Kendim ettim kendim buldum

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Merhaba kızlar; hiç keyfim yok. Aşırı mutsuz hissediyorum eve gidip uyumak istiyorum. Uzun süredir devam eden bı ilişkim var. Birbirimize saygiliyiz, bogmayiz bir şeyi istemezsek düzgün bir dille söyleriz, inadına bı şeyleri yapmayız. Birbirimize vakit ayırmaya çabalarız. Güzel vakit geçirmek için ikimiz de elimizden geleni yaparız. Tüm bunları iliskimi güzellemek için demiyorum sadece şimdi anlatacağım şeyle ne kadar çeliştiği için yazdım.

Erkek arkadaşım çalışmıyor elinden geleni yaptı iş bulmak için hala da yapıyor. Elimden geldigince destek olmaya çabalıyorum ne kadar destek oluyorum bilmiyorum. İşsizlik yüzünden bunalımda benim kafam da çok yerinde değil değişik değişik şeyler oluyor birkaç aydır hiçbir şeye odaklanamiyorum sürekli uyumak istiyorum biriyle konuşurken bile dediklerini duymuyorum resmen.

Annesi hastaydı dün tahlil vs yaptırmışlardı onu almak için hastaneye gittiler uzun sürdü baya çıktılar sonra beni aradı güzelce konuştuk annesi varken rahat konuşamaz normalde annesini eve bıraktı sandım. Sonra araba kullanacağım kapatıyorum dedi tamam dedim o sırada bı ses geldi kimle konusuyodun vs diye tam sordum ama duymadı. Sonra aman sonra ararim diyip umursamadim sonra tekrar aradım meşguldü telefon daha sonra 1 saat kadar sonra arayıp araba kullancam diyip kimle konusuyosun diye resmen hesap sordum. (Bu tavrım aşırı itici biliyorum ama neden nasıl yaptım bilmiyorum) sonra araba kullaniyorum şu an sonra konuşalım dedi ben ısrar ettim kimle konusuyodun diye kapattı.
Birkaç saat sonra mesaj attı "Beni ne kadar zor bi durunda bıraktın ne salak bi üsluptu o" diye sonra telefonda konuştuk annesi erkek arkadaşimin telefonunda ablasıyla konuşuyormus. Bende öyle desene dedim. Hesap verir gibi olsun istemedim annemin yanında vs tarzı bir şeyler dedi. Tartıştık, telefonu kapattık. Sonra mesaj attım işten çıkınca ama tartışmak için atmadım yine tartışmaya başladık bana "Ya bi git işine benim derdim ne sen ne diyon ya nelere getiriyon konuları yap yap yap sonra bak ne haldeyiz. Şizofren misin nesin" dedi konuşmadık. Aksam yine tartıştık bana baya sinirliydi. Söylediği şeyleri yazıyorum aynen aşağıya
-
Ya hala bi şeylere takılıp sorguluyon gerçekten hastasın sen

Bi doktora görün tamam mı benimle de uğraşma

Kafanı toplamadan bana saçma sapan hükümler giydirmekten vazgeçmeden de konuşma benimle

-

Benim anlamadigim tamam bogdum sanki telefonu meşgul olsa ne olmasa ne olacak. Hesap sormam da yanlıştı biliyorum ama bunlar benim sürekli yaptığım şeyler değil. Haklı kesinlikle ama bunu bu kadar bütüne yayıp hasta, şizofren demesi aşırı canımı sıktı.

Sanırım kendime guvenmedigim için böyle saçma şekilde bogdum. İçimi dökmek istedim. Okuduğunuz için teşekkürler

Beni ne kadar zor bi durunda bıraktın ne salak bi üsluptu o" diye

Ya bi git işine benim derdim ne sen ne diyon ya nelere getiriyon konuları yap yap yap sonra bak ne haldeyiz. Şizofren misin nesin" dedi

Ya hala bi şeylere takılıp sorguluyon gerçekten hastasın sen

Bi doktora görün tamam mı benimle de uğraşma

Kafanı toplamadan bana saçma sapan hükümler giydirmekten vazgeçmeden de konuşma benimle
.... bu sözlerden sonra konuşmazdım şahzen.. olurda ararsa veya msj atarsa.. bu sözleri ona msj olarak atarım..sonuna bunları eklerim..'' bana böyle konuşuyorsun ne kadar kırıcı değil mi.. her moralin bozuk olduğunda bunları duymak zorunda değilim. Der.. yolun açık olsun derim...

Benim anlamadigim tamam bogdum sanki telefonu meşgul olsa ne olmasa ne olacak. Hesap sormam da yanlıştı biliyorum

Sanırım kendime guvenmedigim için böyle saçma şekilde bogdum.
Bunu davranışı sizi suçlu gibi hissetmenizi sağlamış.. kendinizi sorgulayıp duruyorsunuz.. siz normalsiniz.. sıkmaktan çok merak etmişsinizdir...
Görüşmeyi devam ettirmeyi düşünüyorsanız.. bir süre ara verin...

.... bu sözlerden sonra konuşmazdım şahzen.. olurda ararsa veya msj atarsa.. bu sözleri ona msj olarak atarım..sonuna bunları eklerim..'' bana böyle konuşuyorsun ne kadar kırıcı değil mi.. her moralin bozuk olduğunda bunları duymak zorunda değilim. Der.. yolun açık olsun derim...

Bunu davranışı sizi suçlu gibi hissetmenizi sağlamış.. kendinizi sorgulayıp duruyorsunuz.. siz normalsiniz.. sıkmaktan çok merak etmişsinizdir...
Görüşmeyi devam ettirmeyi düşünüyorsanız.. bir süre ara verin...

Her tartışmada böyle değil. Benim hatam çoğunlukla ama birden anlam veremedim genele yaymasına

Abartılı tepkiler vermişsiniz ikiniz de.Sanırım ikinizin de gergin olduğu bir dönem,birinizin alttan almasında fayda var.

Şu an ikimizde konuyu buyuturuz az zaman geçsin özür dilerim kendimi yaptığım için :)
Hatanın büyüğü sizde,en azından benim hatam bu yönde kusura bakma,ama sen de abarttın tepkini vs gibi yumuşak geçişli bir mesaj çözer işi diye düşünüyorum.
Siz de sanırım uzatınca iyice bozulmuş adam :)
Sevgilinizin yerinde ben olsam ,ki oldum eskiden, aynı tepkiyi ben de verdim,hakaret etmedim ama uzaklaştırdım kendimden.

Sakın aramayın yada yazmayın bu hakaretten sonra ömür boyu yazmam ben ona
Ne olursa olsun size hakaret etmemesi lazım dı

"Eşek" vakitleriniz bir birine toslamış.
Genelde böyle degilseniz bir az ara verin kendinize

Back
X