• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendiliğinden kırılan tabak

ucmelekannesii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2025
13
3
1
32
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu gece saat 1 gibi falan mutfaktan ses geldi baktığımda masanın üzerindeki meyve tabağı kendiliğinden kırılmıştı eşimde bende çok şaşırdık ve korktum açıkçası varmı aranızda böyle birşey yaşayan

Arkadaşlar merhaba öncelikle bu gece saat 1 gibi falan mutfaktan ses geldi baktığımda masanın üzerindeki meyve tabağı kendiliğinden kırılmıştı eşimde bende çok şaşırdık ve korktum açıkçası varmı aranızda böyle birşey yaşayan
Fiziksel çözülme. Çöldeki kumlar gibi düşün. Isı farkından falan de geç işte. Her şeye anlam yuklemeyelim please. Zaten elektrikler kesik🤣

Tabak seramikse içten çatlama yapmıştır, kendi kendine de kırılır olduğu yerde.

Tabağın içinde meyveler var mıydı dolu muydu yani? varsa ağırlıktan kırılmış olabilir ya da öncesinde çatlamıştır seramikse sıcak soğuk hava değişikliğinden kırılmıştır

Catliyacagi varmistir olur bazen, dururken . maddesinden icwrdeki havadan vs..
baska seylere cekememeli.

Tabağın içinde meyveler var mıydı dolu muydu yani? varsa ağırlıktan kırılmış olabilir ya da öncesinde çatlamıştır seramikse sıcak soğuk hava değişikliğinden kırılmıştır
Evet iğde doluydu ağır bişey değil yani seramikte değildi camdı ama olayı farklı yere çektiğimi düşünenler olmuş oysaki başıma gelen şeyi paylaştım

Eklentiler

• IMG_4914.webp
    IMG_4914.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 79
Back
X