- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi umutsuz2012
-
Haklısınız arkadaşlar yazdıklarınızı okudum.Ara ara giriyorum.Çünkü yazdıklarınızı okuyunca çok ağlıyorum.Haklısın demenizi beklemiyorum.Haklı değilim.Paylaşınca belki daha iyi toplarlanırım.Olumsuzda olsa yorumlarınıza ihtiyacım olduğu için yazdım.Yanlız şunu gerçekten unutmayın hiçbirşeyi ben yaşamam demeyin.Çünkü bende öyle diyordum.
Bir yukarı msj.da yazdım.Kesinlikle mantıklı değil yazdığınız. İnanmak zorunda değilim, inandırmak zorunda değilsiniz.
Konunuzda ya da anlattıklarınızda bir tuhaflık var.
...
Bundan sonra yapmanız gereken, yapmış olduğunuz hataları kendinize affettirip, bir hayat kurmak kızınızla birlikte..
Eşinizle tekrar mutlu olamazsınız.. Bebeğinizi aldırması büyük zalimlik, bunu affetmeyin. Madem istemiyordu, başında söylemeliydi.
İnanarak yorum yapamıyorum, kusuruma bakmayın.
Ne diyeyim mutlu olun bundan sonra inşaallah. Kızınız bunu hak etmiyor.
İlk mesajımda yazmıştım .Aynı sokakta oturuyoruz.Evlerimiz uzakta olsa birbirini bile görüyor.Biz ozamanlar yeni taşınmıştık.Haklısın ne diyeyim.Muhabbetimiz uzun olsa inan burda yazardım beni bağlayan bişşey yok.Ama anlattığım gibi olay.
ah bacım son pişmanlık fayda etmiyor'un bir örneğini gösteriyorsun bize...
yapmışsın bir hata allah yardımcın olsun ama bence eşin seni hala seviyor...
sevmese o gün bian vazgeçtin aslında demezdi...
o da aldığı kararı düşenmeden vermiş belli ki adamın psikolojisi bozuk...
tutsan kocanın kolundan aile terapisi veren yerler var bi araştır git gülüm...
böyle olmaz ikinizede yazık....
ben eşine de çok üzüldüm bir erkek olarak başını yastığa koyduğu zaman akılına
neler gelmez ki yapmasanda yaptı olur
evlilikte güven öyle birşey ki bir kere sarsıldı toparlaması çok zor dur allah kolaylık versin bacım inş yuvan yıkılmaz....
Haklısınız arkadaşlar yazdıklarınızı okudum.Ara ara giriyorum.Çünkü yazdıklarınızı okuyunca çok ağlıyorum.Haklısın demenizi beklemiyorum.Haklı değilim.Paylaşınca belki daha iyi toplarlanırım.Olumsuzda olsa yorumlarınıza ihtiyacım olduğu için yazdım.Yanlız şunu gerçekten unutmayın hiçbirşeyi ben yaşamam demeyin.Çünkü bende öyle diyordum.
ya kızlar tamam gelmeyin kızın üstüne anladık yapmış bir hata didikleyerek herşeyi ne yapmaya çalışıyorsunuz
ya kızlar tamam gelmeyin kızın üstüne anladık yapmış bir hata didikleyerek herşeyi ne yapmaya çalışıyorsunuz
Zevzekbayan, konuyu didiklemiyoruz, yazdıkları mantıksız. Her konuya takılmam, hatta ,irdelemem. Bu konuda çok çelişkiler var.
Bu konu sahibinin üzerine gitmek değildir.Eğer birşey yazıyorsa ve biz okumak için zaman harcıyorsak, mantığımıza sığmazsa tabiiki soracağız.
Ha sadece dertleşmek için yazdım dersede anlarım ama sonunda soru soruyor ? Demek ki destek istiyor, destek için mantığa sığdırmak gerekiyor evvelinde.
tamam da zaten yaptığının yanlış olduğunun farkında siz onun hatalarını yüzüne vurarak onu sadece üzüyorsunuz bak kendiside demiş yazdıklarınızı okudukça ağlıyorum diye zaten psikolojisi bozuk diye söylüyorum tutunduğunuz tavız yanlış bence bunu drek sizin şahsınıza söylemiyorum yanlış anlamayın önyargılı davranan herkese kız zaten bundan sonrasını soruyor size ne yapmalıyım diye konuyu burda bizimle paylaşması onu eleştirme yargılama hakkını vermiyor bize
tamam da zaten yaptığının yanlış olduğunun farkında siz onun hatalarını yüzüne vurarak onu sadece üzüyorsunuz bak kendiside demiş yazdıklarınızı okudukça ağlıyorum diye zaten psikolojisi bozuk diye söylüyorum tutunduğunuz tavız yanlış bence bunu drek sizin şahsınıza söylemiyorum yanlış anlamayın önyargılı davranan herkese kız zaten bundan sonrasını soruyor size ne yapmalıyım diye konuyu burda bizimle paylaşması onu eleştirme yargılama hakkını vermiyor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?