Kendim ettim , kendim buldum.

Bu da yeni moda oldu. Herkes hata yapar, önemli olan yaptığın hatanın arkasında durmak. "Ben yapmam derdim, yaptım" mantığı kabul edilemez.

ah bacım son pişmanlık fayda etmiyor'un bir örneğini gösteriyorsun bize...
yapmışsın bir hata allah yardımcın olsun ama bence eşin seni hala seviyor...
sevmese o gün bian vazgeçtin aslında demezdi...
o da aldığı kararı düşenmeden vermiş belli ki adamın psikolojisi bozuk...
tutsan kocanın kolundan aile terapisi veren yerler var bi araştır git gülüm...
böyle olmaz ikinizede yazık....
ben eşine de çok üzüldüm bir erkek olarak başını yastığa koyduğu zaman akılına
neler gelmez ki yapmasanda yaptı olur
evlilikte güven öyle birşey ki bir kere sarsıldı toparlaması çok zor dur allah kolaylık versin bacım inş yuvan yıkılmaz....

İnan ben sana kızmıyorum.Yada olayları yumuşatarak anlatmadım.Diyorum ya ben olsam bende sizin yazdıklarını yazardım hatta zamanında yazdım da...

Diğer msj.ımı editlemek istemedim tekrar aklıma birşey takıldı.

İlan üzerinden aldığınız numaraya msj. mı çekip tanışıyorsunuz, evleriniz yakın diye mi ''yeni tanışmıştınız ''

İKİ MESAJDAN SONRA sizi tehdit eden bu adam değil miydi ? ISRARLA SORUYORUM, 1-2 msj.da nasıl adres yazdınız ?

konunun bir amacı yok ki şimdi anlatıp paylaşmak istedi herhalde konu sahibi:44:

Ben ona her zaman söyledim.Psikologa gidelim dedim ama gitmek istemiyor.Bir arkadaş yazmış.Kızın nerdeydi yaşadıklarınızda diyor.Biz gündüz normal yaşıyor.Çocuk uyuduktan sonra sabaha kadar kavga ediyorduk.Kavga denmezde o öcünü alıyordu işte.
Eşimin düzeleceğini bilsem hergün onu psikologa götürürüm.DÜzelmek derken benimle devam etsin anlamında değil.Hayata daha güzel bakmaya başlasın diye söylüyorum.

haklı olmadığını bilmekte güzel bişi ben yapmam demiyorum allah korusun diyorum sadece... hiç bir zaman büyük konuşmam rabbim bizi nefsimizden şeytandan kötü insanlardan korusun ama düşünüyorum eğer ben böyle bişi yapsam ki.... dedim yemin ederim yazdım yazdım sildim yapamıyorum ben yazamıyorum bile kendime yakıştıramıyorum allahım nefsimize uydurma rabiiimmmm.......

,
Eski bir üyemisiniz peki umutsuz ? Bu dünkü acı olaydan sonra buraya girip paylaşınca bunu düşündüm.

ya kızlar tamam gelmeyin kızın üstüne anladık yapmış bir hata didikleyerek herşeyi ne yapmaya çalışıyorsunuz

ya kızlar tamam gelmeyin kızın üstüne anladık yapmış bir hata didikleyerek herşeyi ne yapmaya çalışıyorsunuz

Üstüne gitmeden nasıl ve neye yorum yapacağız? Bir de üstüne gitmekten kasıt nedir; soru sormak mı?

Evet.
Hicbirseyi kinamam, ben yapmam demem.
Allah verdigi akli almasin insanin elinden, neler yapar neler.
Ama iste yapabileceginiz birsey yok.Yaptiginiz hatanin bedelidir bu.
Her nimetin bir külfeti vardir derlerya. Iste aynen öyle her hataninda bir bedeli oluyor hayatta.

Zevzekbayan, konuyu didiklemiyoruz, yazdıkları mantıksız. Her konuya takılmam, hatta ,irdelemem. Bu konuda çok çelişkiler var.
Bu konu sahibinin üzerine gitmek değildir.Eğer birşey yazıyorsa ve biz okumak için zaman harcıyorsak, mantığımıza sığmazsa tabiiki soracağız.

Ha sadece dertleşmek için yazdım dersede anlarım ama sonunda soru soruyor ? Demek ki destek istiyor, destek için mantığa sığdırmak gerekiyor evvelinde.

evett sevgili kk üyeleri yine bir konu ve yine 43 kişi burada dur bakalım ne çıkacak geçen bir konuda biri avukat çıktı bakalım bunun altından ne çıkaçak hadi hayırlısı

ben lafı dolaştırmadan direkt sormuştum.ama cevap alamadım...tekrar yineleyeyim...
o adamla buluştunuzmu hiç..
şayet cevap alamzsam boşboşuna zaman kaybı olan bir başlık olup yönümü değiştricem..
bence kızlarr direkt ceavp vermeyen, bir başlık açıpta soruları görmeyen cevap vermeyen birinin topiğinde boşuna uğraşmayalım..

hata yapmışsınız, olmuş bitmiş. öyle boğulmayı hakedecek bir şey de değil, eğer eşinizin içinde şüphe vardıysa ayrılsaydı sizden.

sizin de artık eşinizi aklınızdan çıkarıp çocuğunuzla sağlıklı bir hayat kurmanız lazım. bundan sonra da tanımadığınız insanlara mesaj atmayınız. evli olmasanız bile.

Konu sahibi arkadasim, siz söyleyemesenizde biz okudugumuz seyden anliyoruz bazi seyleri.
Yasadiginiz sey neyse ne.
Aldatilan, aldatan, hem aldatilip hem asagilanan, adatan ama süründürülen, aldatilan kabul etmeyen ve bosanan o kadar cok insan var ki.
Insanoglu bazen elinde ki büyük nimetlerin degerini kaybedince anliyor.
Allah hickimseyi sahip oldugunu kaybedipte arayandan eylemesin.
Yine söylüyorum, adam sizi sevmis, sevmis ki, bir süre sineye cekmis bazi seyleri.
Kiziniz varmis madem, artik onu düsünün.
Hata üstüne hata etmeyin.
O cocuk siz farketmesenizde büyüyor.
O cocugu gözyasiyla, mutsuzlukla, sevgisizlikle büyütmeyin.
Esiniz istemiyorsa, affedemiyorsa ayrilin, o cocuk cekmesin hatalarin ceremesini.

tamam da zaten yaptığının yanlış olduğunun farkında siz onun hatalarını yüzüne vurarak onu sadece üzüyorsunuz bak kendiside demiş yazdıklarınızı okudukça ağlıyorum diye zaten psikolojisi bozuk diye söylüyorum tutunduğunuz tavız yanlış bence bunu drek sizin şahsınıza söylemiyorum yanlış anlamayın önyargılı davranan herkese kız zaten bundan sonrasını soruyor size ne yapmalıyım diye konuyu burda bizimle paylaşması onu eleştirme yargılama hakkını vermiyor bize

İşte sorun da orda ya, ne yapacağını sormuyor ki :S Hicbirşey sormuyor, biz de ne istediğiniz öğrenmeye çalıyoruz.

Benim şahsıma söylesenizde yanlış anlamamam ki, en doğal hakkınız aklınıza takılan bir durumu-fikrinizi söylemek.
Burada konu sahibini kimse yargılamıyor.. Açılan onlarca yalan konu var, bu konular içerisinde birde mantıksız-eksik yazılanlar var.
Eğer kişi destek istiyorsa es geçmemeli yazarken ayrıntılara dikkat etmeli.Okuyan ve idrak eden varlıklarınız, dolayısıyla sorgulama hakkına sahibiz.

Konu sahibi yapmış hatasını, bedelini kendi ödüyor, sayfayı kapattığımızda belki hatırlamayacağız bile.Bu yüzden zaten suçlamaya hakkımız yok, fakat sormaya hakkımız var.

konuyu,tüm yorumları okudum..zaten ilk başta da söyleyeceğimi söylemiştim..konu sahibinin anlattıklarında beni rahatsız eden bazı kopukluklar var.anlatılmayan şeyler olduğunu düşünüyorum.adam sürekli kadının kapısına dayanıyor ve kimse görmüyor,bu mümkün mü? bu ve benzeri mantıksızlıklar var mesela.konu yalan mı dooğru mu bilemiyorum ama son zamanlarda açılan sahte konular yüzünden iyice paranoyaklaştım onu biliyorum.ayrıca dönüp dolaşıp aynı şeyleri anlatıyorsunuz,peki bundan sonra ki beklentiniz nedir?boşanmak mı devam etmek mi? konuyu açma amacınız sadece anlatıp rahatlamak mı?

not:bu kadar ayrıntı sordum,amacım kişiyi bunaltmak değil.üstelik hakaret vb.. olmadıkça herkes istediği mesajı yazar ve üyelerin bunu müdehale yetkisi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…