkurler darisi tum isteyenlere insallah

hastahanede yapilan tetkikler sinucu bunlar herseyim norml cikti kan testlerim idrar testim alttan muayenem kesem ve bebek iyi olmasi gerekn yerde ve hatta iki kese gruldu sizde pat diye malesef demenizi yanlis buldum iyi aksamlar
Bence hemen tepmi vermeyin derim burda sorunuza herkes yasadiklarina gore cevap veriyor . Soyle soyleyeyim ki benim de kanamam varken kesem ve yolk sac duruyordu ama betam dusuk cikti ayni sekilde sonra dusuk yaptim. Ben 3 dr gittim 2 gunde . Baska bi dr fikrini de alin derim bisey kaybetmezsiniz. Umarim sizinki saglicakla ilerler tabiki dileğimiz boyle

Anladım canım inşallah bir hayır vardır. Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eder sana.

Benimde 8haftalikken kalp atışını dinlemeye gideceğimiz gün ultrasonda 5.5 haftada kaldığını embriyonun gelişiminin durduğunu öğrendim kürtajla aldılar yolk oluşmuştu.45 gün sonra adet oldum.Bu 3ayim.

gebelik düşünüyor musunuz doktorunuz ne dedi benim doktorum kanaman bitsin başlayabilirsin dedi

gebelik düşünüyor musunuz doktorunuz ne dedi benim doktorum kanaman bitsin başlayabilirsin dedi
Düşünüyorum canım benim doktorum hemen baslayabilirsin demişti başka bir doktor 6ay en az 3ay dedi.Ben zaten kürtaj oldugum için o an kötü piskoloji ve kanamanın uzun surmesiyle hiç ilişki olmadı birde kürtajdan sonra enfeksiyon kolay kapiliyormus ondan o ay birliktelik olmadı.
2.ay eşim hastalandı çok degerlendiremedik şuan düşünüyorum ama kısmet..

bence 1 adet olup ondan sonra başlanabilir hemen de başlanamıyor hem psikolojik anlamda hem de fiziksel olarak .... hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…