Kendim ettim , kendim buldum.

Katılıyorum, oysa bilinmiyor ki en saf haline indirgenince daha çok hata bulunuyor, irdeleniyor.

Benim yoğurdum ekşi denmez ama nasıl mayalandığını anlattıldığında karşımızdaki anlar tutmadığını.

Son düzenleme:
1 tane kızı varmış zaten kurtaj olan 2. bebek dıye okudum bende

İki defa okudum, gözümden kaçmış.Evet ''kızımız var'' yazmış.
.....

Bu şiddetli kavgalar esnasında, silah dayamada, boynunuza ip geçirme esnasında kızınız neredeydi ?

Bu evlilik neden devam etsin hiç sordunuz mu kendinize ?

aha da böyle okudum.ya nasıl bir düşünce nasıl hayatlar.anam siz nerde hangi yüzyılda yaşıyorsunuz?internet kullanabilecek kadar aklın fikrin var demek ki cahil değilsin.kızın var annesin.ne işin var ergen bebeler gibi elin adamına mesaj atıyorsun.eşin az bile yapmış.ben olsam daha beter ederdim seni.çok kızdım çok

aynısını bir tv programında izlemiştim. kocası çok ilgisiz olduğundan kadın birisiyle msjlaşıyor, ondan sonra adam kadına kendini zehirle kurtulursan seninle evliliğimi devam ettiririm diyor kadın kurtuluyor, sonra adam kadına o adamın çocuklarını öldür o zaman inanıcam sana diyor, sonra kendini başından vur kurtulursan tekrar devam ederiz herşeye diyor vs. vs.

Son düzenleme:
Bende arkadaşlar gibi diğer adamla yanlızca 1-2 kez msg. laştığınıza inanamadım,

Hal böyle olunca eşinizinde inanmaması çok doğal diye düşünüyorum.

Şu saatten sonra bu evliliği toparlayamazsınız.

Arada çok büyük bir güvensizlik ve mutsuzluk var.

Zaten ilk yedi yılınızın da çok kötü olduğunu ve o bunalımla hata yaptığınızı yazmışsınız.

Kendinize bir iyilik yapın ve boşanın.
1

Aldatan taraf erkek olsaydı nasıl ayrıl diyeceksem.Şimdide kocanız 1.5 yıl iyi sabretmiş diyorum,çoktan boşamalıydı.Özellikle anne olan bir kadına yakıştıramadım.Hiçbir anne bunalımda bile olsa başka adamla mesajlaşmayı görüşmeyi akına getirmez tam tersi yavrusuyla vakit geçirir,dertlerini sıkıntılarını yavrusuyla unutmaya çalışır.

ben en çok eşiniz evdeyken bile adamın gelip zili çalmasına takıldım.

bunu her defasında kocanıza nasıl açıklıyorsunuz? adama tamam git msj. atçam deyip nasıl yolluyordunuz?

ve kapıyı çalma cesaretini nereden buldu?

içinde bulunduğun depresif durumdan bihata yapmışsınız evet ama bir yabancıya yolladığınız msjın içeriği neydi çokmerak ediyorum.hepimiz zaman zaman sorunlar yaşıyorus ve ruh halimizde inişler çıkışlar oluyordur,siz çok cahilce bir davranış sergilemişsiniz.keşke işler sarpa sarmadan eşinize bu durumu açıklasaydınız.

erkekler için hassas bi durum herkes kaldıramayabilir normal olarak tabi..ama bu demek değildir ki silah göster,boğmaya kalk.şiddete her durumda hayırrr.
hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.

Olamaz.Bunu hiçbir ruh halindeki kişi yapmaz..Üstelik satılık ilanında aynı mahallede oturduklarını nereden biliyor ?
Benim başka şehirde ev ilanım olamaz mı ? Tlf. çarprazda oturuyorum dersem bile kağı numaram nasıl bilinir ?

Son düzenleme:

İlk mesajımda yazmıştım .Aynı sokakta oturuyoruz.Evlerimiz uzakta olsa birbirini bile görüyor.Biz ozamanlar yeni taşınmıştık.Haklısın ne diyeyim.Muhabbetimiz uzun olsa inan burda yazardım beni bağlayan bişşey yok.Ama anlattığım gibi olay.

Peki sizin derdiniz nedir? Evliliğinizi kurtarmak mı, boşanmak mı?

arkadaşlar hiç birimiz saf değiliz ben mesela mesaj içeriklerinin masum olmadığını hatta görüşmeler olduğunu düşündüm yani bu olay bir iki mesajlık bir olay değil adrese kadar verilmiş adam evi biliyor yaaa eee kocasıda aptal değildir mutlaka tamam cinsellik yaşanmamış olabilir ama bazı şeyler aşılmış yani ben empati bile yapamadım bu olayda

Bir yukarı msj.da yazdım.Kesinlikle mantıklı değil yazdığınız. İnanmak zorunda değilim, inandırmak zorunda değilsiniz.
Konunuzda ya da anlattıklarınızda bir tuhaflık var.
...
Bundan sonra yapmanız gereken, yapmış olduğunuz hataları kendinize affettirip, bir hayat kurmak kızınızla birlikte..

Eşinizle tekrar mutlu olamazsınız.. Bebeğinizi aldırması büyük zalimlik, bunu affetmeyin. Madem istemiyordu, başında söylemeliydi.

İnanarak yorum yapamıyorum, kusuruma bakmayın.
Ne diyeyim mutlu olun bundan sonra inşaallah. Kızınız bunu hak etmiyor.

Haklısınız arkadaşlar yazdıklarınızı okudum.Ara ara giriyorum.Çünkü yazdıklarınızı okuyunca çok ağlıyorum.Haklısın demenizi beklemiyorum.Haklı değilim.Paylaşınca belki daha iyi toplarlanırım.Olumsuzda olsa yorumlarınıza ihtiyacım olduğu için yazdım.Yanlız şunu gerçekten unutmayın hiçbirşeyi ben yaşamam demeyin.Çünkü bende öyle diyordum.

Sizin yaptığınız zaten yanlış.Ama eşinizin yaptıklarıda hiç normal değil.İkinizinde bir an önce psikolojik destek alması gerektiğini düşünüyorum.Çocucuğunuza zarar verebilirsiniz istemeden de olsa.

Sebebi ne olursa aldatmak ya da aldatmaya yeltenmek hatadır.

Sorunlar olabilir, insanın psikolojisi bozuk olabilir; ruhsal durumunuzun sallantıda olduğu o dönemde başka bir hata yapmadınız değil mi, kimseye zarar vermediniz, nöbetler geçirmediniz, bilincinizi kaybetmediniz. Bile isteye aldatma yoluna gittiniz. Eşiniz buna çok iyi dayanmış, maalesef ki size hak verebileceğim tek bir tutar dal yok.

Üstelik ruhu yaralı iki insan bir olup, karnınızdaki bebeğe kıymışsınız. Diğer evladınızın selameti için bir an önce boşanın. Kendinize düzgün bir hayat kurun. Bu saatten sonra bu kadar şiddet ve güvensizlik içinde ne evlilik yürür ne de normal bir çocuk yetişir.

Konu sahibi mesaj atmis, bulusmus, birlikte olmus neyse ne beni ilgilendirmiyor da.
Ben bu olayda sunu gördüm.
Hani kadinlamiz aldatilir, kimi kabullenemez ve hemen bosanir kimi ise bosanma cesareti bulamaz ve " onu cok seviyorum, ayrilamam, cocuk var, o benim herseyim" tarzi cümleler kurarya.
Iste bu olay bir erkegin basina gelince nasil hareket ettigini gördüm.
Adam, bazi kadinlarimiz gibi bosanmaya hazir degil ama öfkeli de, bazi kadinlarimizin yaptigi gibi siddete basvuruyor ( gerci kadin eline geceni kafasina atar en fazla erkeginki daha asiri) ama unutmuyor.
Kendini bosanmaya alistiriyor, ne kadar zaman lazimsa kullaniyor.
Ama unutmuyor.
Ve hazir oldugu gün harekete geciyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…