- Konu Sahibi umutsuz2012
-
Arkadaşlar çocuk yok ki.Ben mi eksik okudum ? Dün kürtaj olmuş ve bugun konu açmış.
Olayin tam olarak anlatilmadigina eminim. En azindan anlatanin kendi icin torpil gectigini düsünüyorum tabiri caizse
Anlatilanlarin indirgenerek, en saf haline getirilerek anlatildigini düsünüyorum ben.
Zaten forumda ki bircok konuda ayni seyi düsünüyorum.
Kimse " benim yogurdumda eski" demez mantigi yani.
Ama olayi genel hatlari ile degerlendiriyorum.
Yasanilan bir hayatsa bu anlatilanlar, hata ve sonusu
1 tane kızı varmış zaten kurtaj olan 2. bebek dıye okudum bende
aynı mahallede oturduklarını zaten biliyormuş konu sahibi. sadece tanışmıyorlarmış. msjla tanışmış olmuşlar.
bence aynı mahalleden olunca bende falanca evde oturuyorum karşınızda çaprazınızda gibi bir şekilde tarif etmiş olabilir.:
Hayır mantıklı değil yazdığınız şey..İlk msj.da kendinizi tanıtsanız dahi adres yazmaz kimse.
Bu işte başka bir iş var..
Ya her zamanki gibi uydurma bir konu, ya da kendinizi kandırıyorsunuz muhabbetiniz daha uzun sürmüş.
7 yıl önce eşimle yıllarca yaşadığımız kavgalardan,kızgınlıklar,yanlız bırakışlardan sonra psikolojk tedavi gördüğüm zamanlar içimdeki öfkeyi dindireceğimi düşünerek hiç tanımadığım aynı mahallede oturduğumuz satılık ilanında numarasını gördüğüm bir kişiye mesaj çektim.1,2 mesajdan sonra yaptığımın saçmalığını anladım ısrarla ve zamansız aramasın diye özür diledim artık mesaj çekmessen sevinirim dedim.Cevabı hele bir dene senide hayatınıda silerim yazmıştı.Korkudan biraz zaman geçsin herhalde aramaz diye düşündüm.Adamında benden büyük psikolojik sorunları varmış.Mesajlarına cevap vermeyince eşim evdeyken kapıya geliyor zile bile basıyordu.Her seferinde ben açıyordum ama yaa eşim açsaydı acaba gerçekten eşin bana mesaj çekti derdi mi bilmiyorum ama o hareketi beni aşırı korkutuyordu.tamam mesaj atıyorum deyip kapıyı kapatıyordum.Sonrasında gitgide manyaklıkları artınca eşime söyledim.Eşim adamı bulup konuştu.Benim kendimi bekar tanıttığımı ve hatta fiziksel temasta bile bulunduğumu söylemiş.Eşime Bırakır onunla evleneceğim demiş.Ben onundan kurtulmaya çalışırken neden onunla birlikte olayım tabi bu durumda da kimseyi inandıramazdım.Bu olayları açıkladıktan sonraki 1,5 yıl çok zor geçti.AYrılmadık ama eşim öfke nöbetleri geçirdiğinde kendini kaybetip boğazımı öyle bir sıkıyordu ki erkek kuvvetiyle her seferinde öldürmeye çalışıyordu.Birgünde bir silah getirdi (gerçek değilmiş ama ben gerçek sandım) başıma dayadı herşeyi itiraf et dedi.İtiraf edecek birşey yok ki yalanda olsa istediğini duymak istedi benden.İp getirdi beni bağladı.Neden gitmedim.Çünkü gitmek benim için kurtuluş olurdu.O bana acı vererek kendini rahattı.1,5 yıl sonrasında normalleşti.Konuyu bile açmadı.Eskisinden bile iyiydi.2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.Oda bebekten bahsediyordu.Bana dediki bebeği aldır ayrılık vakti geldi.Şaşırdım.Ama baktım gitgide kötüleşiyor dün bebeği aldırmak zorunda kaldım.Bu sabah okadar kalbim acıdıki benim duygularım önemli değil dedim.Depresyona girmemek için uğraşıyorum.Kızımızda var doktor kürtajı yapmadan önce yaşından dolayı bu son şansın dedi.Eşim yinede istemedi.Ben çıktıktan sonra narkozun etkisiyle hıçkıra hıçkıra ağladım.Baktım oda ağlıyor.Ben dedim ki narkozu koklarken vazgeçtim diye bağıracaktım ama 2 nefesten sonra uyumuşum.Oda demez mi nerdeyse bende vazgeçecektim.Ama ben bebeği öğrendikten sonra yalvardım , gün içinde birsürü mesaj çektim lütfen kalsın bize ışık olsun dedim.Kabul etmedi.Israrla doğursam dahada kötü olurdu onuda biliyorum.Ayrılık acaba onu mutlu eder mi? Yoksa affettirmek için uğraşsam mı? Bana diyor ben senin için çabalarken sen bana ilgi göstermedin , ütümü geç yaptın , maddi herşeye karıştın (ailesine gönderdiği paralardan bahsediyor) Ne yapacağımı şaşırdım.Eskiden olsa bende bu tarz konulara okadar katı şeyler yazıyordum ki.Büyük konuşmamak lazımmış.
Katılıyorum, oysa bilinmiyor ki en saf haline indirgenince daha çok hata bulunuyor, irdeleniyor.
Benim yoğurdum ekşi denmez ama nasıl mayalandığını anlattıldığında karşımızdaki anlar tutmadığını.
İlk mesajımda yazmıştım .Aynı sokakta oturuyoruz.Evlerimiz uzakta olsa birbirini bile görüyor.Biz ozamanlar yeni taşınmıştık.Haklısın ne diyeyim.Muhabbetimiz uzun olsa inan burda yazardım beni bağlayan bişşey yok.Ama anlattığım gibi olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?