Kendim ettim kendim buldum

Hickimsenin sana saygisiz davranmasina konusmasina musade etme canim.
Eger bu tarz tepkiler vermeye devam ederse ayril hemen.
Hatta bence direk ayril. Kendini sana suclu hissettiren akli dengenle oynayan insan seni sevmiyordur. İlk defa sorduysan tepkisi cok igrencmis.

Son düzenleme:
Ne güzel olayı sizofren e bağlamış hemen .
Dayan arama bidaha bi zahmet. Bişey edip bulmamışsin beyefendinin geniş gerçek yüzü görünmüş . Madalyonun tersi.

Adamın annesi hasta, önemli/önemsiz bi durum varmış belli ki. Onun üstüne siz böyle annesinin yanında diretince zor durumda kalmış hissetmiş sonrasında da sanırım olay devam edince benim derdim ne senin derdin neye dönmüş olay. Sonunda da tüm hıncı size dönmüş.

Sanırım bi özür ve annesinin nasıl olduğunu sorsanız olay çözülecek gibi.

Adamın annesi hasta, önemli/önemsiz bi durum varmış belli ki. Onun üstüne siz böyle annesinin yanında diretince zor durumda kalmış hissetmiş sonrasında da sanırım olay devam edince benim derdim ne senin derdin neye dönmüş olay. Sonunda da tüm hıncı size dönmüş.

Sanırım bi özür ve annesinin nasıl olduğunu sorsanız olay çözülecek gibi.

Sordum hastasin doktora git vs demeden önce ciddiye alıp cevap vermedi şimdi mi aklına geldi diyor ama ben soruyordum öncesinde de sürekli. Ya normalde yazarım dayanamam ama kendimi çok kırgın hissediyorum hiç yazasim gelmiyor

Sordum hastasin doktora git vs demeden önce ciddiye alıp cevap vermedi şimdi mi aklına geldi diyor ama ben soruyordum öncesinde de sürekli. Ya normalde yazarım dayanamam ama kendimi çok kırgın hissediyorum hiç yazasim gelmiyor

İçinizden geldiği gibi davranın bence de. Biraz sessizlik ikinize de iyi gelecektir. Aranızdaki saygı gitmesin anlaşan bir çiftsiniz belli ki. Ayrıca araba kullanıcam diyipte 1 saat meşgul olan kişiye sizin verdiğiniz tepki verilir. Kendinizi suçlamayın, olayı eksik anlatan kendisi.

Back
X