Kendim ettim , kendim buldum.

Arkadaslar konu sahibi sorusunu sormus.
Yukarda kirmizi ile isaretli.
Ne yasamissa yasamis, bedelini zaten büyük ödüyor ( hele bebegini aldirmak zorunda kalmasi cok büyük aci)
Neyse ben fikrimi söyledim..
Hayatinizin da kolayliklar.

Son düzenleme:
konuya cevap yazayım dedim ne yazacağımı bilemedim. içim daraldı. Allah kolaylık versin. inşallah sizin için herşey düzelir.

katılmamak elde değil arkadaşım sözlerine.Hayretler içinde okudum.

Çok merak ettim.
Hiç tanımadığınız ilanda gördüğünüz numaraya mesaj yazdığını söylediniz ya...
Ne yazdınız mesajda?

Cevap veremiyorum çünkü yazdıklarınızı okumaya gücüm yokmuş.Paylaştıktan sonra anladım.Konum fake değil.Ama gerçekten yazılanları şuan okuyamıyorum.Çok kötü oldum.Zaman ayıran herkese teşekkür ederim.Sİzinde hakkınıza girmiş oldum.Zaten kötü günler geçiriyorum yazdıklarınız daha çok canımı yakıyor.Okurum ama şuana kadar okuduklarım bana yetti.

Konunuz mantık sınırlarını zorluyor evet, ama herşeyin mantık çerçevesi içinde de yaşanmadığını da biliyorum.
Psikoloji bu, insana kendini bile kaybettirecek, hayatta yapmam diyeceği şeyleri bile yaptırabilir.
Konunuz gerçek ya da yalan (ben genelde gerçek diye yaklaşırım, yalansa da bir kaybım olmaz),
yapmanız gereken açık.
Herşey baştan sona yanlış, kendinizi sıyırıp, yeni bir hayat kurmanız lazım.
Eşinizde düzeltebileceğiniz birşey yok, önce kendinizde başlayın düzeltmeye ve bitirin.
Umarım başarırsınız.

Bence ayrılmak ikiniz için de en iyisi olucak. Siz birbirinize iyi gelmemişsiniz, birbirinizin psikolojisini bozmuşsunuz belli ki, aile hayatında yaşanmaması gereken şeyler yapmışsınız eşinizde, siz de, normal mantıklı insanların sergilemeyeceği davranışlar sergilemişsiniz, ayrılıp kendi hayatınızı kurmanız, psikolojilerinizi toparlamanız gerek diye düşünüyorum.

Film gibi bi konu daha. Niye rastgele bi numaraya mesaj atmadında o ilandaki numaraya mesaj attın bunu merak ediyorum. Belkide adamı daha önce görmüştün? Aynı mahallede olmanızda saçmalık. Aslında baştan var bi saçmalık. Burda bi sürü kadın kocasının ilgisizliğinden,kötülüğünden konu açıyo , dert yanıyo , üzülüyo. Ama bi kişinin aklınada böyle bişey gelmiyo. Aldatmak , ne kötü bi kelime.. Neyse , bebeği aldırdıktan sonra eşin sana nerdeyse vazgeçcektim demiş sende bende tam vazgeçtim diye bağırcaktım demişsiniz ya , çok garip. Yazık o bebeğe çok yazık..

Ne denmesini bekliyordunuz ki?
Olsun herkes yapar böyle hatalar mı?
Kötü günlerinizin bitmesini istiyorsanız kendinize çeki düzen verin.
Ve bu evliliği bitirin.
Bu evlilik devam ettikçe, geçmişinizi kapatamayacaksınız.
Ve sizin bu şekilde yaşamanız imkansız.
Kızınız için bari yapın.
Ben sadece ona üzüldüm.
Anne ve babası sizler olduğnuz, ve bunları ona yaşattığınız için.
Çocuğunuz olmasa bu kadar sorumluluğunuz olmayacaktı.
Siz bir annesiniz.
Ve ne derdiniz, ne sorununuz olursa olsun, kızınızı düşünerek hareket etmek zorundaydınız.
Bunalımmış, derdiniz varmış. Mantıksız hareket etmişsiniz.
Bu kesinlikle bahane değil.
Madem sorununuz vardı.
Tanımadığınız birine mesaj yazmak yerine doktora gitseydiniz.

okuyamıyacaksınız belki. boşan boşanma diğemem, ama eşiniz ve siz acil psikolojik yardım almalısınız.

Çok merak ettim.
Hiç tanımadığınız ilanda gördüğünüz numaraya mesaj yazdığını söylediniz ya...
Ne yazdınız mesajda?

Birine cevap vermişti sanırım bununla ilgili. Ona eşimle yaşadığım sıkıntıları ve kötü durumda olduğumu anlattım demişti..

Birine cevap vermişti sanırım bununla ilgili. Ona eşimle yaşadığım sıkıntıları ve kötü durumda olduğumu anlattım demişti..

Görmemiştim. Teşekkür ederim bilgi için.
Eşiyle yaşadığı sıkıntıları hiç tanımadığı bir numaraya üstelik de mesajla yazmak...
.....
Bilemedim ne diyeceğimi.

wow sastim aga tam psiko yani

Yazdiklarinizin icinde o kadar önemli detaylar var ki esinizde sizde mutlaka ama mutlaka
psikolojik destek almalisiniz.

Ortada evlilik diyebilecegimiz türden bir iliski yok maalesef, üstelik esinizin
sizi öldürmek istemeye varan davranislari cok korkutucu ve psikopatca.
Onun icin bu iliskinin bittigini önce siz kabullenin ve biran önce ayrilin.
Bir hata yapmissiniz, ama bu sizin her gün ölmenizi gerektirmiyor.

Öncelikle olaylar tam olarak anlattığınız gibi yaşansaydı kendinizi savunup,kaçmazdınız.

Şuan kendinizi bile kandırmaya çalışırken gerçekleri duymak ağır geldi sanırım.

Ama inanın gerçeklerle yüzleşmeden kendi kendinize bile faydanız olmaz.

aferin kk üyeleri amacınıza ulaştınız mı?

umutsuz2012 bence sen bu konuya hiç bakmadan hayatına devam et kötü şeyler yaşasanda ben senin ayakların üzerinde durabileceğini düşünüyorum.
sen kendin ve ailen için iyi olanı bizden daha iyi bilirsin allah yardımcın olsun

Konusahibine de sormuştum aynı şeyi.
Üyelere aferim diyebilecek kadar haddinizi aştığınıza göre size de sormak istiyorum.
Ne dememizi istiyordunuz.
Bu evlilik kurtarılabilir bir evlilik midir?
Yapılanlar normal midir?
Şu anda hiçbirşey bilecek durumda değil ki konusahibi.
Söylenen de bu kendisine çoğunlukla.
Nasıl bir hatalar zinciridir yaptıkları siz farkında mısınız da buradaki herkesle dalga geçercesine aferim diyebiliyorsunuz.
Canına kast eden bir eşi nasıl gözardı edebiliyorsunuz bir merak ettiğim de bu.
Ve tüm bunlara seyirci olan evladı.
Aradan geçen bunca yıla rağmen hiçbirşey düzelmemiş.
Daha da sarpa sarmış.
Keşke siz söyleseydiniz ne yapacağını da biz de çözüm yolunu bir öğrenseydik....

Sürekli anormal davranışlarda bulunarak normal bir hayat yaşamak istemek son derece mantıksız ve saçma.

Zaten yazdıklarında yalanların olduğu da gayet ortada.

Adam senin evine zili çalmaya geliyor diyorsun.E peki zili çalıp kapıyı açtıktan sonra çekip kendi evine mi gidiyor.

Çocuklar gibi zile bas kaç oynamıyordu heralde.Kapıyı sen açıyordun ve adamı eve buyur ediyordun muhtemelen.

Neyse dediğim gibi senin bu hayatı yaşaman son derece normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…